64

Анонимен

преди 5 години

В т.нар. поли на Витоша, които по същество са северния склон на планината, климатът е отвратителен. Залезът е около час и половина по-рано, мъгли, влага, студ. При характерните за района инверсии, пушекът от комините се задържа на място и въздухът е лош. А падне ли снега, само 4х4 те оправя. Хубаво, взимаш 4х, ама жената и децата? Е да, ставаш такси и ги караш, ама това си е доста време.

63

Анонимен

преди 5 години

Монетата винаги има две страни. Но грозни те истини се отминават тихомълком. Защо не кажете за несъбираемите кредити, които банките продават на безценица на разни фирми, за да се отърват от тях. Всичко било цветя и рози. Растем, но не стараем.

62

иван

преди 5 години

Апартаменти си имаме и къщи си построихме манете тез новини интересува ни нещо за русия

61

Анонимен

преди 5 години

А защо купувате, братя и сестри? Продавайте. Продавайте, докато е време.

60

до 67

преди 5 години

Няма проблем, живота е по-хубав да се живе с комисионите и в хубава къща в полите на Витоша, отколкото в мухлясалата панелка със съседи с естествен тен на кожата.

59

балон

преди 5 години

Статията е платена не се хабете!

58

Анонимен

преди 5 години

Боксонира с преградна стена от гипсокартон вече се води, като уютен артистичен двустаен.Цяло изкуство си е за младите семейства да го организират и подредят така че да могат да се вместят в тего.

57

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Явно перспективата да живееш в ромска държава вдига цените...

56

Анонимен

преди 5 години

До БрокерПанелките ще те надживеят може да си сигуренти ще си гушнал букета с комисионнитете ще си стоят гордо

55

Анонимен

преди 5 години

Масово в новите затворени комплекси апартаментите се продават и вечно свързъни с договор към инвеститора за такса подръжка на кв.м.Това за едно маломерно двустайно жилище са си около 200 лева месечна такса.Договорите са така написани, че даже и да вдигат таксата за подръжка много трудно, даже невъзможно е фирмата да бъде сменена, но младите пришълци купуват без да се замислят.

54

Спуканият балон

преди 5 години

Чакам балонът да се спука и магазините на Витошка да станат по 100 евро/кв.м продажна цена. Тогава ще ги изкупя всички на безценица. Не съм ли тарикат, а?!

53

Анонимен

преди 5 години

Tия които агитират "Не купувайте, чакайте балона да се спука", са отворили още 3-4 браузъра на имотни агенции и дебнат като хрътки да изкочи нещо изгодно. Лицемери!

52

Брокер

преди 5 години

Панелките се купуват, като топъл хляб, нищо че са към края на експлотационият им срок. Банките дават почти 90% заем за закупуването им.

51

Анонимен

преди 5 години

Търсене, търсене пък вечер половината апартаменти не светят, ефект на тъмните прозорци или пестят от тока за да могат да внесат вноската по ипотеката.

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5778 хиляди жилища са построени в София от 2009г насам.В строеж са 23 хиляди жилища.Толкова са издадените разрешения за строеж през 2017 и 2018г.Данните са от НСИ,не от някоя брокерска кантора.

49

До пецата

преди 5 години

Арматуристите автоматизираха ли ги? Точно по същия начин няма да автоматизират и програмистите.

48

Реститут

преди 5 години

Чудесна бизнес среда.Дядо и баба са били нормални селски хора, но с наследствените земи успях да купя 10 тина апартамента в София.Всички са дадени на прилична цена под наем, аз продължавам да си живея до София в къща с няколко декара земя, която обработвам за задоволяване на семейството ни с чиста храна а жената събира наемите и се грижи за имотите.Радвам се, че цените на наемите също са високи, но им се чудя на наемащите как живеят, като скотове само да са в грозният и мръсен град.

47

Анонимен

преди 5 години

Айде някой умник пак да обясни кога ще се пукне балона, че от кога чакам да си купя апартамент на безценица???Ама май не е балон, и няма как да е балон, когато става въпрос за "стока" която е с толкова голямо търсене, като например апартамент в София! Много трудно се купува имот, но причината е в ниските ни доходи, а не защото цената е завишена

46

пецата

преди 5 години

IT сферата е балона сега за следващите 5 години, много високи заплати и голямо търсене на кадри но това е защото се търси бързо автоматизиране на процесите така беше и 2003-2007г за строителството , заплатите на арматуристите бяха по 5000 лв защото беше бум , когато завърши процеса на автоматизиране ще наемат индийски фирми за администриране и ще имаме много програмисти работещи за 1000 лв заплати, дерзайте се

45

Анонимен

преди 5 години

За балон в строителството се говори от 2 години. Ръстовете от тогава са 15%. И понеже има хора дето вярват на форумните "спецове" сега ще си купят жилище с 15% отгоре. А че 100 000 нови жилища се строят не е вярно при положение, че целия жил фонд на софия към последното преброяване е 500 000.