50

Благодарен

преди 5 години

Благодарен съм на този сайт, че публикува снимки от протестите на 8ми март. Най-много ми хареса снимката на разкрепостена жена държаща надпис: "Жени не раждайте българчета".

49

Анонимен

преди 5 години

Хамериканците и руснаците няма нужда да си вкарват мигранти, те си имат изкормвачи и серийни убийци, при това собствено производство.Свилен и могъщ е ЕС - най - добро място за живеене на планетата!!

48

Циник до НашенецА

преди 5 години

Пускай козите да пасат.... не се напиняй...и отвреме навреме обръщай гащите с кафЕвото напред!:-)Айде!

47

ИзПеркел за Затвора

преди 5 години

няма друга истина!!

46

Нашенец

преди 5 години

:)))))Посмях се от сърце циниче....Приятна неделя и умно творчество желая на всички пишещи тук!А на циничето най вече спокойствие и обич,че явно не само УМ му липсва!!!

45

Присмехулник

преди 5 години

"жени, не раждайте българчета" пишеше на един от плакатите презентирани ни от многомилионното шествие - протест на третополовите срещу насилието на жените. не, че нещо, просто се присетих, че дойче педо-веле може да напише една статия по повода, нали... :-)))

44

ЛЕВСКИ СОФИЯ

преди 5 години

А АКО ХИТЛЕР НАИСТИНА БЕШЕ ПРАВ!?!?!?!? А СЕГА СВЕТОВНИТЕ ЕВРЕЙСКИ ОРГАНИЗАЦИИ НИ ЛЪЖАТ И МАНИПУЛИРАТ С ТОВА,ЧЕ ХИТЛЕР Е БИЛ НАЙ-ЗЛИЯ ЧОВЕК РАЖДАЛ СЕ НЯКОГА НА ПЛАНЕТАТА НИ!??? ИСТИНАТА Е , ЧЕ ФЮРЕРА НИКОГА НЕ БИ ДОПУСНАЛ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ В РОДИНАТА МУ,ЗА РАЗЛИКА ОТ *** И ЕВРЕЙСКА *** меркел!!!

43

От нашенеца

преди 5 години

До анонимната майна:))) Приятелю искам да ти задам едно въпросче.Ти понеже си в ЕС,а руснаците не са....Та ето какво ще те попитам,но искам да ми отговориш честно: Според теб,руските мигранти бели хора ли са или не!?!

42

До Nightborn

преди 5 години

Ами те вече я ратифицираха ИК! Въведоха трети, неопределен пол в нормативните документи, *** обучение в детските градини, джендърнеутрален език, гей бракове и т.н. Така вече били защитени правата на жените.:-) :-) :-)

41

Циник

преди 5 години

Последните останали "нормални" - страните от вишеградската четворка...а напоследък и Италия управлявана от десни "националистически" партии са ежедневно плюти от мейнстрийма!Орбан е най-големия враг на джендърията ...либерастията..и мултикултито на мути Меркел..ама ей на - и у нас Мути Мурксул си има фенове - като този Нашенеца.

40

Валентин

преди 5 години

Ае стига ве! това никой не го очакваше. Компютърен инженер и лекар от религията на мира не просто да посегне на жена не, ами направо да я убие...10 наръгана с нож.При цялото ми съболезнование обаче, що за жена би се хванала с такъв? Да не е била от онези дето се снимаха по гарите преди 2-3 години и размахваха знаменца "рефюджийс уелком"?

39

Нашенец

преди 5 години

:))))))Циниче,знам че истината боли....Но да се правиш на по интелигентен от другите(в случая мен) и същевременно показваш неграмотноста и първичната си злоба е доста смешно начинание.Ти си си ти....едно малко балканско мигрантче,мислещо се голямото германче :))))))

38

до 39

преди 5 години

Много нормални,вярно е!Епилирани и парфюмирани,и гледат закачливо и отнесено!И ако видят скитаща котка по улиците,първо мислят за правата и!

37

Nightborn

преди 5 години

Истанбулската, истанбулскатаааааа..... Да приемат истанбулската и "велкомен Али" на мама Меркел, няма вече да коли хора! Само истанбулската ще ги оправи немците!

36

Анонимен

преди 5 години

Германистан трябва да свиква с "ценностите" на арабистан!Скоро ги очаква съдбата на ***!

35

Анонимен

преди 5 години

Ама те буквално взеха да ги прибират по къщята. Значи на източноевропейците и хляба дето си изкарват с работа им го омърморват, а тези щом има нареждане от фюрерката и -Хоп! в кревата.

34

Анонимен

преди 5 години

Като чета що за стока е тунезиеца,разбирам и манталитета на германката.От един дол дренки са!

33

Аа,нищо,нищо.

преди 5 години

То тепърва започва,онзи ден се разрази голям скандал в бундестага.Опозицията показа списък от над 5000 сигнала за предполагаеми военнопрестъпници и главорези от ИД,които са с бежански статус в Германия,а властите са разгледали тъкмо ... 126!!!

32

Нашенец

преди 5 години

Да се чуди и мае човек що за коментари ръсят балканските капацитети тука.Расизъм измежду мигранти....и едните и другите се напинят за у немско,а *** видиш ли българската *** била по бела от тунезийската.А тоя Циника ми е още по интересен.По нацист и от германските се писал,а *** не вдева завалията,че и той в немските очи е чисто и просто една от многото дошли в страната им.

31

Анонимен

преди 5 години

Нищо няма да научи Европа, с Европа е свършено, лошото е че и ние вече сме европейци в ЕС и нас ще ни побъркат!