25

Анонимен

преди 5 години

Един съвсем нормален *** ден в САЩ.

24

Анонимен

преди 5 години

Ето това ви е бъдещето.

23

Анонимен

преди 5 години

Ето за тази новина трябва да потърсите за мнение Соломон Паси, според когото нямало национален консенсус за истанбулската конвенция.С нескрито вълнение ще наблюдавам как ще обяснява, че това на видеото е нещо нормално и че жената се е оттърсила от оковите на социално конструираната й роля (***) мухаххаха

22

До 26

преди 5 години

Аууу, поредния плоскочел критик на конвенцията против домашното насилие. Да не забравиш да посиниш жената преди да си легнеш, че току виж мъжествеността ти намаляла и станеш като тия от статията.

21

Ха-ха

преди 5 години

Чудя се тия как се оправят с дупките си. Кое е вход, кое изход ... Баси ужаса!

20

Анонимен

преди 5 години

Цялата новина и видеото са толкова сбъркани, че чак се радвам, че я публикуваха. Да видят феновете на истанбулската конвенция за какво точно се борят.

19

Анонимен

преди 5 години

Най-много да накарате хората пак да изберат Тръмп,ама втория път,наистина хората може да го последват,тогава да ви видим как ще принуждавате хората да подписват джендърски договори!

18

българин

преди 5 години

Престанете.Да се гаврите с природата бе хора!

17

Анонимен

преди 5 години

Не е толкова невероятно, при положение, че се е родил като жена с всички "екстри". Невероятно е да я наричате "мъж", след като от биологическа гледна точка продължава да е жена и ражда. Виж, ако си беше "инсталирала" и пeниc, тогава вече щеше да е чудо забременяването.

16

Рашко

преди 5 години

Добре, че са хомотата та да изкарат на бял свят набожността на лицемерите, дето нито обичат ближния си, нито са влизали в църква. Прекадете се преди да си легнете, да не би да се заразите с хомосексуалност като четете такива "новини".

15

Рашко

преди 5 години

Спокойно бе тaлибaни. Какво сте се разпищяли, че мъжете раждали някъде си. Нали у нас и жените не искат да раждат. Не се притеснявайте, пийте си ракията и изчезвайте кротко.

14

Анонимен

преди 5 години

А в Турция опитите продължават, ама за сега нищо.

13

АнонимеН

преди 5 години

МЪЖЕТЕ НЕ МОЖЕ ДА РАЖДАТ !НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ ПРЕДИ Е БИЛА ЖЕНА!ТОВА КОЕТО ПРАВИ ТОВА СЪЗДАНИЕ Е ГАВРА СЪС ЦЯЛОТО ЖЕНСКО СЪСЛОВИЕ!ЩОМ СЕ ВЪЗПРИЕМА КАТО МЪЖ ЗНАЧИ Е МЪЖ А МЪЖЕТЕ НЕ МОЖЕ ДА РАЖДАТ!

12

Ха-ха

преди 5 години

Аз кюфтетата без лук и свирката с брада не ги одобрявам

11

Това е

преди 5 години

Отвратително

10

Един от Северозапада

преди 5 години

Това не е новина.Новина щеше да бъде, ако мъжът, бил жена, направи дете на приятеля си,роден като мъж.Майтапя се, разбира се, очаквайки поредните порции агитация , че трябва на всяка цена да подпишем ИК, и да приемаме това , което ни показват на видеото, за нормално, за светлото ни и неотменимо бъдеще.

9

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде това ни се лансира, медии, билбодове, неправителствени организации, парламенти и т.н. Очевидно много голяма част са с изкривени сексуални ориентации и поради голямата демокрация /анархия - свободия/ вече изплуват наяве, имало ги е в Рим още явно ги има и сега много, да правят каквото си искат под завивките само не ни го натрапвайте и постоянно набивате, че ставате повече противни от колкото сте !

8

Ха-ха

преди 5 години

Забавно! Хем не си, ама си ... И не знаеш дали ще ти дойде, трябва ли да ти дойде, може ли да ти дойде, и как да го използваш тоя тест за бременност :)

7

Анонимен

преди 5 години

И като кажат на това дете в училище да извика майка си какво ще стане ? Какви психически травми ще му нанесат?

6

Възмутен

преди 5 години

Ето за тези извpaтеняци е Истанбулската конвенция, не е за защитата на жени, а за защитата на "мъже, които са били жени и са родили дете на *** до себе си".Горкото детенце, никой не заслужава такава ужасна съдба!!!