60

Паси

преди 5 години

си защитава личните интереси. Не го интересуват нито България, нито Русия. Защитава интересите на тези, които му плащат.

59

антифа

преди 5 години

Медведев е мъж и има яйца! За разлика от някой си Паси, който няма яйца, а има яичници. Паси, сигурно е получил овулация, до като ги е дрънкал тези приказки!

58

Анонимен

преди 5 години

Най-важното е, че джудженцата са си научили урока! "Ще пусне тръби и ще построим Белене след като ЕК ги одобри"!Ще се очупят те още :)

57

Анонимен

преди 5 години

До Анонимена за нато,което бърка в джоба на населението,пет пари не давамНАТО бърка в гз на ***, затова *** толкова.

56

Така е ..

преди 5 години

Всички тези енергийни потоци имаха за цел да накажат Украйна дето не им играе по гайдата и да си осигурят енергийна зависимост на Балканите и Европа.. Подличко , а ?

55

Анонимен

преди 5 години

До ЕВРОАТЛАНТИКПредпочитам да съм територия на Европа и ЕС,а за нато,което бърка в джоба на населението,пет пари не давам!Само разходи и нищо полезно за обществото.

54

до 82

преди 5 години

Нашите славяни въз тъмнички-- а на руснаците с опънати очички ,има и някой дето мясат на славяни ,ама другите като ,че ли са повече...

53

СЛАВА

преди 5 години

София и Москва са част от важен защитен пояс изграден от Светия дух за охрана на Земята. Създадена е огромна Славяно БЪлгарска територия на която се говори на славяно Болгарски и се пише на Кирилица.Цел охрана на огромни теритотии от проникващи жестоки врагове .

52

Абрамович

преди 5 години

Путин и Паси са втори братовчеди така че не бойте се - всичко е съгласувано!

51

Анонимен

преди 5 години

На Мончо му е най-лесно да рони сълзи на чужда скръб и да вади горещите въглени от огъня на войната с чужди ръчички.Като толкова са му мили НАТО и САЩ ,що ще още тука.Свят голям.Да вземе да си трае,защото до днес нищо не е жертвал от себе си за България.Освен едни лицемерни сълзи нищо друго не е дал.Но и ние вече не вярваме на сълзи.

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 73Абе неразбрал. Газпром искаше да е собственик на Южен поток и по него да си пуска собствената газ. А България да е финансов гарант на проекта. Само продажния Орешарски можеше да се съгласи на тази глупост. За сравнение Северен поток е частен проект в който Газпром има 49% и пак не става за да не се изолира Украйна. Защото Украйна е буферът срещу диваците от изтока.

49

Нека да се разберем!

преди 5 години

Всеки, който е против Русия е предател в очите на руския колониализъм и на неговата колониална администрация! Всеки, който е против Русия може да греши, но може и да се окаже трезвомислещ за бъдещето на страната ни патриот!Който обаче е твърдо 'за" Русия и не е обикновен пpocтaк, той със сигурност е предател в очите на нашия народ, държавата и нашите родолюбци в това число в очите на Левски, Ботев и Раковски! Такъв трябва да бъде наказван неуморно, със всички сили и средства от целия народ!

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66Не се напиняй да не станат българските пенсионери като руските с по 80 лева пенсия. И да не мислиш че месото в Русия е по-евтино? Наивник!

47

сопчо

преди 5 години

Ядрените Пасчо и те са там.Не го разбра,защото болестат ти е еврейска!

46

анонимен

преди 5 години

Не може да служиш на двама господари. Избираш или светлината или мрака. а по света вече се стъмва..

45

Анонимен

преди 5 години

До Глад и мизерияА къде е месото на пенсионерите с 200 лева песия?Или като има копаня за една шепа търтеи,настанили се на гърба на народа,останалите и децата могат да измират от глад?

44

Анонимен

преди 5 години

Ха недейте рива. Русия върви надолу и все по-надолу. Нашата игра е да направим газовата връзка с Турция с някакви поне минимални подсигурени обеми на първо време. А по-нататък че няма да тече само руска газ по тия тръби то е ясно.Между другото това е и играта на Сърбия. Те си имат железни договори за доставка през Украйна. Но през България може да мине и не руска газ, което ги поставя в позиция да се пазарят.

43

хъ

преди 5 години

След Руский Паток дойде време за панихида и на Турецкий Паток."Приземяване", както възкликна на времето хитрецът от Правец.

42

АНОНИМЕН

преди 5 години

Опааа защитниците и слугите на Сорос са на поста си и веднага праскат минуси на всички трезво мислещи и мразещи САЩ хора. Забелязвате ли как природата си знае работата и все в САЩ пращат урагани, тайфуни, жестоки зимни студове и какво ли не още? И как нямаа да бъде така като тези искат целият свят да им лиже задниците , а те са държава родила се в пущиняка на 300 години съществуваща от грабенето на богатствата по целият свят. Защо Унгарците *** мамата на Сорос и не допускат фондацията му там?

41

Анонимен

преди 5 години

Самата истина, утре в ромска България, бъдещите поколения ще плащат скъпо и прескъпо за добруването на братския руски народ и техния цар Путин велики.