63

Анонимен

преди 5 години

да живее народната милиция

62

Анонимен

преди 5 години

Нека сега полежи при равни в затвора, да стане ясно кой кого ще бие там. Ненормални хора

61

Анонимен

преди 5 години

Според мен майката на мъжа е съучастник. Еднозначно.

60

Maximus

преди 5 години

Убити жени: 2016 г. - 22, 2017 - 27, 2018 - 33, 2019 - ? Българино????

59

Анонимен

преди 5 години

Що е седяла при него въпреки, че я е биел не разбирам? Икономическа зависимост ли, какво ли?! Ако ти каже дума на криво, покже неуважение и си тругваш. Мъже колкото щеш! Кви с атия жени - той ще те удря а ти ще спиш при него?! Пропаднала държава с пробаднали хора.

58

Мосю Густав

преди 5 години

Това е само началото, ще става и по-зле - народът е овчедушен, ще търпи с векове...

57

Анонимен

преди 5 години

Естествено подадените жалби срещу него не са били достатъчни, за да си спаси живота ***.... Какво е трябвало да направи....да кажат управляващите, защото народа е вече безсилен

56

Дзъ

преди 5 години

Ментално сме при"мати като анадолците... иначе сме европейци. Колко, умъртвени от съпрузите си, жени трябва да отчете статистиката, за да се промени закона и полицията да може да си върши работата без смехотворни заплашителни заповеди?

55

Анонимен

преди 5 години

Докато не приемете истанулката конвенция, всеки ден ще четете такива новини. Между другото днес.бг писа ли за педофилията над МОМЧЕНЦА във Ватикана?

54

Българин Ориенталец

преди 5 години

Въпреки боя тая ляга до него и продължава да му мели на главата.. Ако е слабохарактерен и не може да се защитава с думи удря това е нормално природно явление.. Най ясно се вижда на къче като го притискаш.. Въпроса е тя като умна жена защо чакала да се стигне до там, а не си е тръгнала много преди това? Сигурно има какво да се дели а? Играта е ясна и всички жении я прилагат.. Девиза е Макай психически до откат.. После олеле майко

53

Анонимен

преди 5 години

"Трябвало е още при първата жалба, не да му съставят протокол, а направо да го приберат зад решетките!"Сиреч само по донос - някоя доброжелателка го пише и те задържат, а ти си я виждал единствено на снимка.Не ви ли е ясен механизма - хващат КРАЕН случай, представят го като НОРМА и ви нашиват законче, което да смачка останалите 9999 от 10000 случая които са тривиални.Е няма да стане Сатанбулското из.вращение.

52

Анонимен

преди 5 години

Защо тук някои ***-оти защитават престъпника,а нападат и вменяват вина на жертвата?Вие нормални ли сте?

51

АнонимеН

преди 5 години

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ В ДЕЙСТВИЕ! БЕЗСЪВЕСТНОСТ , БЕЗМОРАЛНОСТ, БЕЗСКРУПОЛНОСТ!

50

Анонимен

преди 5 години

Просто онези 500 години си казват думата! Ориенталци сме си и ориенталци ще си останем, нищо, че са правим на по европейци и от европейците и на по католици от папата. Обаче това само за пред света. Зад вратата вкъщи... тъмен балканки субект!

49

Анонимен

преди 5 години

Как може за побоища,тоя рецидивист да не го затворят в затвора?!Що за хора са тези полицаи?Защо не си вършат работата?

48

До Горан

преди 5 години

За съжаление има много, които злоупотребяват. Не може само по сигнал да затворят човек. А жена му защо стои при него? Бият я, тя подава сигнал, но още същата вечер си ляга при него.

47

Към дамите

преди 5 години

Мили момичета, за това посегне ли веднъж - "ариведерчи". Не ви трябват такива мъже. Веднъж посегне ли - пак ще го направи. Не ви трябват години, за да ги разберете такива мъже що за стока са. С всичко може да се справите и сами и да си намерите мъже, които ви заслужават.

46

мързелива полиция

преди 5 години

тъnите куки не се ли научиха ,че като мързелуват умират хора.тук отговорност трбва да понесе някой мързелив миризлив полицай.

45

Анонимен

преди 5 години

И кой шапкар или прокурор ще е отговорен. За по-лесно никой. Истамбулски конвенции, закони, заклинания - все тая.

44

Горан

преди 5 години

Ами, полицията е виновна! Те, разбира се казват, че са със вързани ръце, и нищо повече не могат да направят! А, истината е, че домашното насилие е тежко престъпление, и трябва доста добре да се обмисли закон, който да повелява, наказанието да съответства на деянието! Трябвало е още при първата жалба, не да му съставят протокол, а направо да го приберат зад решетките! Пък, там има едни други, дето... те си знаят!