39

Анонимен

преди 5 години

Направил на хората пътища и канализации тоя ***.

38

Ясно е, че

преди 5 години

Вече десет години Тиквоний ни баламосва с митници, горива, цигари, хъбове, тръби, връзки, врътки, далаверки, кражбички и корупционни сделки. И къде отиде България за десет годишното му безхаберно управление?! Под дъното. Най-нисък стандарт, най много кражби, бягство на чужди инвеститори, разграждане на държавността и обезлюдяване на България.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2019/02/25/borisov-iunker-lichno-blagoslovi-gazoviia-hyb.403048

37

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Бил приятел с Валентин Златев а...

36

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

С течение на годините израстна и се оформи, като истински ДЪРЖАВНИК от ранга на Стефан Стамболов...

35

sdv

преди 5 години

На кой му дреме за тез далавери,пенсионерите вземат 150 евра пенсии,работещите 300 евра заплати ,кви цигари кви нафти,ваща мама поганска

34

Анонимен

преди 5 години

ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ НА ПАЗАРА НА ГОРИВА!ДОЛУ НЕФТОХИМА!!!

33

Анонимен

преди 5 години

Лукойл ( руската мафия ) е по-голям от държавата ни !Ако си мислите,че на мястото на Борисов ще дойде Нинова и бенза ще стане левче,трябва да си или завършен ***()т или червен чугунест прим***т !!!

32

Анонимен

преди 5 години

Всичко е наред. Пийте си ракията със салатата. После набийте жената и си лягайте.

31

Иво

преди 5 години

Нас народа не ни интресува това ИСКАМЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ НЕ 600ЛВ

30

Анонимен

преди 5 години

Представете ли си ако Булгартабак бе продаден на англичаните от "Бритишамерикотабако" БАТ които бяха кандидати да го купят и бяха изгонени от БСП и дпс бяха решили в момента да затворят фабриките в София и Благоевград и да изхвърлят хиляди хора на улицата, какъв вои щеше се вдигне телевизии медии, политици БСП, дпс ужас, а сега когато Пеевски ги затваря и изхвърля работниците има само Тишина! Гербавите най Тихи, БСП също, защо ли?

29

Запознат

преди 5 години

Бойко ще влезе в учебниците като човека намалил населението на България наполовина без да има война!

28

Анонимен

преди 5 години

Браво,Борисов !!

27

Лукойл

преди 5 години

Само ние можем да внасяме бензин и да ни обмитяват за мазут, да внасяме милиони тонове гориво, а да ни обмитяват за стотици...иначе няма комисионни, нали партньоре ? И както сме се разбрали, никакви митничари на нашето нефтено пристанище край Бургас.това да не е територия на България, това е наша Лукойлска, руска територия, нали партньоре? Да,да слушам каза раболепно тиквата.

26

Анонимен

преди 5 години

Да,да рафинерията ?2?Ей не задавайте такива въпроси на двете бразди в мозъка , ами нали там му е началника , че ще вземе да му резне това дето го няма - нали си е страхливец горкия!!!

25

мадеин бг

преди 5 години

Цената на горивото пак се покачи нищо че петрола е а ниво от преди две седмици, старта песен на нов глас

24

zeus

преди 5 години

Всички знаем, че рафинерията на Лукоил всяка година е на счетоводна загуба. На тях кога ще им монтирате броячи на входа и изхода?

23

Картела

преди 5 години

Цитат "Според предоставената статистика "Лукойл Нефтохим" и "Лукойл България" държат 82 процента от капацитета дизелово гориво в данъчните складове и 92 на сто от бензина."Как може да се вместят останалите малки търговци в тези 8%,като складове ги държи една фирма. В България всичко е монопол и се злоупотребява с него, който не го вярва е слабоум... Бойко ни лъже от сутрин до вечер.

22

Анонимен

преди 5 години

А в момента в България уж няма контрабанда, защото тези на които е възложена проверката са контрабандистите! Те няма да хващат сами себе си! А иначе всеки може да си купи колкото иска контрабандни цигари в ци га нските махали.С горивата ще стане същото ще бъдат ликвидирани всички които не са в картела и ще останат само верни олигарси които бодро ще рапортуват че всичко е наред и ще си правят контрабандата заедно с държавата.

21

Анонимен

преди 5 години

Важното е да има стабилност в монопола на Нефтохимa

20

Анонимен

преди 5 години

А за Булгартабак малко история за тези които не помнят : Булгартабак бе продаден от Боко и гербавите на техния приятел Пеевски, като разчитаха да ползват каналите за контрабанда в близкия изток, но ги хванаха, турците вдигнаха голям скандал, Цацата ходи на крака при Ердоган пада на колене моли се и нещата се покрива, но Пеевски не може да прави легален бизнес и затвори фабриките в София и Благоевград, като изхвърлиха хиляди хора на улицата, но за това се мълчи казионните медии нито дума, БСП същ