118

Пенсионер

преди 5 години

Майната им на руснаците. Те не могат да ни бъдат пример в живота.

117

Анонимен

преди 5 години

Спорно дали е добреОт сексуална гледна точка добре етини рускини от здравна зле повече болести .

116

я гледай...

преди 5 години

До Анонимен 111 За какво ти е този безвизов режим със САЩ ? Още 1 милион българи ли искаш да избягат от соц. България.

115

Българин

преди 5 години

До Анонимен 105!Не е проблема колко е минималната заплата в Русия, Европа, или Америка!Проблема е дали тези средства имат реално икономическо покритие (обезпечено с производство, злато, интелектуална собственост и т.н.)! Към момента реалния БВП на САЩ е в размер на няколко трилиона долара, обаче това което изразходват(харчат) е в много по-голям размер! И какво се случва накрая - огромен външен дълг (десетки трилиони), икономическа криза и десетки войни! Америка = разруха на света!!!

114

Един

преди 5 години

Изкупуването на имоти и фирми от руснаците е държавна стратегия. Някъде директно влизат с танковете, на други места държат ключови икономически отрасли. Ако утре решат да вдигнат цената на бензина с 50%, никой не може да ги спре. По този начин се свалят правителства, предизвикват се икономически кризи, и т.н. Все неща, по които руснаците са експерти. Спешно трябва да се приеме закон за ограничаване на изливанеот на мръсни руски пари в Европа. Повечето западни държави вече прилагат санакции.

113

Анонимен

преди 5 години

A българите защо не си купуват втори дом на морето?

112

Анонимен

преди 5 години

Кумът ми се ожени за рускиня и като я доведе в България гледаше като наакано дете майка си.Вика , тука е раят на Земята ! - е те толкова са велики руснаците. Смешници !!!

111

Анонимен

преди 5 години

Какъв клип имаш? На пияни руснаци ли?

110

Анонимен

преди 5 години

До скоро имах клип на телефона но незнам дали е уместно да се пубикува подобен род видео :(

109

Анонимен

преди 5 години

От както сме в ЕС и НАТО в България цари оскотяваща мизерия.

108

Питам

преди 5 години

Това добре ли е , или зле ? Да не би Путин в един момент да ни анексира като Крим ?

107

Пич

преди 5 години

Ще ни купят на 100% до 10-тина години. Демокрацията го позволява, а те имат стедства и интерес на държавно ниво. За съжаление няма да се отървем лесно от дядо Иван. Ако някой се заблуждава, че били ниски лихвите и руснаците много им харесвло в България, нека да не си прави илюзии. Просто ние сме лесни и никой не наблюдава процесите. Западните държави вече прилагат санкции срещу подобни тактики, не им искат меда, нито жилото. А ние за пореден път спим.

106

Анонимен

преди 5 години

А знаете ли и колко българи си накупиха апартаменти по морето?Или броите за руснак всеки, който завършва на -ов?

105

Мишо

преди 5 години

До Анонимен 3 Браво ти наистина си гениален! Това, което си написал е като да си вкараш автогол и да се радваш. Нищо не се притеснявай не всички имат дарбата да мислят. Твоите господари и без това не искат това от теб. Истината е, че едни продават, а други купуват! Руснаци.

104

Анонимен

преди 5 години

Едно е да се изходиш в градинката и да я наториш, друго е да повърнеш на плочките в бара, както правят рускините...

103

Анонимен

преди 5 години

Впрочем какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория които могат да се подритват с презрение и не е нужно да се спазват с тях договори.

102

До 103

преди 5 години

Ти опита ли го?

101

Пич

преди 5 години

Истината е, че купуването на имоти в България е гео-политическа стратегия за Русия. Особено ако става въпрос за имоти на черно море. Това е видно с просто око. Има цели бази, купени индиректно от руското правителство. Който не е ходил на СОК Камчия, нека да се разходи. Огромен комплекс, със спортни съоръжения много по-големи от спортните зали в София. Всичко е на руски, по плажа се разхождат деца под строй, а местата за "плажуване" са маркирани като "Отряд 1", "Отряд 2", и т.н. Ще ни купят 100%.

100

Анонимен

преди 5 години

Май не си разбрал Българите не предпочитаме русия ( демек московия и крадливия елит и човеко ненависния строй там ) Мразим го всички го мразят дори и руснаците

99

Анонимен

преди 5 години

Руснаците ненавиждат българите. Чудя се колко трябва да си ограничен за да обичаш руснаците.