58

Анонимен

преди 5 години

БКП/БСП - доказани терористи, отново минаха в нелегалност !

57

Защо?

преди 5 години

Защо толкова много прости хора са събрани герберастката партия?

56

ДО АНОНИМЕН

преди 5 години

Ако си прав, че са глупости, аз повтарям 1 към 1 думите на РЕШЕТНИКОВ. На теб или на ушите си да вярвам. Колкото до ГЕРБ и ББ, цял свят го признава за най-успешният булгарски премиер. Не случайно Радев е в изолация. Разбирам, че не ви изнася така, както аз ненавиждам БКП/БСП. Триковете, манипулациите и популизма на *** са прозрачни, усетили 4-та победа на ГЕРБ. Наглостта им няма край !!!

55

Анонимен

преди 5 години

на такива предатели и Маркс не може да им угоди!

54

Стратег

преди 5 години

Най-важното сега е да не сте като Бойко, който на сутринта така, вечерта, иначе, това е един много лицемерен и проклет манталитет, който е вървежен, поради това, че се смята за висш тарикатлък сред масите. Сега е важно да сме праволинейни като Овена и да сме инати, като магаре на мост. А, това, което няма да се види е, че бавно изкачваме Върха, от скала на скала!

53

Отврат

преди 5 години

На единия хората му казват Тиква, а на другия Цвъ Цвъ и станаха за смях, дори и на малките деца. Оглозгаха народа до кокал, но искат още и още и още. Отврат.

52

Анонимен

преди 5 години

На един вагон и в руската "дума" ,там им е мястото .Предатели не ни трябват.

51

Анонимен

преди 5 години

държат се като пионерчетаа са мастити комунисти!

50

Анонимен

преди 5 години

До ИСТИНАТАНе пиши глупости,никога Нинова или Радев не са казвали,че трябва да излизаме от ЕС, Тръмп искаше някои държави да излязат от ЕС и да се разтури НАТО,за да се разпадне ЕС,но това не се случи,те си имат някакви техни вътрешни борби,които нас не ни засягат.

49

Потресаващо

преди 5 години

Няма друга партия, като герберастката, която толкова много да краде от собствения си народ. И при бкп-то се крадеше, ама тези герберасти обезкостиха с кражбите си България.

48

Анонимен

преди 5 години

БКП/БСП не послуша Радев Радиомълчанието - русофилски циркове за наивници !

47

ИСТИНАТА

преди 5 години

Истината излезна на светло. 1. Предизборната кампания на президентска е финснсирана от "Производителят на Грипен"и от Бенчо Бенчев, което самият той призна. Да ви припомня думите на Решетников по TV ЕВРОKOM: РУМЕН РАДЕВ може да има решаваща роля за излизането на България от НАТО и ЕС. Това е целта на Радев и Нинова, чийто действия диктува задкулисно Решетников, след което да ни подчини единствено на Русия така, както беше при Т. Живков и ЦК на БКП и мн.лесно ще я разграбват. УЖАС !

46

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха! Ултиматум! Предлагам им да продължат с ултиматумите и ако не им се изпълнят желанията, да не участват в никакви парламенти и никакви избори повече! Край!

45

ники

преди 5 години

Типично за комунистите, някой друг да работи, а те ще почиват.

44

Анонимен

преди 5 години

БСП не послуша Радев...демек, Радев не е лидер на партията, както твърди ГЕРБ !

43

Запознат

преди 5 години

Само така, бойкот на мафията Герб и ДПС!

42

Анонимен

преди 5 години

Бсп спирачките на прогреса

41

V

преди 5 години

Само не разбрах .Ако дойде тук Помпео и ни каже - Искаме да свалите руски пътнически самолет като Плевела ,за да докажете лоялност . Кой точно от снимките по горе ще каже НЕ на Помпео ??? За боко ***.итутката и Нинова даже не питам . Не може такива хора да управляват държава . ,,Избрани прос.титутки ,,

40

Sas

преди 5 години

Да му мислят гласувалите за тях. Бивши терористи загубили властта и превърнали се в циркаджии

39

Активист на БКП

преди 5 години

Не на грабливата мафия СУДЖУК !!!