19

Анонимен

преди 5 години

То това "комунисти" им е опорна точка на герберугите, комунисти има само в празните им глави! Техния вожд и половината им партия са автентични комунисти ама иначе се борят с комунистите :) , е това се нарича ,,,,рения!

18

до 21

преди 5 години

До до 19безконечно - издаваш се другарю!Бъди умен!

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Брей като гледам минусите, тука само фенове на БСП цъкат май. Така като сте се събрали да ви питам абе що така губите всички избори хаххахаххаНе, че са фенове, просто за това им се плаща.

16

до 19

преди 5 години

***, ай стига, разкрихме те! На пук ще гласувам следващия път за БСП, наглостта и арогантността ви кара хората да ви мразят безконечно, затова и ще загубите изборите, помни ми думата!

15

Анонимен

преди 5 години

Това, че хората не одобряват ГЕРБ, не означава, че са комунисти!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Един и същ герберски тролл, до тук пуска различни коментари да прави да подлъгва и впечатление за много гербери които коментират :)))

13

Анонимен

преди 5 години

Докога ще позволявате на неграмотни и на хора без образование да гласуват?Те пускат бюлетини заради друго....Защо в списъците са имената на починалите хора, които не могат да гласуват по една - единствена и логична причина?Кога ще се проведат честни избори?

12

Активист на БКП

преди 5 години

Напускам БСП и отивам в ГЕРБ !!! Там е далаверата !!!

11

Шопо

преди 5 години

Абе важно е печатницата за бюлетини в Костинброд да работи !!!Другото Цвъко ще го оправи !!!

10

Анонимен

преди 5 години

Хванат на коляно този " юрист " да задрасква членове и алинеи от Изборния закон, с цел да се отнемат права на гражданите, за да спечелят те пак. Има медии, които показаха записите. Е, както се видя, наложи се отново да върнат преференциите! Кадърните юристи имат много негативно мнение за този субект.

9

Анонимен

преди 5 години

Леле, вече са изкарали и третостепенните герберуги сред дyпетатите да мятат с лaйнoметите... много са зле

8

Анонимен

преди 5 години

Оня ден научих че това юридическо недоразумение което не може да върже две думи на кръст Кирилов е били зам министър на БСП бил в щаба на Първанов и член на БСП до 2007г. Тогава се преубразувал на гербав верен поклонник! И тогава ми стана ясно каква партия Герб и какви комформисти са нейните членове те са там само заради властта и кльопачката. Хора без интелект и принципи, без достойнство и идеали, а Данаилчо е истинско потвърждение на това.

7

От Барниръбъла на

преди 5 години

Правото и един треторазяден артист мнение не искаме.

6

мира

преди 5 години

Ама никак не обичате да ви се казвват нещата такива каквито си ги натъкмявате за ваша изгода а после се чудите как да сте горната коричка на лай......то все сте неразбрани То бива бива наглост и простотия ама вашета е като яерешката на тортата вече няма човек да не я знае.А сте и злобни .

5

V

преди 5 години

Ха и на Тръмп така му казаха демократите . герб говорят също като американските ароамерикански латиноски ,,демократи,, А кои са нашите латиноси ???

4

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ - прости, т.пи илитерати.Ако си грозен може да се опиташ да промениш нещо, ако си необразован има надежда да се оправиш.Но ако си роден с умствени увреждания - надежда няма. Такъв ще си умреш. Може да изкараш късмет да те вземат в ГЕРБ и да станеш депутат. Тогава ще тормозиш цял народ.

3

Анонимен

преди 5 години

Не го мъчете *** бе, оставете го да си прави лицевите опори. Той толкоз може човечеца. Къде сте виждали умно камуне?

2

Колчо

преди 5 години

Вече се изясняват нещата : ГЕРБ ке падне - 2019г!

1

Дядо Петър

преди 5 години

На снимката: типичен Гербер.Нагъл, но безгръбначен, и *** до бездъние.Също като НачалникОт си.