77

BtH

преди 16 години

Абе... мизерия! Те правят дивотии из кварталите, ние апартаменти им строим, та да могат да осмърдяват по-добре, а и да си имат паркет и черчевета за огъня... и стига сте се правили на политикани - тоя бил виновен, оня бил искал напрежение... да ама не го е направил той, нали? каквото и да е говорил, не депутати и политици, а именно "нашего брата" - смрадливия *** излезе да се прави на интерсен на улицата нали? и ако група българи бяха строшили полицеиска кола, щеше ли поне един да се измъкне? не! ама от смърделниците - нито един арестуван. е, след 4-5 часа се арестуваха 5- 6 гада...

76

бг

преди 16 години

данъци,но получават помощи

75

преди 16 години

Ти се гледай в огледалото колкото искаш и си опрявяй личните недостатъци...Аз няма да гледам,когато *** дърпа гердана на майка ми...и после го пускат от ареста,даже без един хубав бой.Щом държавата липсва, ще се стига до саморазправа!

74

koj4o

преди 16 години

da se ubiwat i ***

73

vodoo

преди 16 години

абе хора кой ви научи че плащате данъци эа помощи на *** какво плащате вие като ви гледам в колко часа си пишете едва ли работите а и да работите нали плащате осигуровки за пенсия и за здраве така че нищо не плащате това ви е набито в главите от болните моэъци на атака а на бабати пенсията кой плаща эа нея да я намраэиме ли и нея !!!!!!!!!

72

b0rislav

преди 16 години

Извинявайте, аз не плюя по народа ми, аз порицавам нашите недостатъци. В това няма нищо лошо. По добре да се погледнем в огледалото и да си видим недостатъците и ако ги изправим може да ни тръгне по-добре. Иначе така ще си останем същите комплексари като нация и ще ни водят за носа Ваньо, Бойко и др. подобни.

71

Анонимен

преди 16 години

До 70:Напълно те подкрепям в разсъжденията.

70

преди 16 години

Писна ми от "българи",които плюят по народа ни и защитават *** или ми обесняват колко сме елеметарни и колко не-европейско било да има убит ***. Ами европейско ли беше *** да убият българин в Захарна фабрика преди година и да няма нито един осъден??? Всеки ,който пищи за правата на *** явно не е се е сблъсквал с диващината и нахалството им!

69

b0rislav

преди 16 години

точно това писах като коментар преди малко на една друга статия. слагам го и тук да се види:"твоето "неравностойно положение" приятелю е такова не защото *** са виновни, а защото твоите сънарадници са окрали парите за пенсиите на *** и бащати и са ти продали *** (с извинение) на тоз който им е дал повече джобни.*** просто си съществуват - ако не са те - ще са други. Те са просто инструмент. Но те са си такива. *** са си ***. А ние какво сме? Защо се държим като ***? Нали сме много умни, много сме печени - къде ние държавата? Нали е наша държава, не живеем в Циганория нали? Е що не се къпем тогава? Що не пазим чисто?Политиците, които са марионетки и проводник на интересите на масоните се грижат доста добре да се занимаваме с дребните неща и най-вече ***. Те сега са хита на деня. Идват избори - трябва пак тълпите да се отправят към урните, за да може да изберат подобия на предишните управляващи - едни и същи марионетки с различни имена.Да бъдем първо взискателни към себе си смятам аз... Какви сме. Какво даваме. Какво искаме да получим. Проблемите с *** няма да оправят нашите проблеми."

68

Anonimen

преди 16 години

Ako beshe bialo m omche sigurno niamashe da se pishe...Pisna mi da se tolerirat niakakvi gadni mrasni ***.Ako tragnat neshto da praviat e redno jandarmeriata da im skasa g..te ot boi.

67

BtH

преди 16 години

Ами за кво си отваряш устата, като нямаш кво да кажеш бре, Франклин...и като си толкоз отворен, какво правиш още в България? айде бЕгай - за такива като тебе пииитат по белия свят... барем да беше си прочел глупостите, а то... една теза не можеш да вържеш като хората - пишеш и сам си противоречиша за Расате - евала. може и за политически дивиденти да го е направил, може и от патриотизъм - няма значение, важното е, че трябваше някой да започне организирането. и, пичове, не гледам никой друг, каквото имам да казвам, го казвам - и бой съм ял и още ще ям, ама и бая *** добре ще ме помни, вЕрвате ми

66

lilia

преди 16 години

запитайте се за кого е добре в България да не е добре!!! Със сигурност не за българите! Изключваме тези безродниц, които са си продали долните душици!

65

lilia

преди 16 години

докога тъпите ни управници ще слугуват на чужденци?сега в България какъв сценарий ще ни разиграят?на етническо напрежение ли?Продажници!!!

64

Ванче Михайлов

преди 16 години

Единствения ром когото обичам е студеният ром!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

63

vodoo

преди 16 години

ебалник като си толкова отворен эащо не отидеш при *** и не им кажеш в очите какво мислиш эа тях ама не ти стиска страх те е гледаш ниакой друг да се трепе вместо теб посерклъо заради такива *** като теб ще стане гражданска война но не си мисли че ще избягаш няма каде да се скриеш така че мисли ако можеш

62

franklin_82

преди 16 години

Ето !!!!! Започна се. Никой не разбра , че всъщност в България умишлено се подклажда етническо напрежение. Като се започне от онзи плиткоумен *** Расате и стигнем до големия манипулатор Доган . Замислете се и ще видите колко хитро е измислено всичко.Сега ще скочат тъпите , задръстени и тесногръди "националисти" срещу неграмотните,мързеливите и вечно оплакващи се *** и вижте какъв пожар ще стане.....Но така става.... в България останаха комплексираните селяни без капка сиво вещество, които лесно можеш да манипулираш като използваш националистически идеи......тази формула е лесно приложима. Тоя проблем с *** може да бъде решен, но никой не иска. Давай Расате, продължавай в същия дух ТИ СИНЕ НА СЛАВНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.......кой знае от коя дупка са измъкнали. А за *** какво да кажа......без коментар то каквото и да се каже ще е малко.РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ

61

T-62

преди 16 години

"Труда облагородява " , хайде всичкото ром ( *** , де ) дето няма с какво да си оплътнява времето и мисли за " золуми " само - да пробва да си заработи хляба , че да видиме ще имат ли енергия за глупости . България в момента прилича на инкубатор за всякакви видове " култури " само не и за българи .

60

normalen

преди 16 години

ne e normalno na hora, na koito im lipsvat pyrvite sedem godini, ene mogat da chetat , da pishat, da goworiat, niamat elementarna kultura, da im govorish za choweshki prava i oshte poweche na sila edva li ne da im gi davash (ne govoria za wsichki ***, samo za 98% ot tiah i za goliam procent bulgari). spored men pyrvo triabva da im se obiasni kakwo e disciplina, kakwo e tolerantnost..... a na takyw wid hora s tolkowa lipsi wyw wyzpitanieto, na tezi godini, nachinyt za kachestweno obiasnenie i garanciq za razbirane e edin - BOI BOI BOI BOI !!!!!!!!!!!!

59

преди 16 години

Абе льольооо...ти къде живееш бе?? Или си в Канада, четеш новини от родината и даваш акъл отдалече? Не става въпрос за дискриминация, а за спазването на граждански задължения. Писнало ми е да ми удържат данъци,за да плащат социалните помощи на хора, които дори не говорят български език и ги мързи да работят! А злоба и ненавист навсякъде има към хората , които вредят на дадената държава и разрушават обществото!

58

lom

преди 16 години

тези конфликти напоследък са ми много съмнителни!май-зад по-големите такива седи ДС-или както сега там се наричатмамицата им да им пукнат децата дано!