113

До 111

преди 5 години

Значи според теб, системата генерира корупция, но това не е проблем, защото ако има промяна, ще вземе да ти спрат парите и ще се наложи да си напънеш дупето? Ти колко плати за ТЕЛК?

112

Морски

преди 5 години

А далаверите на ГЕРБ кога и кой ще ги разследва.

111

Анонимен

преди 5 години

109- НАЙ МИ ДОПАДНА - ДРУГАТА И ТРЕТАТА РАБОТА.

110

деинтеграция

преди 5 години

До Анонимен 108Никой не интегрира инвалидите.Инвалидите ги изключвате от пазара на труда, от социалните контакти, поставяте ги в изолация.ВИЖТЕ СИ ОМРАЗАТА, ЗАВИСТТА и ЗЛОБАТА, С КОЯТО ПИШЕТЕ ПРОТИВ ВСИЧКИ ИНВАЛИДИ! Това е много показателно за отношението ви към инвалидите.ВИЕ НЕ ГИ ПРИЕМАТЕ В ОБЩЕСТВОТО.

109

Анонимен

преди 5 години

А дали в Долни Дъбник инвалидите не са 40-50% от населението!? Толкова инвалиди не имало общо и след Балканската, ПСВ и ВСВ войни, но нищо системата си работи перфектно, непробивайма е, балъците да внасят работят и внасят данъци.

108

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98Не ми извръщай думите!Геноцид е, защото такива като от снимката, пак ще си получават ТЕЛК-а, а ударът ще го нанесете по истинските бедни инвалиди, които не плащат за ТЕЛК.Лекарите са научени да искат или чакат подкуп и колкото закона да промените, те пак ще си карат по старому и пак ще дават ТЕЛК, на който си плати. Но осъден лекар няма да има. Осъдени ще са истинските инвалиди.

107

Анонимен

преди 5 години

94- ТАКА Е ПРАВ СИ ЕВРОПА Е ПРОБИТА И ИЗДИША ОТ ВСЯКЪДЕ- Я ГЛЕЙ КО СТАВА НАЧИ- У ФРАНЦИЯ ЕДНИ НИЩОЖНИ 1600ЕВРО ЗА МИН ЗАПЛАТА, А ОКОЛО НЕЯ ПАК ТАКА И МАЛКО ОТГОРЕ, БЕДНА ЕВРОПА НАДЯНА ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ И СИ ИЗВОЮВА ОЩЕ 100 ЕВРО КЪМ МИН ЗАПЛАТА И КЪМ ПЕНСИИ. ТЕ СА СВЛЕКЛИ В КАЛТА ОТ ВСЯКЪДЕ. И ЕДНИ ТРОЛЧЕТА И *** НАЧИ ПИШАТ ЧЕ У ЕВРОПА БИЛО ГОТ, А ТО НЕ Е- МИЗЕРИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ.

106

Анонимен

преди 5 години

Добре би било прокуратурата да се самосезира и във възможно най-кратък срок да протестира въпросното решение, което на фона на появилите се нови, всъщност добре известни стари, обстоятелства съдът да ревизира решението си.Това е редно, а дали ще сеслучи и то по правилния начин, е друга и трета работа...

105

Анонимен

преди 5 години

Тук един женички, защитават тезата, че трябва да раздаваме пари на калпак на всеки решил да си изкара ТЕЛК, че инвалидите виждаш ли имат нужда от пари, много пари, това е единственото решение на проблема, виж да се интегрират, да водят нормален живот, това не е в техен интерес, това е лошо. Абе трябва си пари и най-добре ще е ако те влизат директно в сметките на тези женички-настойнички на инвалидите.

104

Анонимен

преди 5 години

До 99Ти откъде падаш?

103

Анонимен

преди 5 години

За 1 месец всичко може да се "оправи". Като се окошарят по трима от ТЕЛК, общини, министри, ДАИ, полиция, прокуратура, другите сами ще престанат или ще напуснат (щото няма да има далавера). Народен съд трябва - даже ако трябва съдии, прокурори и полицаи да си внесем от вън. Дами и господа мафията няма да се даде токова лесно. Те си мислят, че са ни победили!

102

В КОЛОНИИТЕ

преди 5 години

е така . Населението е 100% слепци, щом избират такива управници

101

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 95За 10 год. в управлението какво направихте от изброеното?Нищо! И нищо няма да направите.НЯМА ДОМОВЕ, ДРАГА!Колко пъти да ти го напиша?За център, хоспис или защитено жилище от семеен тип трябва да си ПЛАТИШ.С какво ще плати инвалида, като му отнемеш мизерната пенсия от 170- 200 лв.?Казах ти- предай щафетата на по- информиран колега- ***!

100

градски

преди 5 години

една от причините постоянно да събираме пари за лечение на деца

99

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Евалата.Та какво ще ми купувате Ф16 или Грипен, па може и Стелт.Купувайте апартаменти, яжте и пийте

98

Анонимен

преди 5 години

96-В ЕВРОПА Е КАТО У НАС- 100% СЛЕПЦИ СИ КАРАТ АНТОМБИЛИТЕ.

97

ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ

преди 5 години

е 70% с ТЕЛКОВЕ. Затова си затваряха очите и с далаверите на лекарите и с кражбите на ток в махалите

96

До 92

преди 5 години

И защо да се е свършило със социалните домове? Кой го реши това? НПО-то в което си на хранилка ли?

95

Анонимен

преди 5 години

90- ПРАВ СИ ПРИЯТЕЛЮ- ТОВА Е ЧИСТ ГЕНОЦИД, АБСОЛЮТНО НЕХУМАННА ПОЛИТИКА- 100% СЛЕПОТА И ДА МУ ВЗЕМЕШ ИНВАЛИДНАТА ПЕНСИЯ- А КАК КАРАТ ЛЕКИТЕ СИ КОЛИ СЛЕД КАТО СА ПОТЪНАЛИИ В ДЪЛБОК МРАК, ДАЛИ ПЪК ДА НЕ ИМ ПРИБЕРАТ ИНВАЛИДНИТЕ ПЕНСИИ- АМА НЕКА ГО ОСТАВЯТ ДА ИЛИ ИЗБИРА САМ- ИЛИ ТЕЛКА ИЛИ ШАФЬОРСКАТА КНИЖКА- НЕЗАБАВНА ПРОМЯНА В НОРМАТИВНИТЕ ДОКУМЕНТИ- СЛЕПИТЕ САМИ ДА РЕШАВАТ-ШАФЬРСКА КНИЖКА ИЛИ ТЕЛК

94

65

преди 5 години

Писах аз ,че трябва да има наказание за лекарите определили тия за слепци.Даже искам да им вържат по-стегнато около гушите ланците на тия