132

Православен славянин

преди 5 години

Необхидимте жертви на прогреса който ни донесе СССР.Прекалено много шум се вдига около това - все едно няколко умрели там са голяма трагедия.

131

Анонимен

преди 5 години

Дошло е време за нов Народен Съд, ако искаме да има България и дано работа да бъде свършена добре а не както преди 74 години, хаотично и на парче.

130

северомакедонец

преди 5 години

До Анонимен НЯМА ДА ПОВЯРВАШ НО НИТО ЕДИН ОТ ТЕЗИ ЛАГЕРИ НЕ Е ОСНОВАН ОТ КОМУНИСТИТЕ. ВСИЧКИ СА ОТ ЦАРСТВОТО И ПЪРВОНАЧАЛНО ТАМ СА СЪБИРАНИ КОМУНИСТИ, ЗЕМЕДЕЛЦИ, ЕВРЕЙ И ДР... ТЪЙ ТО - КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО. НЕ ЧЕ НЯКОЙ СИ Е НАПРАВИЛ ИЗВОДИ

129

! 131

преди 5 години

Не е заради спасяването на евреите, а заради ЗЗД! Усетил е дебелия след Сталинград и се постарал да не бъде обесен! 30% от състава на Народния съд са евреи и като по умни дирижират положението. И сега го дирижират!

128

Анонимен

преди 5 години

До до 136PO BANKETI

127

антифа

преди 5 години

Да почетем паметта на Адолф Хитлер - жертва на комунистите!

126

до 136

преди 5 години

Ти ще мълчиш и ще плащаш преди народни пенсии, а сега обезщетения на репресираните! Защото докато си работил, без да се бъркаш в политиката, те са се жертвали за теб!

125

Анонимен

преди 5 години

1945 е малко рано за комунизъм! И ми е интересно дали наследниците на отечественофронтовците днес са в БСП? Да не би да се окажат пак на власт!!?!

124

НИКОГА ВЕЧЕ ФАШИЗЪМ

преди 5 години

Най-гнусното е, че този и подобни сайтове все още дават трибуна на убедени антисемити. Тук не е изтрито нито едно антисемитско мнение, публикувано от български комунист, а те са стотици дневно.

123

Анонимен

преди 5 години

Комунистите в България са антисемити и нацисти, абсолютно същите като германските такива. За разлика от хитлеристите обаче, те не бяха наказани.

122

КОМУНИСТ=ФАШИСТ

преди 5 години

Какво по-добро доказателство за нацистко/фашистката природа на комунистите от следното:ДИМИТЪР ПЕШЕВ, СПАСИТЕЛЯТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ, ЛИЧНОСТ ПОЧИТАНА В ЦЯЛ СВЯТ Е ОСЪДЕН ОТ Т. НАР. "НАРОДЕН СЪД" НА 15 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗАРАДИ СПАСЯВАНЕТО НА ЕВРЕИТЕ.

121

Анонимен

преди 5 години

Скоро в България ще честваме и жертвите от управлението на тиквите, малко ли хора се самоубиха

120

Анонимен

преди 5 години

Месите се в работата на независим Народен съд!

119

Анонимен

преди 5 години

А във Франция на кой режим са жертвите? Сигурно на ,,Едно Френско село"!

118

Анонимен

преди 5 години

Единствените фашисти в България са тези с развятото червено знаме. Това е и цветът на националСОЦИАЛИСТИТЕ в Германия. Единствената разлика е в символиката: четирилъчна свастика срещу петолъчна звезда. ДРУГА РАЗЛИКА НЯМА! За щастие, червените фашисти вече почти изцяло се преселиха при Сатаната-техният баща.

117

бай Тошо

преди 5 години

БКП/БСП е най-мръсната партийка в България - доказано от историята.

116

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са анатемосани от руснак при това.През 1918 г.Тогавашният патриарх на МП (св. Тихон), който е последният истински патриарх на Русия анатемосва всички комунисти в своята "Анатема на комунизма". Никой не може да махне тази анатема. Единственият начин комунист да не отиде в ада е да се отрече от комунистическите си убеждения.

115

Владимир Зидаров

преди 5 години

Скоро в България ще честваме:"Ден на жертвите от Нюрнбергския процес"

114

ЕДИН

преди 5 години

ФАЙТОН ФАШАГИ СЕ СЪБРАЛИ..МУМИИ

113

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са атеисти, заченати в атеистичен грях и до един ще бъдат осъдени на вечни мъчения в геената огнена. Не вярват, но няма да им се размине.