139

Анонимен

преди 5 години

Не съм съгласен, че ГЕРБ са фашисти. Те са продажни, некомпетентентни крадци.

138

Анонимен

преди 5 години

Ай сиктир бе ...след 1ви февруари идва 2ри февруари.Той е по-важен празник за нашите политици.Между другото тях,що никой не ги бие,а бият все учители и лекари???Като гледам новините...,взе да ми прави впечатление.

137

Анонимен

преди 5 години

До патенцето СатюрненЯсно е като бял ден,че троловете и чужди шпиони работят,за да унищожат българските партии,за да се настанят,защото иначе няма как да победят,страшното е обаче,че ще настане страшно и ще страдат невинни хора,а ние не искаме да умират и страдат хора,не искаме кървава баня и зверства в България!Ние си харесваме ГЕРБ!

136

Анонимен

преди 5 години

Че какви нападки от страна на ГЕРБ срещу БСП, след като и двете са на една майка деца? Никой не се самозалъгва, че ГЕРБ са демократи и нови лица в политиката. Всичкото, що управлява вече век в тая нещастна държавица, е все едно и също. Затова и електорат не остана - за нищо не стават управляващите.

135

Българофил

преди 5 години

Тръмп и Путин са виновни!!! Нека русофилите и русофобите да започнат хейта сега.

134

Странжата

преди 5 години

Посветено е на шайката

133

Анонимен

преди 5 години

Ние няма да застанем срещу българските партии,без значение дали са БСП,ДПС,ГЕРБ или някоя друга,няма да допуснем да се лее кръв и да настане терор над населението!И не искаме да ни откъсвате от Германия,а да ни вкарвате в англосаксонския свят,ние си харесваме герберите и Германия,харесваме си и останалите партии,също и ЕС!

132

патенцето Сатюрнен

преди 5 години

Наближават избори и циркаджилъците между комуниститте от ГЕРБ и комуниститте от БСП пак започнаха !Лошото е , че винаги губещи са зрителите в цирка ! И пеленачетата вече знаят ,че БСП и ГЕРБ са едни и същи *** ,родени от една майка !И другаря Гърневски го знае отлично , по продължава с цирковете ,щото така му отЪрва .

131

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

... - "Аз знам, аз вярвам, че си права,когато съгрешиш дори...Води ме партийо, води ме"...

130

БСПЩЕОПРАВИБЪЛГАРИЯ

преди 5 години

Като са били против власта само СМЪРТ!!! САМО БКП И БСП!!!

129

шаман

преди 5 години

Да почетем жертвите и да въздигнем духовете им да помагат срещу зверствата за власт нека всеки да получи заслуженото си

128

Анонимен

преди 5 години

Всички са из,ме,кя,ри.Бу,да,лите да му мислят.

127

Анонимен

преди 5 години

Браво на Василев.И внимавай щото "антикомунистите" ще те намразят.Сори,... ама найстина ли имало антикомунисти у нас

126

Анонимен

преди 5 години

Герб са фашисти .

125

КНСБ

преди 5 години

Я па тая каква е злобаЧ А г-н Гърневски е абсолютно прав,колкото и да се гърчат черве ни те тролчета - млади са и не знаят,че у нас всичко се вършеше с нагласата:"Какво ще кажат съветските другари? " Освен това всичко се правеше в името на ...ПАРТИЯТА и по него време във всяко поделение ЕДИНСТВЕНИЯТ лозунг бе :"ВИНАГИ ВЕРНИ НА ПАРТИЯТА!",не и на НАРОДА?!Има достатъчно литература по въпроса и който желае може да пречете,а не само да плюе и храчи като соцлидерката!!!

124

Василев

преди 5 години

На Нинова,Борисов и Цветанов децата им са в чужбина и се надпреварват кой ще преразпределя евросредствата, защото се знае че фирмите, които ги усвояват са едни и същи и там няма грешка няма прошка!!!За каква държава говорим???Добър ден селяни прости!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

123

аз

преди 5 години

Така са червените другари - угоени , мръсни и мазни , тикат народ и държава на изток към пропаст , а техните пари , имоти и семейства настанени за сигурен и спокоен живот на запад.......

122

Анонимен

преди 5 години

И каква е разликата между ГЕРБ и БСП освен че членовете им са синове и дъщери на едни и същи партийни деятели.Тези които сега размахват знамената на демокрацията и антикомунизма довчера целуваха Червеното знаме и се кълняха в него, сега ги е срам като им го припомняме.

121

Анонимен

преди 5 години

Да промени се. КТБ и то се промени :)

120

???

преди 5 години

Учудващо е, че САЩ, Англия и Русия още не са ни припомнили, че така наречените жертви на комунзима, са наказани по тяхна заповед и напъните на новоизлюпените демократи в България за оправдаването на фашистите и помагачите им, са опит за ревизия на резултатите от Втората световна война. Може да поискат от България да потвърди спазването на член 5-ти от Парижкия мирен договор, а не да представят престъпниците като жертви.