24

Абсолютно.

преди 5 години

Мога да потвърдя от опит. Найстина голяма част от младите румънки са много красиви, възпитани а и доста разкрепостени. И в България има мно хубави момичета но повечето са консервативни и със малко неприятни харктери. Някакси са многго надути и трудно се говори с тях.А при румънките няма такова нещо. И при рускините е така. Най хубавите момичета са все едни скромни и много разговорливи. На знам защо българките имат такова самочувствие?

23

Анонимен

преди 5 години

До Рускиняаз пък бих казал, от личен опит, че вие пък сте много "изкуствени", прекалено "лачени" и шарени. няма естествен чар във вашата студена, руса красота... кухи сте отвътре!

22

Анонимен

преди 5 години

До Чики Бегаристайнкко се замислиш философски, секса и изобщо "слабостите" на мъжа, отдавна са превърнати в инструмент за неговото управление. представи си мъж, който осъзнавайки как работи Системата, не поддава на "трите кита" - едене, пиене и еване, ами, че той е неуправляем и неманипулируем бе....няма "слаби места"на мен не ми е жал за тия, които пукват след много едене или след много пиене или след много еване, а има такива примери много и у нас, при това от близкото минало!

21

Рускиня

преди 5 години

Българките са много гр.озни. и не стават за тази работа.

20

Весо

преди 5 години

Румънките се подържат и са красиви. Заслужават всеки лев. Нашите са трагедия. Най-красиви в главите на невиждалите други. Освен това румънката е много по-разкрепостена. Имам опит.

19

бай Стамат

преди 5 години

рускините са преобладаващи навсякъдетова е нещо като телефонните измами, само че се връзват всякакви мъженемски пенсионер очаква 30 годишна от Казан да му направи ***.

18

Анонимен

преди 5 години

"?25 000 за месец от секс чатове! Румъния е световен лидер в сектора!"Успокояващо е да не четеш името на държавата си в поредната антикласация. В такива класации колкото по-назад си, толкова по-добре говори това за теб.

17

Анонимен

преди 5 години

Най много са рускините, в почти всички платформи са към 50%, има и българки, ама не ми е направило впечатление някъде румънките да са преобладаващи

16

Чики Бегаристайн

преди 5 години

на мъжете са им слаби ангелите да дават пари за подобни зрелища.то и в Разград има местна индустрия дето заработва от загорели турци.

15

Анонимен

преди 5 години

"Изкарваш първите 1000 евро, това са много пари в Румъния. И после продължаваш - какви други възможности имаш? Да блъскаш в супермаркета за 200 евро?", обяснява тя."Най-добрата ти възможност е да изкараш висшето си образование и веднага след това да се хванеш на работа по квалификацията си, която със сигурност няма да е продавач в супермаркет, но кой съм аз да оспорвам прозренията на тази проста мома? По-лесно е да си продаваш тялото според каноните на най-древната професия, нали така?

14

Анонимен

преди 5 години

Румънките са много изящтни чародеики имат нещо сига*нско в характера си , също са красиви и могат да омаят всеки мъж , трябва време за да им хванеш спатиите...пари.

13

Дупе да ви е яко

преди 5 години

Всеки български мъж мачо би станал женска *** (тpaвеpс), срещу доход от 25 к евра на месец. Просто не са се усетили още

12

Анонимен

преди 5 години

Да си лидер в онлайн проституцията сигурно е повод за гордост според дойче веле... АХАХАХХАаххахаХААХАХХ

11

Анонимен

преди 5 години

Има и много българки! Повечето в настройките си са забранили IP адреси от България за да не ги види някой роднина или приятел. Ама аз влизам през прокси и ги надушвам всичките. Само по акцента и начина по който говорят англйски веднага ги познавам че са от България. Понякога и на заден фон се чува българска музика. А те кифлите явно не са много умни и лесно се издават.

10

До 11

преди 5 години

Прав си това си е цяла икономика. Изучават ме коментарите на 4-5 човека "нали Румъния беше много добре"При положение, че е пълно с българки, полякини, чехкини, англичанки, испански, немкиниА няма туркини, сирийки, саудитски, гуменки Трябва ли да напиша коментар "нали Европа беше много добре" (един вид в сравнение с арабския свят)

9

Анонимен

преди 5 години

Нали Румъния беше много добре?

8

Истина е!

преди 5 години

Аз съм влизал в тези чатове от любопитство и направо съм изумен от това какви пари се дават там. Най хубавите модели наистина изкарват десетки хиляди на месец.Имат си tips menu и всяко едно нещо си има цена. Обикновено от няколко цента към $10-$20 Да обаче във всеки един момент в чата има стотици и дори хиляди хора.И често зрителите почват да наддават защото искат модела да направи точно определено нещо.Абе изобщо лудница. Но нали знаете, не е луд този който яде баницата.....

7

Съдба человеческая

преди 5 години

И в един прекрасен ден откриваш, че жена ти си е изкарвала прехраната по този начин и безброй хора са я гледали на клипчета из нета. За да бъде още по-прекрасно, сина ти който по цял ден е в интернет разбира пръв и ти споделя откритието си. Ами това е живота. Внимавайте с дeвочките.

6

Анонимен

преди 5 години

Българките също.

5

Сата НАТО

преди 5 години

Румънките са красиви и са наш тип - брюнетки с бяла кожа. И са много добре възпитани.