87

Анонимен

преди 5 години

До 107Фашистите били затворени в Белене, зnачи викаш има хора които заслужават да бъдат изтезавани по лошо от животни докато просто умрат от болка? Аз не мисля че някой го заслужава. Други сурови наказания има с по-малка болка.Но фашисти викаш. Т.е организираната съпротива на Българи и българската армия против идването на Руснаците и налагането на Комунистическия режим, която после ги обяви естествено за врагове на народа, за хора на Хитлер един вид.. фашисти нещо си, а те бяха надежда

86

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията донесе само мизерия. Не случайно след 30 години постоянно се говори колко добре се живееше при социализма, а днес мизерията е на всяка крачка.

85

Анонимен

преди 5 години

Да - не си виждал клошар по време на социализма защото е бил изпратен в Белене.

84

Анонимен

преди 5 години

И друго повечето хора в България не знаят какво е Демокрация, не знаят какво е капитализъм и за 30 години ако хванеш някой по улицата няма да може да ти каже лесно какво е това. Политическия елит от 1989/90 е внимателно нагласен освен може би Костов, но трябваше да оставят някой за малко да обере пешкира след грандьозните провали на БСП. Не обвинявайте система която почти никога не е действала в България.Сега Българина ако иска режим на вродено ниво това е друго и трябва да се уважава

83

Анонимен

преди 5 години

Щом имаш нужда и не можеш без нея, вземи я на Запад да миеш улиците за висока заплата, тя ще те наглежда и ще се грижи за теб.Запозна да споделяш личен опит, това е хубаво.

82

Анонимен

преди 5 години

А вижда ли сте клошар при социализма.?????Аз не съм.

81

Анонимен

преди 5 години

До ГашоБойкот на бг стоките. Купувайте от веригите само внос. По качествено и евтино. И не ви дерат кожата бг бизнесмените като МаджаровНа Маджаров стоките са качествени.

80

Анонимен

преди 5 години

Относно демокрацията: щото толкова можем. И това е вероятно най-добрата система - където имаш колкото можеш като колектив. И между другото можем много в сравнение с по-голямата част от света, ако се огледаш. Не говоря за сравнение с първеницте на Европа. Друг е въпроса че тровим нещата с манталитет и безсилие и липса на постоянен здравословен коректив на властта.И другото което е - тая демокрация и кучетата знаят че рядко е била нещо друго освен камуфлаж на БКП с нагласени актьори

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 104Ако демокрацията е такъв рай защо България е бедна като африканска държава, първа по смъртност в света и пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна? Първо пожелавам ти да отидеш да живееш в Африканска държава.Второ, нали си гледал рекламата на Дюрекс - Всеки ден в България се правят над 70 аборта ... е за това, защото *** си убиват децата.Аз не съм виждал пенсионер да рови в кофите за каквото и да е напротив, пенсионерите хвърлят през терасите десетки хиляди левове.

78

Анонимен

преди 5 години

А защо си мислите ,че сегашните управляващи са по различни от БСП или БКП????

77

Гашо

преди 5 години

Бойкот на бг стоките. Купувайте от веригите само внос. По качествено и евтино. И не ви дерат кожата бг бизнесмените като Маджаров за мерцедеси и фолк певици

76

Анонимен

преди 5 години

Като не влизаш в домовете на бедни хора няма как да видиш.Медиите ако се разходят и снимат и покажат тогава ще видиш.

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен101Защото в лагерите бяха затворени фашистите, кулаците и народните изедници. Тези дето грабиха народа и народа после им го върна.

74

Анонимен

преди 5 години

Ето кво става всеки път като стане въпрос за Белене когато излезнат дежурните "социализма е рай" "пичове" - мълчание и чат пат някой минус. След 1-2 страници продължават да пишат все едно не са видели нищо и нищо не се е случило. Какво ви говори това - няма какво да кажат като стане въпрос за Българския гулаг и как да свържем идеята за Рай с реалноста на лагер за изтезания. Игнорират и чакат коментара да падне назад и продължават да дудуркат за магазините за сигурноста (лол..)

73

Анонимен

преди 5 години

До само ГЕРБАз на моите служители съм им казал, а бесепе вземе повече от 20% на изборите, а съм ги уволнил до един. На мен така ми казваше бившия директор на МДК Георги Дамянов сега виден партиец от Средногорието със собствена фирма.

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 87А колко хора гладуват г_н гербовец?Май не живеете в България???? Колко?Покажи ми един, че аз такива не съм виждал.

71

Анонимен

преди 5 години

Ако социализма е такъв рай защо имахме садистки лагер за заточване и изтезаавне на хора които не го заслужават такова наказание каквото и да са направили. за най-големите луди *** има смъртно ама изтезанията и безмисления брутален непрестанен труд вече си е безмислено причиняване на болка..

70

само ГЕРБ

преди 5 години

Аз на моите служители съм им казал, а бесепе вземе повече от 20% на изборите, а съм ги уволнил до един.

69

Анонимен

преди 5 години

Когато говорим за Социализма, ако искаме да сме честни като говорим, ами бих ви помолил да споменавате най-различните измерения на социализма. Кажете нещо за хората пратени в Белене или за роднините на запратените на изгнание, насилие, подигравки и смърт там. Това се случи в България и чисти Българи бяха заточени там. Ако смятате че тези хора са загубеняци защото са попаднали там доказвате че Българина си е коравосърдечно създание по природа и може да затваряме тая прекалено сурова държава

68

91

преди 5 години

Ха ха ха,Хубава хумореска на фона на тази трагична обстановка в Бг