7

що бе

преди 5 години

Този Паун да не би да се е явил на президентски избори и да ги е спечелил!?На какво основание ще признаят някой си за президент?

6

Анонимен

преди 5 години

Нефт, много нефт... да имаш толкова много нефт при това да нямаш ядрено оръжие и да си толкова близко до САЩ, е ужасно проклятие за всяка страна.Положението обаче е лошо и за останалия свят защото сложи ли ръка САЩ върху петрола на Венецуела и започне ли да го разпродава на безценица, то Русия ще пострада от срива на цената. А Русия има ядрено оръжие. Онзи ден учените сверяващи часовника на "Страшния съд" поставиха стрелите му на 2 минути от ядрен Армагедон.Израел изгори в първата минутка.

5

майорски

преди 5 години

И кво като исраел признал нелегалния президент за легален....то израел толкова резоюций на ООН не спазва ...това е държава която е извън контол и прави каквото си иска ....държава създала най-голения концлагер в съвременния 21 век - Палестина !!!народ който е лежал в концалгери създава концалгери....що за държава е това ...бомбандира Сирия в период на стабилизация ....да вървят по дяволите с тази тяхна безкомпомисна политика ....заслужават да загубят Ерусалим ....но и това ще стане ..

4

Анонимен

преди 5 години

"Днес Израел се присъединява към САЩ, Канада, повечето латиноамерикански и европейски страни, като признавато новото ръководство на Венецуела", съобщи Нетаняху във видео"Чакай бре Нетаняху, ЕС обяви, че ще го признае за президент след няколко дни ако не бъдат организирани избори, а ти вече писа и ЕС към призналите го. Избърза като муле пред майка си.

3

Анонимен

преди 5 години

Те така и Крим ще признаят за украински!

2

Анонимен

преди 5 години

аууу миличките юдейчета, мислех че са забравили за големия си батко....

1

Бай Петко

преди 5 години

Хе хе На страха очите са големи