133

Анонимен

преди 5 години

В момента, ако си мутра или ако си с мутрите, живееш добре,ако не си оцеляваш

132

Професор

преди 5 години

99% от населението на страната са комунисти. Комуниста не заслужава пари. Само фураж, вода от някоя локва и по 18 часа работа по плантациите!

131

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТака излиза

130

Анонимен

преди 5 години

Обаче сме уникални, да му се не види.За държава от ЕС, 1000 евро на месец би трябвало да е даже под нормалната заплата. Ако ги взимаш в България, значи си назначен с връзки, подлец, капиталист, юдо-масон, предател, некадърник и не ги разбираш нещата от реалния живот.А това всъщност за стандартите на съюза даже не са някакви пари.

129

Анонимен

преди 5 години

Много са лоши нещата, доста народ познавам, безработни от месеци и години.А всички са образовани.Не са един и двама, дето са на улицата.Вече да си на улицата, се приема нормално.

128

Анонимен

преди 5 години

В началото на трудовата кариера една по-ниска заплата мога да разбера, но в рамките на пробния срок или 1 година. Всичко остана си е чиста експлоатация! Защо работодателите такова настояват за равен дял по осигуровките, а не предлагат мерки за осветляване на реалните заплати? Гадовете, хем плащат осигуровки върху минималната, хем искат и намаляване на своя разход/работник! Кой губи и кой печели?

127

Анонимен

преди 5 години

2k ама на човек,че цените удариха таваня!

126

до 128

преди 5 години

точне де, те в най-добрият случай искат да водиш минимален р0бски живот, иначе как ще те контролират!!

125

Прованса

преди 5 години

Истината е, че получавам 500 кинта чисти. Понеже си знам шефа, знам, че няма как да даде повече. Само дето последно отидох в офиса към края на ноември миналата година. Днес, бях планирал да мина там за 10 минутки, то пък поледица. Не мога да си отворя колата. И ... Яяя, в носа. Хайде в къщи на топличко. Той не смее да ми се обади що не ходя на работа, щото го отсвирвам. Аз пък не се оплаквам. Бе български бизнес. Плаща ми мижавата заплата и осигуровки.

124

fan

преди 5 години

2410 лева са нужни за 4 човека САМО ако те имат всичко, апартамент от баба и кола от тате, никога не се разболяват, никога не носят нови дрехи, не почиват никога, не излизат отпуска, не ходят на кино, театър, не си купуват книги, не учат нищо и търкат по цял ден билетчета, ядейки намазани филии с маргарин с "вкус на масло", Също така не трябва да плащат никакви данъци или застраховки за нищо, да не говорим да инвестират в себе си или децата си ....

123

Анонимен

преди 5 години

Колцентровете и софтуерните фирми в момента наемат връзкари,и много езици и някой да познава добре или да е добър програмист, пак не е сигурно,че ще го вземат на добра заплата ако въобще го вземат.Шефовете им са случайно назначени с връзки и нзначават само техни . И не само там почти всяка фирма е така. Дори и за учител да станеш в някое училище ако не си човек на директора , не е ясно дали директора ще те вземе

122

МРЗ

преди 5 години

Знае ли Слънцето за тази сума и какво ще се изходи по въпроса?

121

Анонимен

преди 5 години

Чичо, не четеш хубаво. Написал съм "ни стигат", защото сме двама, а приятелката ми в момента няма работа.А на разбирачи на "реалния живот" съм се нагледал и наслушал, благодаря :)Впрочем, познавам хлапета, взимащи по 4000 чисто на месец. Да са живи и здрави и да продължават да борят джавата и да си карат лексусите :)

120

Анонимен

преди 5 години

Какви глупости говорят пак от Синдикатите?В Прованса масовата заплата е 500-600 лв нето. Или това е 1000 лв за 4-членно семейство.Всички пишат за СРЗ, ама 70% от работещите са ПОД СРЗ.

119

Анонимен

преди 5 години

До ASERTYНяма да гледаме, ще те изчакаме да го обясниш, ако си достатъчно добър с думите, може и да го видим със затворени очи

118

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОт кол на кол и накрая в психиатричният център центъра. Представям си 50 годишна баба, ама забравих че нея няма кой да я наеме. Важното е ред бул да дава крила

117

Анонимен

преди 5 години

В БГ бизнесмените са алчни и долни ,в много фирми може спокойно да се дават 1500-2000 лева ,да ама не !

116

Анонимен

преди 5 години

А коя е фирмата не съм я питал.Е тя само в един ли е кандидатствала?Работил съм в колцентър и се махнах почти веднага, именно защото беше пълно със случайни хора - от шефката, та до кой се сетиш.

115

Анонимен

преди 5 години

Това е резултата от бандитската приватизация,спретната от червените каскети,завършили партийни школи,без никакви познания за организация на производство и търговия.Бизнесът им приключи с продажба на скрап от *** машини,обезкостяване на банките и спестяванията на хората.

114

Анонимен

преди 5 години

Ако бях здрав ще отида в Англия при един приятел и тия пари ще ги правя за седмица !