177

Анонимен

преди 5 години

Не може такава личност да се разбожествява.

176

Така е

преди 5 години

Велика е била царска Русия.След ВОСР Русия запада и величието вече го няма. Започват упадък и репресии .Загиват милиони заради една луда идея породено от омраза към можещите и кадърни хора..Ако соца беше нещо добро , немците щяха да го приложат първи.

175

!!!!!!!!!!!!!!!

преди 5 години

Падал му рейтинга на Путин. Падат ви гащичките като знаете че ви предстои плащане от някое задокеанско НПО. Тя и Цецка Цачева водеше за президент убедително според вас антибългарските " медии " но какво стана ?! Еххх тоя народ като ви докопа, ако знаете какво ви чака...

174

руска анкета

преди 5 години

Анкетата е малко е от типа.За Вас Путин Бог ли е?а) Полубог еб) Бог е на всички боговев) Бог е,но само на Русияг) Бог е на целия Свят и Космоса.П.С Е и с кой отговор става по-малко Бог?

173

Българин

преди 5 години

Напред с братска Русия!

172

123

преди 5 години

Ми нормално, те ушанките докато се научат... Все пак култът към личността е голяма глупост. а *** лично ми е симпатичен, но сам човек какво би могъл да направи. И най-смешно беше, путин на кон, путин на танк.... и т.н. Откровенна съветска пропаганда.

171

Анонимен

преди 5 години

33% му имат доверие, а 62% одобряват дейността му?? Голямо проучване.А на избори печели от раз с над 65%. Жив да го оплачеш Путин. Меркел, Макрон и Тереза Мей са с къде по висок рейтинг и имат любовта на народите си:)

170

лично мнение

преди 5 години

ПУТИН Е ВЕЛИК. Пръснете се от яд!!!!

169

до 302 България е в

преди 5 години

Я кажи, ти България ли обичаш или САЩ??? Защото да напишеш това ,, Слава и поклон пред великите САЩ"????? На мен звучи като национално предателство. Дано не си българин.

168

Анонимен

преди 5 години

Не може да бъде!

167

niki

преди 5 години

А какво са ги правили обожествените в древен Египет?Мумифицирали са ги, чакаме скоро и Путев.

166

до 302

преди 5 години

Ти до кой клас си учил? Защото,за да напишеш ,,във'' следващата ти дума трябва да започва с ,,в'' или ,,ф''. Научи се първо на правилен български. И да ти кажа на никой не му пука нито за САЩ нито за Русия. Щом си написал СЛАВА думата след нея ТРЯБВА ДА Е БЪЛГАРИЯ, НЕ САЩ,

165

КУР за САЩ

преди 5 години

Факт е че медузите са преживяли 650 милиона без мозък, дава надежда на тролещия *** цяла вечер. Значи можело и без мозък да се живее.

164

ОНЗИ

преди 5 години

АБЕ ОНЕЗИ ПО-ДОЛУ - ПУТИН БИЛ ДРЕБЕН ЧОВЕЧЕЦ А ПЪК С НЕГО СЕ ЗАНИМАВАТ СВЕТОВНИТЕ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ !?!?!? ЩО ТАКА БЕ ДУШИЦИ ДРЕБНИ И ЗЛОБНИ !?!?!? Я СЕ ОПЪНЕТЕ И СВЪРШЕТЕ НЯКОЯ ДРУГА РАБОТА - ЗА ПОЛИТИКАТА НЕ СТАВАТЕ ОЧЕВИДНО !!!! ВСИЧКО РУСКО Е СТАБИЛНО ЗАЩОТО Е НАУЧНО-ОБОСНОВАНО. ОНЕЗИ ОТ КРАВАРНИКА ГЛЕДАТ ЕДНА ШЕПА ТАРИКАТИ ДА БЪДЕ ДОБРЕ - ВСИКО ДРУГО В ЛАЙ...НА...ТА !!! БЯХ ТАМ И ВИДЯХ !!!

163

до 295 от 289

преди 5 години

Ами ако Путин се омъжи за мен официално, с радост ще му родя едно русо синеоко детенце. Какъв си злобар,че и обиждаш дами. Не знам как те търпи жена ти като псуваш.

162

до 289

преди 5 години

Ти швед го тнаправи --висок рус широкоплещес сини очи ---- а малко нисък със дръпнати очи ,а а ?

161

запотен и недоспал -

преди 5 години

***--- еее вие сте пред вашия Сталинград сега / Путинград / легнете и се наспете-- ако ще и като кафърски биволи да мучите като сте ръгнали империя да правите и да превземате арабския свят барабар с Африка и да плашите Щатите и целия пре-богат западен свят с оръжие --Е ТРЯБВАЛО да знаете че тази работа става с пари --и акъл трябва ама без пари хич няма да стане --сега ще ви се отрази на дупките на колана особено на обикновения руснак --айде мучете ама мучитена ГЛАДНО в сух период е саваната...

160

Франц Кафка

преди 5 години

Всичко което трябва да знаете за путинска Русия !Главната новина за днес по руските СМИ :" Бивш затворник заедно със своя син изядоха полицай за вечеря "

159

хахахааааа.....

преди 5 години

Аз мисля, че Путин ще мина и без вашите съвети.....

158

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Санкциите имат ефект...