77

Анатема Айдуци!

преди 5 години

До тогава всички СДС-Айдици,сиреч - ***, бивши придворни шутове и сатрапи на комунстическата върхушка и техните чеда ще са се преселили в Ада и няма как с радост да видят от там в какво са превърнали държавицата ни.

76

Англофил

преди 5 години

Да се затрива малкият и средният бизнес.Те не плащат прилични заплати и доят таботниците си то и заради тях държавата се изнася.Процеса е затворен.

75

Анонимен

преди 5 години

Истината е че повечето от младите не умеят нищо, а искат големи заплати. От две години не мога да намеря машинен оператор за ЦПУ. При положение че давам стартова заплата 1200 лв

74

Анонимен

преди 5 години

ааа няма проблем - герб ще се справи, дори може да сме под 1 млн. до 2060-та с продължителност на живота 40-50г. т.е. няма да има пенсионери

73

Зозо

преди 5 години

Почвате да осъзнавате, че ни взеха в Европа, за да имат евтин материал за икономиките си, а на за да просперираме и ние като тях. Ако ние станем втора Германия, първата ще западне. Просто е, но малцина можеха да го предвидят навремето, на масата акълът и беше дотам да скача по площадите.

72

Анонимен

преди 5 години

Свестният българин в България е като Дон Кихот. Всички му се смеят и мислят, че той се бори с вятърни мелници и нито виждат идеалите му, нито виждат реалната му борба, и всеки му пречи.

71

Моше

преди 5 години

Народопсихологията на българина е потресаваща прави деца за да го хранели в бъдеще.Тва от комунизма ли е дошло не знам но как може да караш някого да прави каквото и да било за теб

70

Анонимен

преди 5 години

Няма как да има реформи. Не знам защо умствено увредените българи (макар че това днешното какви българи са? някакви новобългари и на всичкото отгоре с някакво страшно голямо самочувствие) не го разбират това. Как да има реформи, като хората навсякъде в МВР, МВнР, съд, прокуратура са същите?Не казвам, че няма и свестни от новото поколение, но колцина са? На 1 млн. души българи може да се намери 1 свестен Българин. Това достатъчно ли е? И той е отчаян.

69

До 45

преди 5 години

Данъците в Швеция стигат до 60%.Освен това в цялата държава има само 9(девет) служебни автомобила. А тук само в НС са стотици. Имат най - много чуждестранни инвестиции в Европа. А тук само миналата година чуждестранните инвестиции са намалели с 500млн.

68

Японец

преди 5 години

Ква инвестиция са децата те ги Сомалия пълни с деца и Япония ниска раждаемост.Кое е бъдещето къде го?

67

Loyko

преди 5 години

Izchezvaneto po estestven pat e normalno...Sveta nishto niama da zagubi ako izcheznat bulgarite...daze shte specheli.

66

Анонимен

преди 5 години

Ако България се очисти от определени елементи ще е много хубаво място за живеене, но за жалост те не се махат. Е те умират заради ЕГН-то, но още ги има.

65

Ицо

преди 5 години

Когато държавата затрие съвсем малкия и средния бизнес откъде ще дойдат парите за пенсии и помощи за джипси кингс? Парадокс: в България най-малко пари получават хората които най-много работят. Това е трагикомедия и трябва да има големи и истински реформи.

64

Анонимен

преди 5 години

После питайте, защо пенсиита са ви ниски! Докато един народ не проумее (или репроумее като в нашия случай), че децата са инвестиция в собственото му бъдеще - за този народ бъдеще никога няма да има.

63

Анонимен

преди 5 години

Пенсии няма да има, няма да има от кого да се взимат парите. Сега работещите плащат на пенсионерите. България се топи с по 50000 на година (примерно), знаи до 2060 трябва да е с 2 млн. по-малко, но... сега официално работещи са 2 млн. души, а бягат от България работещи, така че тогава работещи няма да има.

62

Анонимен

преди 5 години

Който ставаше за нещо отдавна напусна ко чината. Тук останаха само гербаджиите, полицаите и ромовете, които да ги избират. Само че няма кой да работи и да пълни хазната. Затова я карат само на заеми.

61

Анонимен

преди 5 години

С две думи всеки трети ще е умрял. То не може с мизерни заплати и още по-мизерни пенсии да живееш дълго. Българите ще са навън. тук ще останат само от маалата (което също е съмнително, защото и те бягат), администрация, офис специалисти, IT сектора (който много често работи директно за фирми от Силициевата долина), и... не знам кои други. На лекар и зъболекар ще се ходи в Румъния, пица ще си поръчваш пак от Румъния и от там с дронове ще ти я носят, малко по-скъпо,но все пак... Police няма да има

60

Мето

преди 5 години

Държавата ограбва младите хора жестоко и те бягат. Това е определено самоубийство. Без млади хора няма да има икономика.

59

огледай се

преди 5 години

Ама то и сега е само бабугита по улиците на Бабугия!Напред с Бойко!ураааа

58

Полска незгинала

преди 5 години

Държавата е прекрасна.Никъде не се правят ремонти тротоарите от 1972-ра си седят напукани и непокътнати.Питате ли на запад какво е всеки ден шум ремонти нови строежи.