29

Анонимен

преди 5 години

Представете си само ако това се бе случило през 1819 а не 1919!И това да е войник от армията на падишаха ами тези ромове щяха вече да са изгорели съсе цялото си гето.

28

голяма дандания...

преди 5 години

Раздуват се нещата защото двамата роми не са отишли да нападнат военият по време на работа в поделението--той не е бил на работа и си е обикновен човек попаднал в скандал свършил с нанесен побой ,били са се и онези са го набили --можеше да е набит и от българи...ако го бяха набили българи щяха ли да проверяват всички български постройки коя законна и коя не -сигурно бая неща има построени по дворовете на хората без документи...естествено защитника на българия Каракачанов се появи и какво от това

27

Анонимен

преди 5 години

То като се стигне вече до абсолютно незачитане на закона и нагла подигравка с живота и здравето на хората, когато започнат да ги убиват вече започват протестите. Те са го ритали в главата целенасочено и осъзнато. Това е чист опит за убийство, защото ако минувачите не ги бяха усмирили, те щяха да продължат да ритат падналия човек в безпомощно състояние. Естествено, че няма да искаме да живеем с подобен етнос, за който няма закони.

26

Анонимен

преди 5 години

Не е луд които яде баницата а които му я дава!Гледаш детско порно арестуват те и те съдят а те правят деца на малолетни и помощи им дават

25

Роб на влаЗта

преди 5 години

Ай ...да видим закона.Когато двама повалят един и го бият докато ги разтърват (умре)си е чист опит за убийство не телесна повреда..Колко е сложно и колко години ще чакаме присъда което е ясна от пръв поглед.....смъртна присъда .

24

Анонимен

преди 5 години

Никаква толерантност братя българи.те преминаха всякаква граница...

23

Polska

преди 5 години

Би било добре за престъпление като убийство на пенсионер или пребиване на хора, ромите да бъдат пращани в лагери, където да извършват труд в полза на държавата. А не да висят в затвора и да ги хранят данъкоплатците. На останалите да бъдат орязани социалките и да бъдат впрегнати да рабатят. Ако не работят - ще умрат от глад. Освен това, да бъде наложен контрол над раждаемостта по примера на Китай. Максимум 2 деца. Ако има трето дете да се отнема. Да, много е коравосърдечно, но е решение.

22

Анонимен

преди 5 години

Христо Николов някой да го попита, нормално ли е поведение на гето-ромите? Той в гето ли живее? Той самия какво иска, беззаконие, побойща, убийства и т.н. ли? Кой има против образован, работещ и съвестен човек, ако ще и ескимос да е? Проблема е в гетата Николов и вместо да плямпаш глупости, отивай там и им обясни, че това не може да продължава, защото на всички останали им писна от този тормоз и произвол, не само на българите, а на всички нормални хора и ще стане страшно.

21

Анонимен

преди 5 години

"командоса" какво търси при ромите провокатора е той правил се е на рамбо и е изял боя.

20

Анонимен

преди 5 години

Каква е дейността на Фондация "Саворе" на рома Христо Николов? Какво е учил,какво работи,какви данъци плаща и с какво е полезен на българското общество?Да не разтяга локуми и да злоупотребва с българската толеранстност към различните етноси през далечното и близко минало.Проблемът с така наречените роми е бил абсолютно ВИНАГИ.Никаква толерастия повече към този етнос.Свят широк,да поемат на запад, изток и където пожелаят.В България толерастията ПРИКЛЮЧИ.

19

Анонимен

преди 5 години

Бойко се е скрил като мишка и мълчи като пу.....ка, другия най голям виновник, не знам как да го нарека, защото той не е човек нито пък Българин Красимир Кънев и той си трае. Дори си мисля че тези ци....ни или онзи който уби журналистката в Русе ще са хора на годината от БХК. Досега никой от управляващите не е повдигнал въпроса какво правят тези от БХК освен че работят против Българите. Положението е много сериозно има ли НПО, БХК, отровено общество, америка против България ще има терор над нас.

18

Стамат

преди 5 години

Не били 7000, а 7 и не били студенти, а пингвини, и не в България, а в зоопарка в Делхи!

17

Анонимен

преди 5 години

Решението е обявяване на извънредно положение и влизане на жандармерия или най-добре военни в проблемните гетата, там всеки нарушил закона да се наказва тежко с каторга, за да научат на труд, отделно социалните да им отнемат децата и те да се възпитават в сиропиталища.

16

Анонимен

преди 5 години

Пишете, пишете по форумите. Ще оправите нещата.....ама друг път!

15

Анонимен

преди 5 години

Всяка партия си пази електората! А някой партии вече си развъждат електорат, други пък си го внасят от чужбина....Това е положението при новия световен ред. Обикновения бял човек е мразен мачкан и експлоатиран навсякъде.

14

Анонимен

преди 5 години

Тоя ром с дългата коса дойде и в Красна поляна, когато миналата година се бяхме събрали в кварталното училище за среща с Мая Манолова заради Виетнамските общежития. Подскача, крещи, едвам го изкараха от залата, толкова е нагъл. Имаше и някакви други с него, носеха плакати. Защо службите не проверят как се финансира фондацията му и кой стои за гърба му?

13

Жоро

преди 5 години

Двама роми ми доидоха в панелното гаржче пред блока и ми предложиха да ми сложат мушама на покрива и стереопор на стените питах ги колко искат те каза 120 за покрива и 240 за стените след което се отметнаха доведоха още 4ма и започна едно изнудване,лъгане и заплашване докато не им дадох 3800 лв.!Полицията каза защо си им дал и написа преписка до Прокуратурата а те ми пратиха писмо в което ме уведомяват, че няма престъпление Те си искали Аз съм давал!Кажете ми това нормална държава ли е !?

12

Българин 1

преди 5 години

Абе патриотите,май се изпатриотарихте !!!Май станахте *** патриоти!!!А помните ли какво "пеехте" преди изборите???Май сте забравили нотите,а те са само седем!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Ако бях на военнослужащия, само щях да настъпя газта и газя!

10

Анонимен

преди 5 години

Само да попитам - при обявени 50 000 места за студенти, малко по-малко от 1:100 от народонаселението ни отива да уви ВИШУ. Тези 7000 ромски студенти как се отнасят към броя на ромската популация (която иначе е много активна за помощите) дали има поне един на 10 000? И ако може за останалите "малцинства" (евреи, арменци, турци, сирийци) някой да даде статистиката няма да е зле...