182

Анонимен

преди 5 години

До 184Учител в Русия взима 70 хил рубли заплата, над 1000 долара, българските учители и след 50 години няма да взимат такива заплати ако след 50 години има България изобщо...

181

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен186Чак пък всеки втори да гладува. Много лъжеш курнелийчо.Пък и ако 30 години си работил при соца, после е дошъл Жан Виденов и ти е нулирал внесеното за пенсия и си почнал от 5$ месечна заплата?Кой е виновен?Да се сърдят на жан Виденов, той им нулира пенсиите.

180

Сандокан

преди 5 години

Каква Чехия бе, Ердо и Путин ще се виждат да си разделят БИ на сфери на влияние, вие за Чехия сте седнали да мислите. Императора и Султана мислят глобално. Това е разликата между лъва и мишока!!

179

ь

преди 5 години

Преди малко разглеждах обяви за работа за Чехия, за оператори в технологични фирми, 820 евро заплата.

178

svilen siderov

преди 5 години

А защо така удобно забравихте че Чехия доброволно влиза в съюз с Хитлер .И доброволно излиза от този съюз .Защо не казвате че бомба не е падала през Втората световна война .Защо не казвате че и при нас дойдоха французите и направихме когато Рено .Защо не казвате че чехите смениха влака и след това смениха линиите по време на перестройката .А при нас махнахме влака махнахме линиите .И накрая ни производство ни пари .Всичко около нас в България беше нарочно провален преход86282

177

САЩ и Русия

преди 5 години

Не са ви виновни САЩ или Русия. Виновни са управляващите в тая страна, които крадът и сключват сделки с Русия или САЩ, ако и за тях има бонуси или подкрепа на партията им. Те не мислят за развитието на България, те мислят само как да си напълнят джоба.

176

Българин

преди 5 години

Ние българите сме много качествен народ, но политиците са ни некачесвени, не мога да разбера от къде ни идват такива некачествени поитици, ние като много качествен народ не заслужаваме да ни идват такива некачествени политици да ни управляват, ние сме невинна жертва на некачествените политици.

175

184

преди 5 години

До Анонимен184Ами сега България е със МРЗ над два пъти по-голяма от Русия и с 6 пъти по-малка престъпност.С български паспорт се влиза без виза в 110 държави по Света.Какво значи бедна като африканска държава?Когато в НРБ заплатите бяха по 160лв, българите търсеха връзки за да работят в Либия, Мароко, Тунис, Сирия и Йемен ( последните две не са африкански ), защото там им даваха по 1000$ заплати.Та африканските държави и тогава са били по-напред.

174

Анонимен

преди 5 години

Стига сте обсъждали другите и само празни приказки,ами направете нещо населението да не бяга или измира в България!

173

Анонимен

преди 5 години

Когато политиците са ти качествени,не е нужно да напускаш страната си,за да ходиш да миеш тоалетните по света.За да е качествен един политик,не е нужно много,просто да е човек с национално самосъзнание,а това означава да не е бил никога свързан,по никакъв начин с ,,интернационални организации'' като например Комунистически Партии.За България е достатъчно ръководителите да са хора с ,,национално'' самосъзнание,а не издънки на ,,червената безродна сволачь'',а те са 98% такива,защото други няма.

172

Анонимен

преди 5 години

само на криминалните и предателите отказвахаНа кои казваш предатели?

171

Анонимен

преди 5 години

Междувременно не само БОШ отвори девелопмент хай тек съпорт сървис офис в хайтек парка ами и Сименс, и Hewlet Pkard, и много други западни гиганти отдавна отвориха, но в същото междувремие в България придължава да цари оскотяваща бедност и всеки втори възрастен българин гладува, а от 10 години управлява ГЕРБ, а не Жан Виденов.

170

БГ

преди 5 години

До CZТака е. Да са живи и здрави. Трябва да са ни за пример.

169

Анонимен

преди 5 години

Между впрочем, точно преди 3 дни, BOSCH отвори девелъпмънт офис в България. София. Хайтек парка. Засега само 120 човека, дай Боже скоро доста повече. Офис, буквално откраднат от сърбите. А примерно BOSCH са в Унгария още от времето, когато Жан Виденов и компания са се чудели как да подари българските заводи на себеподобни комсомолски секретари като Банев. Работите се случват, ама с 20 години закъснение.

168

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗападът налагаше визи, не соц държавите. Всеки който получаваше западна виза получаваше и изходна виза, само на криминалните и предателите отказваха, по малко от 1%, а днес САЩ отказват на 20% от българите визи въпреки че имат договор за безвозов режим с ЕС, но за нас не го спазват и открито ни се подиграват.

167

CZ

преди 5 години

чехите си нямат НЕработеща полиция и съдебна система, а също са по-дисциплинирани от бай ***-тариката!Чехия е истинска европейска, красива държава!

166

Тука

преди 5 години

Тука Бойко само прави циркове и скандали през седмицата, за да не му гледаме далаверите. Прави се нещо по пътищата, че тия Евро-фондовете трябва да се усвоят и откраднат половината.

165

Анонимен

преди 5 години

Жан Виденов се оказва единствения Български премиер от 1990 г. до днес, който има смелостта да откаже, ѝ отказва да изпълнява Плана Ран-Ът и се се противопостави на изискванията на МВФ и Световната банка. "На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната." Сорос иска среща с Виденов, но той му отказва. Жан Виденов е единственият човек в света отказал да приеме Сорос. После Костов продаде всичко на Запада.

164

Анонимен

преди 5 години

До разликатаВ Германия е имало доста славянски племена,България също е граничела някога с немците,така че славяни и немци винаги сме имали контакти,не виждам нищо лошо в това.

163

защото

преди 5 години

Докато Жан Виденов чакаше Елцин да вземе кредит от Америка че да ни купи, Чехите пуснаха западния капитал.Имаше "големи планове". Отвори "бяла книга" . . . точно както сега *** Нинова прави "Визия за България".