168

taka e v evropa

преди 5 години

I v Belgia e taka. Deteto e bolno, te go typchat Iboprofen. V tova otnoshenie BG po-dobre lekuva decata.

167

Анонимен

преди 5 години

Бронхопневмонията е възпалително заболяване на белия дроб. Тя е най честата форма на пневмония,която е сред причинителите на смърт сред инфекциозните заболявания.Тя е вторично заболяване и е усложнение от грип,дифтерия ,коклюш и др.Заболяването започва с висока температура до 40градуса.втрисане,дишане и пулс ускорени.Наблюдава се мъчителна кашлица.Открива се срентгенова снимка или кръвен тест

166

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой кво вижда и кво не вижда на снимката ама, ако беше българче и двама човека нямаше да се виждат на снимката. Турците са много задружни трябва да се признае за разлика от айде да не казвам....

165

Луда работа

преди 5 години

Много ми е интересно, как намесихте България в тази статия. Това е проблем само на германското здравеопазване. И пак българите лоши.

164

Анонимен

преди 5 години

Тежка е съдбата на предателите на родината..

163

дървени философи

преди 5 години

Много ясно, че антибиотик не действа срещу вируси. Но, детето е починало от тежка бактериална инфекция и точно за нея са антибиотиците. Тя не се развира за една нощ и е възможно родителите да имат основние да обвиняват лекарите. Да почива в мир.

162

Анонимен

преди 5 години

Българите се адаптирали добре? Хахаха! Номер едно по кражба на банкомати, по продажба на наркотици, по трафик на хора, по проституция! Все пак България е родината на тарикатлъка! От както българите започнаха да мигрират на ята в Германия, престъпността рязко се вдигна! Българската зараза пълзи ли пълзи!

161

Венци

преди 5 години

Аз пък на снимката виждам нормални хора с различни лица.Май някой иска всички българи да приличаме на Брад Пит или Никол Кидман. Жалко за детенцето.Случват се и такива неща по Германия и др. страни.

160

Друг

преди 5 години

2011 хванах свински грип в Мюнхен. Плащайки около 600евро месечно доктора ме отпрати по същия начин. За щастие оцелях. 2012 след 12 години приключих окончателно с тази държава. Винаги защитавам Българското и България от тогава.

159

Веско

преди 5 години

Езвенете, само да ви обесня. Здравната система на германците не е дефектна. Вие сте дефектните пак.

158

Анонимен

преди 5 години

до 173!Имаш да вземаш завистлив меринджей.

157

Анонимен

преди 5 години

в Кьолн ходят турчеещите се роми от Пловдив и Пазарджик

156

Анонимен

преди 5 години

Тия хора на снимката си живеят в пъти по добре от нас Българите, тьй че няма какво да спорим с тях ние комплексираните продажници!

155

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеНИ АКО НИЩО НЕ ВЪРШЕХА АНТИБИОТИЦИТЕ СПРЯМО ВИРУСИ ЗАЩО ГИ ПРЕДПИСВАТ ТОГАВА !!!===========Праве човекът, че антибиотиците не действат при вирусни инфекции.Изписват ги против вторичните бактериални инфекции, настъпващи при "падане на имунитета" от вирусната.

154

ot men........

преди 5 години

neumestni i tapi komentari ,uvajete tragediata na horata

153

Анонимен

преди 5 години

Предателите емигранти - винаги са твърдяли , че стояли на запад заради по-доброто здравеопазване и образование...

152

Анонимен

преди 5 години

Неграмотността и невежството при ромите изисква здравна система, която да включва в пътеката и миене на зъбите преди да идеш на зъболекар. Това, обаче, не е така в Германия и там се очаква достатъчна култура за да не изпадаш до там, че да не могат да те спасят.

151

Недодялко

преди 5 години

До АнонимеН вие сте бавноразвиващ се, ако някой лекар ви каже някога и някъде, че антибиотик действа по какъвто и да е начин на вирус, той или не е лекар или ви лъже умишлено. Това че сте отворили някакъв сайт и пишете глупости не значи, че разбирате от това. И никой никъде по света, не изписва антибиотици против вирусни инфекции, само в източния блок ви тъпчат с хапчета и средната продължителност на живота е осезаемо по-ниска, а тези които доживяват старини са немощни и непълноценни.

150

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 162Отивай да тричаш кучето бе патриот обединен.

149

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКой пищи от българите?Ти просто говориш наизуст.Точно чужденци говореха за българите,че много добре се адаптират в Германия и Европа и не създават проблеми.Да не говорим,че и доста учат във ВУЗаведения и са доста интелигентни,контакни,адаптивни хора.Мисля,че злобара си ти.