14

Анонимен

преди 5 години

Крият се като мишки в сградите на Дондуков с парно както Борисов и не правят нищо. Като не могат за какво се кандидатират. Имали били опит но в друга професия. Радев може да е войник, а Йотова вестникарка, Борисов пожарникар.

13

Анонимен

преди 5 години

И Йотова също като водещата беше от дивана на екрана,и ....скок в парламента.Като нищо и водещото недоразумение след време да го видиме там.Та затова няма переспектива в България защото такива се набутват в политиката.

12

ЛАСКИН

преди 5 години

Ей, тотално се овълчихме; затова и не можем да се наречем народ. А колко хора едва преживяват, ситият на гладния не вярва.ТА КАТО СМЕ ТОЛКОВА ДОБРЕ, ЗАЩО НАД 35% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е ПОД РЪБА НА ЖИЗНЕНИЯ МИНИМУМ???

11

Анонимен

преди 5 години

До бастаТя и за евро депутатка не става. По-зле и от калинката Вежди Рашидов.

10

Анонимен

преди 5 години

Оставки на Радев и вицето му след като 2 г. са некадърни да направят нещо важно. Като не можеш , се махаш и идват други хора по-способни.

9

баста

преди 5 години

Йотова,защо се набута в излишната за България институция като вицепрезидент?Защо не остана редови депутат та от парламента да промениш нещо за по-добро за работещия беден българин?БСП те пратиха и евродепутат.Какво свърши ползу роду там?Писна ни на всички само от празнословни политикани които като ехо повтарят недоволствата на хората а не решения.

8

Анонимен

преди 5 години

ИМА вярно в думите й.

7

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 7: Ако имаш предвид правителството на Бойко, си прав. Те друга перспектива освен да построят някой и друг километър пътища и да получат рушвет за поръчката, като че ли не виждат. И да не забравим, ще дадат милиарди за скъпия американски Ф16 в модификация, която може да носи ядрени боеприпаси.А основната им политическа задача за 2019 е да вкарат в европарламента един депутат повече от БСП. Тогава ще има фанфари за голяма победа и всенародни тържества.

6

Анонимен

преди 5 години

Айде още една да и казват лъжата. Нямали перспектива в ЕС. На кого ще ги разправят. .

5

Анонимен

преди 5 години

На който му липсва перспектива за България да освободи мястото за такива, които имат желание да правят нещо за България, а не да са само с голямата уста и заплата.

4

Лин

преди 5 години

Скандалите са БСП и президенството. Парламентът прие, въпреки отсъствието на БСП от работа, повече от 130 закона. Непрекъснатото ядно и злостно клеветена на парламента от президентството беляза дъното на провала и ненужността на президентската институция. Дори и сега лъжете. Не обелвате дума за ръста на БВП, повишаването на заплатите, пенсиите, постигнатото във външнополитическото пространство на Балканите. Има много ясна переспектива, но не в яда си не я виждате.

3

анонимен

преди 5 години

Нали беше у политикана *** фль.орцо? Що не даде перспективните насоки?! Щото беше заета да цокаш па.цата на Гоце!!!

2

Умник

преди 5 години

Ало, вицепрезидента, перспектива няма, защото опозицията е по-зле и от коалицията. Изобщо всички сте за такъв бой, че да им премалее на хората, които ви бият. ***.

1

Бай Оня

преди 5 години

България няма никакво бъдеще.