91

Розата

преди 5 години

Ама е забравил да вмъкне и кмета на СИМИТЛИ.

90

noFreeman

преди 5 години

до 95 - в Русия е още по свободно словото смешникоооо, колко ти плащат бе *** вмирисано да пишеш без да си бил там?

89

noFreeman

преди 5 години

хахаха вече на убийците светци им викат..... ууууууууу - смърт на злодея, вкарал България в най-дълговата криза, която ще я изплащат внуците на децата ни (разбира се ако останат в боковския *** де)

88

Присмехулник

преди 5 години

до 96. изобщо не съм убеден в това, което твърдиш! защото на гърба си, лично съм изпитвал неолиберал-джендъристката цензура. при това не в една "демократична" евроатлантическа медия.

87

Анонимен

преди 5 години

Радвайте се 4е можете да пишете , да критикувате , да псувате ако щете , ако бяхте в Русия и това нямаше да можете да правите , а там недоволни - милиони .

86

Присмехулник

преди 5 години

"И доходите утрои"... ами, ами, ами... на някои даже ги утристатори, ама да не изпадаме в ктб и други подробности..."Така през бъднините" -може и да получите обещаните ф-1ш!"И комунистите ще победим"да се самопобедиш е наистина велико! но каквото и да е... и за бай тодор не бяха публикувани подобни стихове в "работническо дело"! което значи, че напредваме в демокрацията и евроатлантизЪма!

85

Присмехулник

преди 5 години

страховито! ето как се доближаваме до бетлеемската звезда, без свръхсветлинен космически кораб:"изгря на небосклона",но може да го видим едновременно и под магнолиевия храст.от строфата: "Пред никого за нищоне клатещ своя фес"разбираме, че "отеца" от одата е нахлупил непоклатим фес.от"Пазител на закона"ни се подсказва заобиколно и кой стои зад цацаров."И ще катерим планините"не го разбрах това, честно. (ще трябва да си пусна песента на висоцки "скалолазка".) ...

84

Анонимен

преди 5 години

Убиецът на Чакъра няма как да бъде светец.Той е клиент на дявола.

83

Анонимен

преди 5 години

***,НИЦИТЕ ОТ ГЕРБ ЩЕ СИ НАМЕРЯТ МАЙСТОРА. ВО ГЛАВЕ С ГЛАВАТАРЯ СИ.

82

Дядо Петър

преди 5 години

Де да беше ЕДНА ЛЪЖА (Ажъл Анде), с мед да го храниш.А те са безброй.Баламосвания, изцепки и лъжи, изречени от светите уста.Докато разбойниците - гробари - крадат ли ни, крадат.

81

Психо

преди 5 години

Слава на нашия вожд и учител Бойко Методиев Борисов!Вечна слава.

80

АНТИ

преди 5 години

Бойко ме остави,с по-празен джоб.Ще псувам гербави, от тук,чак до гроб.

79

Шефа

преди 5 години

Още един два мандата ако изкара всички ще изперкат!

78

Анонимен

преди 5 години

Борисов " светец"? Бре вие луди ли сте? Ако вие сте! То ние не сме! След Нова година екскурзианта си тръгва!

77

boyko.uzunov

преди 5 години

Този не е генерал-иска се завършване на генерал - щабна академия !Този е под-полковник от пожарната и агент на ДС и СИК!

76

Victimized

преди 5 години

Василев, няма кой да харчи пари за дискредитиране на тоя клоун, на него му дай микрофон и слушай монолог, то повече от това единствено може да го дискредитира, оня спецялиста по изтребителите Цеко с апартаментите.

75

Анонимен

преди 5 години

ПО ЦЯЛ СВЯТ ПРАЗНИКЪТ Е РОЖДЕСТВО САМО ЗА БОЛШЕВИКИТЕ Е КОЛЕДА ЗАЩОТО СА БЕЗБОЖНИЦИ.---------И преди да измислят комунизма е съществувала Коледа,а няма ли да поискаш и разстрел за сурвакниците за здраве да има?!Хахаааааа!Какви злобни хора има по тази земя!

74

Автор Тома Биков

преди 5 години

Този е Пацо Гърневски под прикритие. От скромност не си е публикувал истинското име.

73

Victimized

преди 5 години

Важното е, че огромен процент от млади и переспективни българи застанаха зад нашия лидер, след закупуването на американски самолети, последна дума на техниката, с която ще громим източната заплаха, вече няма какво да ни уплаши. САЩ са зад гърба на бойко, плътно, и така до края на света, поне още 10 мандата, за повече просперитет в името на демокрацията и приватизацията.

72

До 78

преди 5 години

Май дискретно заплашваш....не забравяй ,че си в ЕС.