33

обикновен строител

преди 5 години

Тези не са невинни.Ако бяха само парите - да се замисля.Ама комбинацията от пари+задържане на документите и думите- човеко плати пускайте преписките.Кво да мисля?!Нямам грам съмнение.Между другото най отговорно твърдя че ако бяха поискали да речем 10-20 000 лв щяха да им ги дадат+една градинка и готово.Ама те.Половин милион.Алчност *** затрива.

32

Анонимен

преди 5 години

За всички клеветници и лъжци: Тези жени категорично не са виновни.-----Ако тези жени бяха от ГЕРБ щеше ли да смяташ так?

31

Анонимен

преди 5 години

СТРОИТЕЛНАТА МАФИЯ НА ГЕРБ НЕ ПРОЩАВА.

30

Анонимен

преди 5 години

Да, невинни са. Това, че ти им завиждаш за успехите не ги прави виновни!

29

Анонимен

преди 5 години

КГБ'то открадна КТБ'то, ама русофилите си мълчаха !

28

Анонимен

преди 5 години

Най-важните престъпници хванати в корупция, всеки ден във всички медии. Супер!!! А досега трябваше да са в затвора , а те се сскъсват от интервюта за да ни убедят в своята "невинност" , Хайде де

27

Анонимен

преди 5 години

Вместо рай с 1 милион в джоба, "ад" в затвора. Каква несправедливост?

26

Анонимен

преди 5 години

Комунистите се опитаха да се умъкнат в Младост през задната врата, чрез Кадиев, но като разбраха, че и тяхните мафиотски практики не минават си отеглиха подкрепата и изпратиха Ваклинов да предлага подкуп !На инсценирано екшън обаче никой не повярва, освен няколко русофилски клакьори и откровени комунисти !Бог да пази България от русофилско-комунистическата Мафия !

25

Анонимен

преди 5 години

Mi 6to kradete ma kakoo ?

24

Анонимен

преди 5 години

тя, ако каже краднахме и куките са дошли да празнуват заедно Бъдни вечер. Ще обвинявава кой ли не, ще казва какви ли не истории за невинност си.

23

Анонимен

преди 5 години

За всички клеветници и лъжци: Тези жени категорично не са виновни. Не виждам нищо лошо тарикати като Ваклин да отделят някой лев за детски площадки. Ако не му е било угодно да се е оплакал за това, а не да влиза в престъпна схема в опит да съсипе живота на други. Ваклин е престъпника. В един момент постановчиците ще си измият ръцете с него и Дюлгеров, а те ще търкат наровете

22

Анонимен

преди 5 години

Гербави, да вземеш 8 остарели американски корита, на същата цена за която Бахрейн взе 16, не е ли висша форма на корупция???--------Самолетите Ф 16 по тази сделка са чисто нови, разбра ли?

21

Анонимен

преди 5 години

Га ги яди кифтетата ни рива?

20

Анонимен

преди 5 години

Имало и по-големи крадци и престъпления за над 1 милион лева. Първо тях да хванели, а после малките крадци за 1 милион лева. Има логика. Чалга творчеството научи народа на ум и разум:"Човекът взе парите, каза "Чакай малко",хвана самолета..... "

19

batmario

преди 5 години

Ами взеха 50 евра ако бяха взели 500 щеше да е друго...Запомнете нещо ако се съмнявате че полисаи може да дойдат на вашата врата преди да си свършат работата ще ви ограбят...толкова са огладнели и озлобени...напоследък са ги притиснали за бройки и ако се съмняват че имате пари в брой в къщи със сигурност ще се опитат да ви ги вземат...

18

Лалала

преди 5 години

Спрете да ни занимавате с тези крадли

17

Един от Дивия Запад

преди 5 години

За мен е нормално кмета, в работно време, да си седи в кметството и да работи. А ако иска да пие кафе или да яде на публично място, пак да го прави на територията на кнетството си. При туй в различни бизнеси всеки път. Аз мога да си позволя да ходя където си искам, щото народът не ми плаща.

16

Анонимен

преди 5 години

Ало пускайте преписката, човека си плати!!!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Гербавите май не разбират за какво става въпрос, но те не са виновни, просто толкова им е акъла.Въпроса е защо цялата мощ се стоварва върху тези две женици които дори не се знае дали са виновни. Защо не се стовари тази сила върху Брендо, които е осъден в три държави, а беше оставен от БП начело с Цацата да се укрие? Защо не се стовари срещу Боко и Гергов които откраднаха 48 млн лева от българския народ?Защо срещу Доган които купи тец за 3,200лв?Защо срещу Пеевски които едната година деклари

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Другарю, тази сутрин да си намерил в твоята кола 70 000 евро в кашон. Аз се опитах да поискам от един другар дарение от 70 000 евро , ама той ме напсува. Явно Биляна и Иванчева знаят как да искат пари. Хубаво е да отворят фирма и обучават хората по този въпрос .