69

Анонимен

преди 5 години

До Do 73Човека ако е грабител мошеник и крадец защо не е в затвора а го охраняват държавните служби?Защото вие сте го избрали, назначили и защитавате по форумите , надявайки се на трохите от масата му.

68

бай ганю

преди 5 години

доган ясно изплозва политическо мислене и език доста над нивото над настоящите пишман политици-бандити . боко е кръгла нула спрямо извода анализа и оценката изложена от догандоколко обаче искренно той е готов да подкрепи предложението си е съмнително

67

Do 73

преди 5 години

Човека ако е грабител мошеник и крадец защо не е в затвора а го охраняват държавните служби?

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71"Слушайте човека какво ви говори. Не случайно е натрупал милиони.."Бе ти добре ли си? По тази логика всеки грабител, крадец или мошеник е за пример ли бе проздак! От къде се пръквате бе ид и о т и!?!?

65

реалист

преди 5 години

Глупости, България и Европа се нуждае от СТАЛИН! Йосиф Сталин победи в двете войни (едната от които - Великата Отечествена, струвала 27 млн човешки жертви), изправи страната си от руините, направи я свръхдържава, спаси света от фашизма, направи страната си от дървеното рало и кирпично-сламените къщи в космическо-ядрена свръхсила. Нямаше просяци, здравеопазване и образование бяха безплатни.

64

Анонимен

преди 5 години

Слушайте човека какво ви говори. Не случайно е натрупал милиони...

63

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

Сега можем да очакваме след 5-6 дни *** Радев да повтори същите тезиси с леко префасониране тук-там...

62

КЕКС

преди 5 години

Тия глупости наистина Доган ли ги е изрекъл? Явно вече го хваща старческото слабоумие, пък и алкохолът не прощава.Експериментът "Експертно правителство" на БСП/ДПС, начело с Орешарски, беше пълен провал и ни върна години назад. Едно "програмно правителство" не би било по-различно. Тия съвсем за балами ни взеха, да ни пробутват същия сценарий след само 5 г.

61

Анонимен

преди 5 години

@"Поставя се под въпрос обществения договор между партии и избиратели, което рефлектира пагубно върху самата същност на представителната демокрация."..1. тази "демокр." е фасадна, проформа, базирана на "вертикално" управление, което по дефиниция не може да бъде демократично! То трябва бъде хоризонтално - от и за народа,чрез пряка референдумна демокрация2. за какъв "общ. договор" може да иде реч -90% от свет. "богатство" се намира в 5% от хората? За никакъв договор и дума НЕ може да става!

60

Анонимен

преди 5 години

Да не се допусне имплозия на управляващите, чудо, Доган подкрепя патриотите и гербавите.Така и трябва иначе кой ще му продаде Тец Варна за 3200 лева и ще му гарантира 35 млн печалба дори и да не работи. Всичко в парламента е едно цяло и единствената им цел е кражба от народа. И в опозиция са само обикновения беден българин.

59

Вожда БОЙКО

преди 5 години

Суджука си е само за мене. Дружно няма да крадем, както предлага ефенди.

58

Анонимен

преди 5 години

МИ ТАКА ДЕ, САМО БОРИСОВ ЛИ ЩЕ КРАДЕ.

57

Анонимен

преди 5 години

До Панталей партизанина. Доган ако го изберат в такъв програмен кабинет става най силната номенклатура. Т. Живков нямаше такава финансова мощ. Да извадиш пари от политика на гърба на избиратели. Срам в страна от ЕС.

56

Анонимен

преди 5 години

@"Липсва ни утвърдено разбиране, че държавната администрация не създава блага и икономически растеж, а я прави икономиката, и най-вече българските работодатели.""работодателите" дават ли в действителност работа или обратно- работовзимат?Ако "дават работа" - от къде я взимат и защо аджеба я дават на друг, а не си я запазят за себе си, след като уж е "актив"?Кой в действителност е Работодателя , а кой е Дявола и кой е Ангела, а ..."посветени" ми "другарю"? КОЙ? #Кой ли попитах?

55

V

преди 5 години

Доган да не се прави че не знае какви хора има у парламенто ;) У САЩ има американци и живеят по американски ,у Китай китайци и са най големия инвеститор в света ,който не се интересува от България .У нас има ла.нари и живеем у лай.ария .Въпрос на ценности от хората с власт и политическа и икономическа ;) Без смяна на хората у парламенто няма да я има България ;) Другото е борба за власт от страна на ДПС ;) Ама увито с красиви думи без нищо насреща

54

Шопо

преди 5 години

Андрееее ...И тоя го изровиха от нафталина ...

53

Анонимен

преди 5 години

Спретв да давате от моиге данъци за охраната на това ***

52

Анонимен

преди 5 години

До Панталей ПартизанинаТова не е вече онзи Доган който прави хидропроекти--Прав си, вече първи електро-инженер, магистър по ТЕЦ-ове!

51

Анонимен

преди 5 години

@Свободата копнее да бъде разумна свобода. В противен случай Улицата ѝ зове другото лице на неразумност, ситуативност и емоционалност--Всички трябва да сте благодарни, че Тълпата има твърде висок Свръх-Аз,който я все още я държи в зоната на "разумност"... но знае ли се...

50

Анонимен

преди 5 години

Българи въоръжавайте се денят наближава.милост няма да има.всичко накрадено ще се повърне