159

МРЗ!!!

преди 5 години

Тия институти за анализи да не се ровят в глупости кой живее с родителите и кой- не.А да направят 1 анализ- с МРЗ какво можеш да си позволиш?И да започнат най- накрая да говорят за МРЗ, която е масова в БГ.ВСИЧКИ МЪЛЧАТ ЗА ПОЗОРНО НИСКАТА МРЗ.

158

ддд

преди 5 години

Че как да се изнесе човек на 18-20 години. То квртира под 500 лева аз не мога да намеря (освен, ако не е някъде в най-зачуканото място...където пък ще ти трябва кола, са да се измъкнеш или поне два транспорта...което вече си е сериозен разход. За купуване на жилище да не говорим. Това е пълното безумие тук.

157

Анонимен

преди 5 години

До кофи за *** 156Това може да се случи само в администрацията. В частния сектор никой работодател няма да търпи някой през 1/2 час "бам на пушкома".Знаеш ли какъв гърч е в частния сектор?!

156

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 162Основната цел в живота НЕ е иЗкарване на пари с цел покупка на жилище.Оправи си приоритетите!

155

Анонимен

преди 5 години

В нашия град гражданите емигрираха отдавна. На тяхно място дойдоха селяните. Купиха жилища с кредит и малко готови пари. В селата останаха родителите им, които гледат животни, сеят, копаят и пращат храна на младите в града. Така младите оцеляваха, плащаха кредита, щото с 400-500лв заплата не се живее. Обаче някои родители на село измряха, други се разболяха и не могат да хранят младите в града. Младите,останали без помощта на родителите си, емигрираха с децата си. Жилищата им пустеят празни.

154

Мишо

преди 5 години

Ами с 600 лв заплата и аз живея при мама и тати още. И съм на 46 години .При тая мизерия в тая *** е така ..

153

Анонимен

преди 5 години

И какъв е проблема? Защо да не живеят с родителите си, които единствени имат благородна грижа за тях без задни мисли? За какво им е някаква л игла, която само ще ги смуче, ще се заробят с някой жилищен кредит за цял живот и накрая момичето ще си намери ново гадже и шута. Разпадът в днешното общество идва преди всичко от жените. Много рядко можеш да видиш умно, стойностно и красиво момиче, което да е с подобен мъж, повечето са с разни м утрагени, богаташки синчета и какви ли не о трепки.

152

До 162

преди 5 години

Колко ти е заплатата

151

Анонимен

преди 5 години

До Анониментук не говирим за успялост, а за искарване на пари с цел покупка на собствено жилище. Аз работя в подобие на кол център, но това не ми е мечтата. Мечтата ми се в процес на разраборка и въпреки добрата заплата която получавам (с немски език и ИТ специалност) не искам да работя в такава среда, ама се почва от някъде. По добре тук, отколкото да мрънкам за пари и да уча 10 години в университета........

150

Анонимен

преди 5 години

Доста слаб анализ. 30 годишните живеят с майките и бащите си от МИЗЕРИЯ. И ако в големите градове се намира работа, то в провинцията ако не си с дебели връзки или не си к--а, и не станеш секретарка на някой бос, нямаш шанс за работа. Безработицата която отчита НСИ е недействителан и се отнася само за София, не и за страната.

149

Анонимен

преди 5 години

Няма значение дали са пушачи, пиячи или картоиграчи. Щом си отшъл да работиш 8 часа, си ги работиш, ако от тях работиш реално два часа си получаваш за толкова и не ревеш, а си доволен, че те търпят.

148

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65Държавата не вдига МРЗ-то, за да угоди на Велев и Домусчиев, които с твоите пари пълнят касичката на ГЕРБ.

147

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63А какви са заплатите в Швейцария?

146

Анонимен

преди 5 години

Одил на бригада 4 години,от кой провинциален уни бе.

145

кофи за боклук

преди 5 години

Некачествени са. Пушачите са хора, пристрастени към никотина. Наркомани демек. През половин час - бам на пушкома по десет минути. Ми то не остава за работа. А ние кво да правим?! Да бачкаме? Нйе.

144

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 152То и в Бг е същото. Заплатата е според роднинството, връзкарството, приятелството с шефовете. Положеният труд не значи нищо. Кадърността не се цени.

143

ститистика форевър

преди 5 години

Не бе, явно са с Даун, аутистите са умни. Във всеки случай всичко е от типа свинско със зеле. За едни свинско, за други зеле, за трети и двете. То това е живота. Кой както може. Всеки иска къща със зелена морава и две коли отпред, ама това го няма дори на запад след години бачкане. Трябва си мая /финансова/.

142

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 133Това, което си написал е дискриминация. Заплатат е според произведеното и крайния резултата от положения труд. От печалбата, която ти носи работещия, а не според това дали е пушач. Удобни съображения си измислил/а, за да крадеш труда на подчинените си.Предвидил ли си заплата за алкохолиците, които пият на раб. си място?

141

Анонимен

преди 5 години

Заплатите в България са съобразени с уменията и поведението на работещите. Щом успяват през работно време да...Понеже ти работа нямаш, казвам ти как е в Германия. Едни три колежки кифли по цял ден не правят НИЩО. Гледат си видеа и си цъкат телефоните, което е забранено. Но са приятелки на тая шефка и на ония шеф. Мислиш ли, че ги изгониха? Алфа кифлата я направиха заместник шеф отдел. Случай отпреди - германци на неквалифицирана работа. 7 от 9-те часа на смяната играеха карти, всеки ден.

140

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 149И като са пушачи, са некачествени хора, така ли?Пушат през почивките. Теб какво те касае как прекарват почивките си?Или искаш да работят без почивка...