267

анонимен

преди 5 години

Аз това което знам е, че Макрон и Путин са приятели и в момента търговията между Франция и Русия нараства с двайсет процента на годишна база. Не виждам какъв интерес може да има Русия да сваля точно Макрон

266

Сорос

преди 5 години

Русия-затворено общество и отворени задни бузи

265

Крим не е руски

преди 5 години

>В Русия вече са създадени Войски за информационни операции, съобщил министърът на отбраната Сергей Шойгу, цитиран от РИА Новости.За това време са създадени Войски за информационни операции, което е доста по ефективно и силно от това управление, наречено контрапропаганда заявил Шойгу в при изслушване в Държавната дума и добавил, че Пропагандата трябва да бъде умна, грамотна и ефективна....да лъже колко е велика Русия

264

Анонимен

преди 5 години

Използването на *** е част от политиката и всички го правят. Американците са номер едно - те няколко цветни революции соретнаха по Фейсбука. Не разбирам само има ли нещо нередно в Европа или по света, за което Русия да не е виновна?

263

Анонимен

преди 5 години

Те и протестите са организирани от Масква (инфо. за тия дето не им е ясно това) !!!

262

антисоросоид

преди 5 години

Ей таз Русия как от сутрин до вечер е трън в очите на загубе няците с извратени наклонности ! Ей ще са споминете от злоба и ще испуснете коледата и новата година, вземете си двойна доза и са унесете в света на нарковиденията.

261

До 295

преди 5 години

Брей! Какъв нервен сороски гендар бре ! Да не те е напуснал мъжът ти от Африка бре , та така си нервен?

260

демократичен фашист

преди 5 години

Ето как се оползотворяват увеличения евро-атлантически бюджет за борба с "фалшивите новини" - в превод: плюене по Русия всеки ден по няколко пъти!Реакцията на Русия: убий пpoстакa с мълчание!

259

Portugal

преди 5 години

Много добре знаят за какво стачкуват. Искат по-ниски данъци. В България не се стачкува защото всичко е наред. 80% от 70 милионна Франция подкрепяше протестите. Явно има защо. Няма как руски или американски трoлoве да накарат цял народ да негодува. Французите не харесват Макрон. Имаше хора от Донбас на протестите. Имаше и поляци, британци, от цяла Европа. Това не е аргумент. Мога да ви дам дузина известни американски десни канали в youtube и всички те подкрепят протеста. Значи и те са тролoве?

258

Анонимен

преди 5 години

Руските *** са ясни, обаче българските *** които тролят в полза на Русия са най-долнопробната cгaн, която съм виждал - най-редовно ги засичам как с най-голяма мерзост плюят собствената си страна за да чистят имиджа на русия. Пример по-долу един *** обясняваше как България била най-пропадналата страна и видиш ли нямало как да се сравнява с русия. Ами куче долно българомразещо защо не идеш да живееш в така великата Русия ами стоиш в "гадната" България?

257

До Додо

преди 5 години

Ми кой да назначи Макрон, естествено Владимир Владимирович, работата е много по кунспиративна. ГРУ, ГРУ - Владимир назначи Тръмп, Мей, Орбан, Макрон, Радев, сите ЕС, и Порошенко назначи, и наужким си слагат санкции, да да не разберат обикновените хора, чи Русия е на 5 океана, Марсиански, Юпитерски и прочие.Те и Марсианското правителство, пак от Владивосток го назначиха, димек ГРУ.А Баширов и Петров междугалактически астронавти.Всичко е Конспирейшън Конгручулейшън.

256

Викинг

преди 5 години

До 282, ти да беше преброил цензурираните коментари от фабриката за фалшиви новини.

255

Bad Company

преди 5 години

Руските *** ги насадиха в българското нет пространство още от края на 2006 г.

254

И един мармот...

преди 5 години

Не ги харесвам руснаците....ама вие сериозно ли.Казвате ми че хиляди хора с излезнали да протестират само защото Путин ги е насъскал.Хора имайте малко уважение към интелигентноста на читателите си,за брекзит,тероризма в Западна Европа милионите бежанци, е виновна некъдърноста на управляващите и европейските чиновници никой друг.То и у нас така като сме недоволни от мизерията и корупцията почват да викат ми то БСП бута народа ,ама не казват че народа мрази еднакво и червени и гербави.

253

Анонимен

преди 5 години

То някой каза,че е по важен от Путин,но дали е по значим и сега му го връщат с тая помощ да го пробват как от важните,колко от важните е щото към важните персони се доближават що *** що други да ги възхваляват,боготворят,а това са големи съюзи и за началник на съюза се търси и се иска помощ,как санкци и антисанкции.

252

Ха ха

преди 5 години

Тез хакери у московско и Тръмп назначиха централата им е у Владивосток, на ГРУ, и Мей - там пък СолЗбърито си загубило имиджа заради ГРУ и сега трябвало да даде 50 милиона за връщане на имиджъ, да бяха му сменили името от СолЗбър на БошироПетровск, или ПетроБошир и немаше да има проблем с имиджа. Последно Макрон пак ГРУ, една звезда да бяха слижили на Триумфалната арка, докато Макрон си прави Пидикюра.Сеа снег ГРУ насочи климатични оръжия срещу БГ, багер лови снежинки и ни сриват икономически.

251

Хм

преди 5 години

Като чета българските вестници,мисля че турската фабрика за *** ще ги задмине!

250

Ибрикчия

преди 5 години

Пак ли руснаците виновни. Това не мина при изборите на Тръмп, Новичок и т.н. сменете схемата!!!

249

Solar Power

преди 5 години

Анархисти платени от Русия. Същите такива след революцията през 1917-та :)Повечето дори не знаят за какво се борят. Същите като тези дето стачкуваха за цената на бензина. Колко са смешни :)Стачкуваха да си копаем газ/петрол сами в Добруджа, после стачкуваха да не си правим тръби към западна европа и накрая стачкуваха за цената на безина :) ?! Ами петрола идва от Русия скъпи другари.....

248

Анонимен

преди 5 години

Че тя и тук работи на пълни обороти. Вижте колко поста са нацвъкали руските ***.