56

:)

преди 5 години

И "Мирър" започнаха да слагат неизречени думи в устата на баба Ванга.Интересно как нищо не е предсказала за британската кралска фамилия?

55

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да каже сбъднато предсказание на Ванга? Поне аз не знам такова ако някой знае моля да сподели.

54

Анонимен

преди 5 години

"Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, оставяйки го глух, а и с увреждания на мозъка. Тук обаче година не се споменава."Тя, годината, ще да е вече минала, като гледам последиците са настъпили бая отдавна.

53

кгб

преди 5 години

леле малиии путкофилите пощръкляха Патрона ще го сготвят Въйййй

52

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуА бе за тебе няма ли гей сайтове, а си тръгнал да се присмиваш на починал човек.

51

Анонимен

преди 5 години

.....Това не е свръестествено има си доста логично обяснение....Обяснението се знае, то е подобно на това защо праисторическия човек е оставял мръвки на скалата, надявайки се да спре гръмотевиците. Но неговото невежество е оправдано, не и на съвременен човек.

50

Жо

преди 5 години

ТАЗИ ПРОСТОВАТА женица въобще няма в речника си думи, като икономически колапс, цунами, метеорити, не е и чувала за Путин и Тръмп. Гледал съм няколко филмчета с неино участие. Тя бръщолеви разни безсмислици, които всеки си ги тълкува, както му изнася. Пророкуване за 2164 г., 2288 и (забележете числото) 5079 г. Такова пророкуване и аз мога да ви направя, пък вие проверете, дали ще се окаже вярно.

49

Анонимен

преди 5 години

Ванга е направила много предсказанаия но ....Нито едно от гореспоменатите предсказания не е направила Ванга .......нити едно ..Вси4ко тов са измишльотини на журналята ...което е срам ...с лъжи да се петни името на Светица....

48

Анонимен

преди 5 години

А дано поне веднъж познае!!!

47

Анонимен

преди 5 години

DRYN DRYN ERINA

46

123

преди 5 години

ХАХАХХАХАХАХА Това наистина ли ви се струва "свръхестествено", значи просто сте смотани. В Рупите от хилядолетия е имало истински пророчици, от дълбока древност, та чак до наши дни. Ванга е просто е една от многото. Преди нея е била Преподобна Стойна, а преди нея друга и т.н. Това не е свръестествено има си доста логично обяснение, НО затова трябва да не си кон с капаци. А колкото до истинските предсказания.... Тях няма да ги чуете по телевизията или интернет. Те не са за *** като вас.

45

Анонимен

преди 5 години

..имайте малко морал -е ако ви познато това чуство....Няма абсолютно нищо неморално да се обсъжда личността на подобни значими фигури, чиито действия приживе и след това оказват влияние върху обществения живот, или поне претенциите на вярващите са такива.

44

Не!

преди 5 години

Още е предсказала, че Европа ще спечели войната на китайско-финландската граница 2041 :ДДД

43

На тяхно място

преди 5 години

Болестта на Путин е колкото на Скрипал уж отровени,а МИ 6 ги изпратило в Бангладеш да си пишат мемоарите.

42

байиван

преди 5 години

Ванга ни е била пратена от Бог като Исус - който не вярва на Ванга значи не вярва и в Бог. Моята теория е, че бог ни наказва с восоки сметки за топла вода,скъпи винетки и мръсен въздух точно заради модерните жендъри и атеисти !

41

ГАДОРЯН

преди 5 години

Само пълни *** могат да вярват на брътвежите на една незряща, необразована бабичка! Успех в начинанието. Ако има атентат срещу Путин, се заклевам да си направя публичен сюнет. Хахаха.

40

Анонимен

преди 5 години

Айде стига вече с ведомствената пророчица на комунистите-окултисти.

39

Анонимен

преди 5 години

Путин предсказа за руснаците Рай, а Ванга е предсказала, че той ще ги изпревари...но в Пъкъла !

38

Бре

преди 5 години

А нещо за господина с "ишиаса" не е ли предсказла?

37

Василев

преди 5 години

Има ли селяни прости винаги ще има хора като Ванга и ще им се създава ореол, защото те вършат много положителна социална функция!Насабралото се напрежение и разочарование, някой трябва да го канонизира в свръхестественото, че това е закодирано, което ни се е случило и ще ни се случи в бъдеще време!Вече могат и да се вкарват манипулации и да се насочва човешкото съзнание в събития , които трябва да се случат или да се провокира реакцията на обществото!Властимащите и създадоха ореола!Гарви!ЦРУ!