34

Анонимен

преди 5 години

В цялата държава има един кукловод скрит,покрит, винаги невинен и чист -- Боко Тиквата! Това двулично НЕЩО стои зад абсолютно всичко!!!

33

бай ганю

преди 5 години

за даренията си има процедура а не под масата,а какво тогава за останалите пари?пълен фарс .тези тримата са виновни 100% от къде на къде дюлгеров ще има някакво участие във всичко това ако не е вече в тази институция? ОЧЕВАДНО,ОЧЕБИЙНО И НАГЛОдори най нескопосаното обвинение и най не кадърната прокуратура може да ги вкара за корупция и изнудване със 1% от тези доказателстваи стига фантазии че някой е скалъпил нещо нещо срещу тях и че били жертви

32

Жо до 31

преди 5 години

До до 27И ТИ по принцип си прав.Ако осъдят Иванчева, ще кажат, че това е нагласен процес за да премахнат не-ГЕРБ-ерските кметове.Ако не я осъдят, ще кажат, че у нас не съдят лицата на отговорни постове.Винаги ще има несъгласни.А, за българския съд, нямам коментар, той е като цялата ни държава.

31

Анонимен

преди 5 години

Иванчева е самостоятелен зелено-червен хамелеон борещ се за правото да е корумпиран.

30

Анонимен

преди 5 години

"Срещу ръжен не се рита". Не мисля, че Иванчев е особено полезна за обществото, изглежда доста неадекватна и заядлива. Но безспорно е вредна за определени олигархични кръгове. В държава ,където корупцията е взела чудовищни размери, с голи ръце не се побеждава.

29

Морски

преди 5 години

Големите подкупи са при Фандъкова,там е мафията.Иванчева е невинна,спряла е незаконен строеж на зетя на Цветан Цветанов за 10милиона лева в Младост.За това е показния арест и унижението на Иванчева.

28

Анонимен

преди 5 години

Егати дарението от 500 000 евро е искала Иванчева!

27

Анонимен

преди 5 години

Естествено че не е виновна и делото е скалъпено от Шайката, цялата работа е че не вървеше по свирката на Тиквите а за тях този район е особено важен!

26

до 27

преди 5 години

До ЖоБаце по принцип си прав, ама то само по рпинцип! И за да ти докажа това което говоря ше зема да те попитам ТИ КЪДЕ В БЪЛГАРИЯ ВИДЯ СЪД И СЪДЕБНА СИСТЕМА БРЕ!? А ЧЕСТЕН СЪД И СЪДЕБНА СИСТЕМА ТУКА ПО ТИЯ ЗЕМИ СЪМ ЧУВАЛ, ЧЕ Е ИМАЛО НЯКОГА! ПРЕДИ 30г НЯКЪДЕ Т.Е. ОТДАВНА НЯМАМЕ ТАКИВА ИЗМИСЛИЦИ ПРЕМИСЛИЦИ КАТО ЧЕСТЕН СЪД И СЪДЕБНА СИСТЕМА ПО ТИЯ ЗЕМИ! Та така!

25

ретро

преди 5 години

цвъки май започва да се паникьосва..усеща,че тая гавра може да му изяде празната кратуна..

24

къде са парите

преди 5 години

А пък някакъв Борисов изтеглил 16 милиарда за да си купува прокурори,съдии,патриоти,Янета ,Митодита,ТониТодоровци,цели институции и телевизии Европи,кьорави жуналистки и новинарски сайтове и дори частни въоръжени милиции!

23

V

преди 5 години

Естествено че който е на власт решава кво да забранява и кво да разрешава .И на това не му се вика лудост ,а власт.Зямата която дават общините не трябва да се дава на посредници ,а на младите .Така с премахването на тези посредници народа ще има един душманин по малко .Ще може да работи за по малко пари и да си плаща ипотеката ;) Просто герб работят против интереса на народа в полза на душманчета посредници .Резултата е че народа изчезва ;)

22

Жо

преди 5 години

ПРЕДИ съдът да осъди някой на последна инстанция, да се говорят празни приказки- кой какво чул и какво казал, кой крив, кой прав е безпредметно.За медиите това е "дъвка", която ще осигури доста хонорарчета на драскачите, с които те през лятото ще отидат на почивка в Гърция.

21

Анонимен

преди 5 години

Откъде бедната кметица има пари да плаща на този елитен адвокат?

20

Възмутен

преди 5 години

След като съдиите от Апелативния спецсъд са спрели НЕЗАКОННО решение на първоинстанционния съд, какво следва: 1. Ще пуснат ли незабавно Иванчева под домашен арест? 2. Ще понесат ли отговорност и наказание съдиите, нарушаващи правилата? Отговорът и на двата въпроса най-вероятно е НЕ, защото живеем в "правова държава"!

19

...

преди 5 години

Абе единствената крешка на тая женица е, че не е кмет от партия ГЕРБ! Ако беше кмет от тая баш партия нищо лошо нямаше да и се случи па ако ще да окраде и керемидите от покрива на софийското кметство! Това не го говоря ей така за справка само да попитам ко стана с Боршош бре! ОКРАДЕ 20млн лв. от "ремонта" на НДК и да виждате нещо да е ремонтирано в НДК! НЕ! Но единствената разлика между Боршош и Иванчева е, че Боршош е виден член на партия ГЕРБ а Иванчева НЕ! Та така драги ми смехурковци!

18

Луд

преди 5 години

До VТи си освидетелстван нали? Те ГЕРБ са разрешили да се строи над трети етаж.

17

Анонимен

преди 5 години

"Да преборим презастрояването и строителната мафия чрез корупция". По този начин са се борели.

16

Анонимен

преди 5 години

Цветанов е престъпник, Цветанов е престъпник, Цветанов е престъпник. УРААААА вееч ще доказваме, само по доноси кой е престъпник, а той е осъден на цели две инстациии, така че е "двоен" престъпник

15

Анонимен

преди 5 години

Ами то ако това дали е подкупна се решава ПРЕДВАРИТЕЛНО по слухове, Цветанов вече трябваше да е в затвора - след като е осъден на ДВЕ инстанции.