22

На Иван брат му

преди 5 години

У нас е протеста на "простите и мързеливите". "Вдигнете ми заплатата, щото не съм учил кога трябваше и сега ме мързи да бачкам".

21

Цинизъм

преди 5 години

Какво изисква ново увеличение на ВОДАТА, тя идва под наклон в С-я?Какво изисква увеличение на газ, цените на Русия не са мръднали от 2015 г., а плащаме с 200 лв. по-скъпа газ и топлоевергия на Мегават..За ЮП - млъкнахте. За ИК - също. Какви преговори водите в Маракеш за Пакт на ООН?Нали отказвахте пакта. Какви са тези заплати на депутати, ще взимате хиляда лв., колкото е чистата средна заплата в БГ.Какво стана със субсидиите?Нали щяхте да ги намаляте. Ко прайте с двата реактора, А?

20

Цинизъм

преди 5 години

Хората протестират срещу скъпият ток от ТЕЦ1 и 3, перки и фото, а евтиният ток от Козлудуй го няма в сметките. Оттам безобразно поскъпване на храни, по-скъпи от Германия и Испания - второ качество.Булгартранз иска ново увеличение на газ 3% - отново вдигате парното.Глобите, които плащаме 800 милиона евро за 1 и 3.Драстично увеличение на вода - отново!Отново увеличение на газ - миналата година увеличихте с 24 % парното, сложете в/у тях ДДС - сметка под 170 лв. няма да видим.ЮП ЙОК. Белене ЙОК

19

Решетников

преди 5 години

при нас другарката Нинова задава темата за протести и мобилизира бастуните да вилнеят с крясъци и искане за сваляне на системата и преминаване в в структурите на Русия и таварищ Путин

18

Анонимен

преди 5 години

типа "смяна на системата", каквото и да означава това.- много е ясно г-н професоре - Цветанов и Борисов на трибунал и изгонване от България, забрана на ГЕРБ, защото въведоха политическа система на страх, подкупи и корпоративен контролиран вот.

17

Един от Северозапада

преди 5 години

Близнашки, много добре знаят хората, какво искат.Но вие не ги чувате.Защо се правите на ударени? Цените на горивата са само капката, която преля чашата.Колко пъти се вдигна застраховката ГО тази година?2 или 3 пъти, че и още искаха? Колко се вдигна тока, сега ще вдигат и водата, да не говорим и глобите, които кат напоследък усърдно събира, защото бюджета е празен?А колко се вдигнаха заплати и пенсии? И, политиците, вземете се в ръце и не се правете на ощипани, да не видим Париж в центъра на Софи

16

Анонимен

преди 5 години

Тоя врачешки папагал от къде изпълзя? Единственото което успя да направи е да си асфалтира улицата на село.

15

Анонимен

преди 5 години

У нас вече се ошашавиха хората за кое по-напред да се протестира, бе! По всички показатели сме ***! Какво ще ми дава за пример французите?

14

Анонимен

преди 5 години

Професорите са умни хора. Прав е тоя. И Иво Христов е прав.

13

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анализатор Анализаторе, тези хора, дето протестират, ги поставиха на колене, още преди години, с хиперинфлацията.Взеха им спечелените с поколения средства и спестявания , и ги лишиха от перспектива, именно за да не могат да протестират дълго време.Помниш ли блокадите на пътища, по времето на СДС? Продължаваха по няколсо дена, да не кажа-седмици.Но, хората имаха някакви средства да се издържат.Сега, ако не си 3 дни на работа, си на улицата, и то-по Кодекса на труда, за това само в събота.

12

Анонимен

преди 5 години

Хора, които разчитат държавата да им дава без да бачкат, ги наричам търтеи.

11

Дедо

преди 5 години

Тоя уж интелектуалец изгуби всякакво доверие след като пристана на Доган.Едно от първите неща като служ. мин. бе да си асфалтира ул "Плиска" в родното Врачеш.....Парите не миришат,нали,БлиЗАШКИ?

10

Анонимен

преди 5 години

За политическата система във Франция и у нас до голяма степен е прав, но за исканията на хората там и тук коментарът му е неуместен и дори нагъл. Никой не излиза на улицата от хубаво. Дори полицаите.

9

Анонимен

преди 5 години

Абе проблемът е, че де6илите стигнаха критичните 80%. Нищо добро не очаквам от тях.

8

Анонимен

преди 5 години

В България дори да подпалят една къща в Банкя, други ще я гасят,а не собственика и, дори и пожарникарче да е. Всеки се там занимава с каквото не му е работата.

7

Анонимен

преди 5 години

Има десетки и всякакви медии. Не теотразяват, защото нямаш какво да кажеш.

6

Анонимен

преди 5 години

И у нас хората знаят защо. Но няма медии, които да им дадат възможност да го кажат. Всички слугуват на властта.

5

Анонимен

преди 5 години

До 5Който иска повече пари, си намира подходяща работа и си ги печели с честен труд. Не разчита на държавата. Не руши и не пали чуждата собственост. Аман от търтеи!

4

Анонимен

преди 5 години

Професоре ... Не Ви отива да коментирате по подобен начин. И там и тук е ясно за какво протестират хората. За пари. За повече пари.

3

Негър скиор

преди 5 години

Близнашки, конкретно: Рекета на Топлофикация, Изкуствено ниските доходи, ремонт на ремонта на ремонта.............Ясно ли ти е сега? Или май руските ти господари са в паника, Тиквата да не падне пак от власт!?!