17

татул

преди 5 години

Този ритуал ,първо на нас ни го прило-жиха.Иззеха ни грамотните и можещитеи си подсилиха икономиките.Правосла-вието също им е цел.Сърбите имат Духи ще превъзмогнат евро-садизма.Наевропейските ценности ,Бог им взе от читавия разум и сега гледаме мача.

16

Анонимен

преди 5 години

"Раждаемостта в Сърбия е една от най-ниските в Европа." Най-ниска е в България...

15

Бай Петко

преди 5 години

До Василевмиличък, да отровиш гоши тарабата се иска бая скилец, по обясними причини. а педеpaция е искал, що държавната работа му пречи на пиенето. се едно кубадински, ама на стероиди.

14

Народна Просвета

преди 5 години

До Анонимен4я кажи, как бегаш от цензурата, че ми е интересено.

13

Василев

преди 5 години

Офшорната Банкова Еврейска Демокрация ще ис.лямизира и ц.иганизира Балканите!!!Планът се изпълнява и си върви бавно и сигурно!!!След 1989г-1990г. вече навлизаме в нов етап от човешката история!Официално Джордж Буш старши обяви, че това е Нов Световен Ред!!!Винаги са искали на Балканите да има дразги и войни, и винаги е било така!След ВСВ Тито и Димитров решават да правят конфедерация, Димитров е отровен в Кремъл, а Тито не заминава и живее!Ще има много скръб и болка на Балканите!Гарби!ЦРУ

12

ААА

преди 5 години

Младите хора днес са върховни егоисти. Искат всичко за себе си и да си живеят безгрижно и да си гледат кефа.А децата и семейството са отговорност, и голям разход. Станеш ли родител, почваш да мислиш само за децата а твоя живот остава на заден план.Днешните млади не могат да премат тъкъв начин на живот. Мъжете искат да имат пари за коли и хобита а жените вече масово си развяват задниците до 35 и после се ослушват за някой по заможен балама да му случат паричките. Ако няма остават стари моми.

11

АнонимеН

преди 5 години

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕЖИМИ НЕ МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ ВЪВ РЕАЛНА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ТЕ СА ФАЛШИВА УТОПИЯ!!СЪС РАЗПАДАНЕТО НА СССССР ВЪВ ВСИЧКИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМИ Е ДЕМОГРАФСКИ СРИВ!

10

Ум

преди 5 години

Стига гледайте в на другия канчето ... то пък щото БГ е цъфнала и засързала с раждаемостта. 30г стари кифли се разхождат с кученца и това е за тях.По офицялни данни за БГ е 1.53 по статистика от 2016. Познайте сега племето с 6-7 деца замества кифли с кученца. След 20г ще е абсолютен срив в системата и държавата.БГ ще е под 5 млн през 2050г и от тях 1 млн племе с вождове които даже не говорят езика, Българския език.

9

ТHE Патриот

преди 5 години

аз съмия като го останових какви пачаврий са сегашните жени направо се потресох ,някой даже нямат и минимална хигиена ,абе некъв ужас е ,ама притенции до дълбокия космос и назад :)Моят съвет е да търсите такива със възможно най малко "километри" идеалният вариант , е ако девствена взимайте и щеси спестите куппроблеми за вбъдеще!Вземете ли си такава дето е имала супер много приятели забравете да ви е вярна жена ,ще ви сложи рога докато мигнете :)

8

Народна Просвета

преди 5 години

и, тва е водеща "свят", на фона на вояджър ? читалищна работа.

7

Емо

преди 5 години

На работа, авери!Сръбкините имат нужда от нас. Да помогнем на съседите си!

6

Василев

преди 5 години

Унищожиха СФРЮ, може би това беше най-независимата държава в цяла Европа, за да разпарчетосат всичко и да завладеят пазарите!Плана е един и същ, както превзеха България и унищожиха индустрията и икономиката, само че при СФРЮ първо имаше малки войни и разделиха държавите и плячкосаха кой какво може!!!Това е животът селяни прости!!!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Българките са пълни със зарази и карантиите им вече не прецакани. От толкова много безразборен секс, са си прецакали карантиите и са пълни със зарази, вече не могат да родят здраво поколение. Познавам много момичета на 30 години вече са счупили поне 40 - 50 *** и са си прецакали карантиите. Такива жени не стават за майки.

4

Анонимен

преди 5 години

Българи, раждайте деца!

3

Анонимен

преди 5 години

За какво? Ако имат шанса да избягат на запад да бъдат на по-ниско ниво от колониалните мамуни ли? Този световен ред трябва да се разпадне, защото богатите държави няма от къде да крадат, а този модел го налагат и на неколониалните и става вътрешно ограбване от привелигеровани. Дори в западните държави с умиление си спомнят за "доброто минало" през което са имали по-добър живот.

2

ТHE Патриот

преди 5 години

то хубаво раждайте амасегашните женки българки към30те си години вече са със бъкани от зарази и членове сливчици ,те вече деца не могат да раждат от толкова много болести и *** са си прецакали карантиите !Тъжно но факт !Трудно е да намериш вече нормално и свястно момиче дето да не е минала през 30-40 докато е стигнала 30така!

1

Факт

преди 5 години

Сръбските управници, както и българските, нека първо направят страната си добро и сигурно място за живот, а ние от тях помощ и акъл как се правят деца не щем.