153

V

преди 5 години

Как върви дебата за човека в новото ,,гербаво,, време ??? Много постно ве !!! Що тъй ??? Трябва да излезе боко на балкона да размаха партийната книжка от БКП и да каже -Аве вижте аз от кога плащам членски внос .А вие що не ми плащате ве ??? Заради вас трябва да вземам субсидия от 20 милиона .Вие сте виновнииии...!!!! Аз пак съм невиненннн...!!!

152

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПреди 89 богатите бяха тези които са откраднали златото и заводите на хората през 49-та.Преди 89та нямаше богати.

151

Анонимен

преди 5 години

Ние даваме на качествени кадри по 6 хил лева, даже и 7 хил сме готови да дадем, разбира се за наистина качествени мениджъри, а бачкатора е на 500-600, не говоря за бачкаторчетата, те са за стотинки на пазра на труда.

150

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 151Винаги е имало богати и винаги ще има. Важното е да има средна класа. Преди 89 богатите бяха тези които са откраднали златото и заводите на хората през 49-та.

149

Анонимен

преди 5 години

С моите, приятели, колеги и роднини. Просто вече всички са там! Всички! Изгонихте ги бавно и методично! И това е моят гняв - лишавам Вас от моите деца и от техните деца и от децата на техните деца! Лишавам Ви от съпругата ми с 3 езика и медицинско образование, лишавам Ви и от мен даже, с добрите данъци, които Ви плащам от трите ми работни места, от осигуровките ми, които няма да ги дадете на цига ните, от инвестициите, които съм докарал тук, защото за 20 год., инвеститора вярва на мена, а не на

148

До 112 Анонимен

преди 5 години

Не разбирам какво значи достойно заплащане на труда?! Работникът се продава на пазара- той си определя цената (говорим за интелектуален труд, слугинажът не ни интересува, той е нула по цял свят). Пример. За човек с минимален опит давахме 3000лв. месечно. Всеки искаше повече- склонихме на 4000лв.. Говорим за качествени кадри и интелектуален труд, иначе "желаещи" да работят за добра заплата без нищо да знят- колкото щеш. Ти като гений ли се изживяваш ?! Защото само те са незаменими !!!

147

Анонимен

преди 5 години

Хайде Тикво, подавай си оставката и ходи да разхождаш псетата на путин. 3 мандата и нищо не си направил с Цвъ. Мутро, в Европа ги е Гнус от теб и Цвъ. А МВР е Организирана Престъпна Група. Чао........

146

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПовечето шефове от преди 89 след 89 отново живеят богато.Преди 89та нямаше богати.

145

Българин

преди 5 години

Българите сме много свесен народ, умни, интелигентни, честни, добри, щедри, работливи, скромни, културни, обаче не мога да разбера от къде ни идват такива некомпетентни, корумпирани, алчни, мързеливи, нагли, невъзпитани управници, не мога да го разбера и се чудя от къде ни идват значи!

144

Анонимен

преди 5 години

спряло нито незнанието на езици, нито контактите навън - даже от години отбивам атаки на колеги с предложения, НО... дойде май момента да Ви кажа БАСТА господа управници - ще плащам на друго място данъци и здравни осигуровки, защото ще е ясно къде отиват, ще развивам децата си на друго място, защото бъдещето е по-ясно, здравеопазването е по-честно, образованието е по-модерно. И сега като погледна назад, не съжалявам, че останах малко по-дълго тук в сравнение с мо

143

Анонимен

преди 5 години

В моя град е по-добре да сервираш на хората по заведенията понеже има бакшиши отколкото да работиш в офис, като секретарка.

142

Анонимен

преди 5 години

Най-голямата национална катастрофа преживяваме в момента - в мирно време, благодарение на крадливите и продажни политици, страната ни загуби 1/3 (една трета) от населението си.Защо никой не го казва?Убавци..

141

АНТИ

преди 5 години

Нали ни учеха (след 10-ти), че частното е добро, а държавното лошо ?Защо са се окопали на държавна/общинска хранилка ?Защо вместо за капиталист, работовзимателя е чорбаджия-изедник ?Къде са честните частници ?!Защо плюят соца, а живеят вжилища от времето на бай Тошо ?

140

Анонимен

преди 5 години

Така, баща съм на 3 /три/ деца, българин, с две висши образования, три езика. Съпругата ми даже е с 3 висши - интересно й е учи, да е жива и здрава. Децата ми са отличници в училище, печелят състезания по математика, Човек и природа др. подобни, добри спортисти са. Работата ми що годе е добре платена, жена ми в майчински с най-малкото дете. Сега да помислим малко - как държавата МОЖЕ да задържи мен, а по-нататък и децата ми тук? Ще Ви отговоря - никак! Изборът даостана тук е изцяло мой, не ме е

139

Анонимен

преди 5 години

Виновни да партийците които за 45 години социализъм съсипаха България, затова сега са ниски заплатите.

138

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 123Повечето шефове от преди 89 след 89 отново живеят богато. Нищо не се е променило.

137

1

преди 5 години

На България и липсват,читави управници,народа е много добър,но крадци го ръководят.

136

Анонимен

преди 5 години

Работникът е стока на пазара на труда и добрият бизнесмен трябва да се грижи за стоката си добре ако иска да прави по-високи печалби работникът трябва да е доволен както ако си купи човек кон или магаре трябва да се грижи за него добре за да може да му работи оптималмно - за товарния кон едни грижи, за расовия кон който е за езда и състезания съвсем други грижи, така и с работника който е неквалифициран и квалифицираните.

135

House M.D.

преди 5 години

Колеги, всички вие грешите непоправимо! Благодарение личните заслуги на Болен Никакъв Лидеров минималната заплата вече е 1000 лв., а минималната пенсия е 500 лв.

134

Анонимен

преди 5 години

До Ликвидират БЪлгаритеБСП щът не щът,увеличаваха пенсиите,защото пенсионерите са им главния електорат, герберите направо унищожиха пенсионерите - една минимална пенсия е 160 лева, защото не са техен електорат.Предлагам да обвържем минималната пенсия да бъде равностойна на министерски и на депутатски заплати,те да оцеляват със 160 лева и без превилегии и допълнителен приход.