134

Анонимен

преди 5 години

Ако не са руските туристи със заплати 120 евро да хранят богатите българи членове на ЕС много българи щяха да мият улиците в Германия или да просят в България.

133

Анонимен

преди 5 години

Който не е решил, той не е отишъл в САЩ.

132

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ Русията - заплата 9500 рубли/120 евро.Мияч на улица на запад - 2000 евро.Кой мизерства и кой пие лосион за баня?

131

хаха

преди 5 години

До АнонименИ що още не си заминал за Северна Корея мечтателю?

130

Анонимен

преди 5 години

Извинете, мога ли да попитам - а как мога да отида да живея в САЩ, при нашите партньори?

129

Анонимен

преди 5 години

Три милиона българи мият улиците на запад и мизерстват като животни защото в България ги чака безработица и глад.

128

Анонимен

преди 5 години

"Колко рускини сега има пръснати по цял свят и са създали семейства, може би стотици хиляди!"Милиони са - около 2-3 милина са риснаците в чужбина. Русия е 150 милиона. Всяка година милиони руснаци в целия свят - Лондон, Ню Йорк, Рим, Париж, Сидни, Буенос Айрес, Барцелона, Мадрид излизат на 9 май по улиците на марша на Безмърния полк - може да се видят клиповете в ютюб.

127

?

преди 5 години

И по натам ?)

126

МЕТЕОР

преди 5 години

До "Привет от Германия"Москва ,Тюмен,Питер, Новосибирск...живееят много добре,дори бих казал ,че среданата класа (има я) си живееят много добре от Западната,но имат един недостатък-все са недоволни ,че е им е малко...не стигат пари за вила..., джипа,за почивка на Сешейлските острови..... ,но тази черат я притежават в Британия, САЩ и дори в САрабия........ .Парите имат ППС и дори сега искат да премаханат БВП при изсчесления на благосъстоянието на нациите.

125

привет от Германия

преди 5 години

До ?Я обясни как да ида да живеея в Русия ,как стават тези работи ?......................Ами отиваш в посолството на руската *** и искаш виза също както искаш виза когато ходиш в САЩ ! Рубладжиите какво толкова се правите на заблудени ,че не знаете как да отидете в Русия , а иначе " много искате да отидете " ?!Много добре знаете как се отива в Русия ,ама не искате да отидете , това е истината !

124

До 153

преди 5 години

Незабавно потърси лекарска помощ !!!

123

Анонимен

преди 5 години

Българите в членката на ЕС и НАТО могат само да си мечтаят за стандарта на живот както в Северна Корея.

122

Василев

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАКолко рускини сега има пръснати по цял свят и са създали семейства, може би стотици хиляди!Имах една позната рускиня, която е дошла с мъжа си българин по комунистическо време, той е работил в Русия и са се запознали!Тя ми каза , че тогава са я натискали да не се жени за българин!!!Агент Бенджи Мортимор!ЦРУ!!!

121

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Единственото оправдание за болните руски мозъци, за което се сещам... - е зверската зима на, която са подложени...справка: Верхоянск - минус 56 градуса...

120

Членска карта №7

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАТи да не си им бил под юргана, да знаеш къде са си консумирали бараковете! Или просто не разбираш значението на консумирам брак!???

119

Анонимен

преди 5 години

Извинете, мога ли да попитам - какво се случва с младите хора в Франция? Случайно някой да знае? Предварително благодаря за точната и изчерпателна информация от колегите форумци които ще се включат.

118

Анонимен

преди 5 години

Платени социолози !!90% от младите руснаци искат запада !!!Или ги е страх да признаят или социолозите лъжат !!Личен опит ,имам близък със съпруга рускиня от Петербург.В магазините продавачите ме питат как е в ЕС ,защото не са доволни от живота си. Токът и газта им са по-евтини,но като цяло са като нас.

117

Членска карта №7

преди 5 години

Като стана дума за глад, мизерия, диктатори... Къде се загубиха темите със Северна Корея... Този изедник Ким, да не си е сменил пола или се е заклел във вярност пред Невидимата ръка на паза, да се свети името й!???

116

МЕТЕОР

преди 5 години

138 Така е навсякъде по света ,дори и в твоята любима Америка-живота е източното и западното крайбрежие ,в среда е пълна скръб. Не само в Москва и Питер се събират ,но и Новосибирск,Тюмен,Ростов на дон ... .

115

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Мъчи ме един въпрос, на който не мога да намеря отговор:Защо смесените бракове се консумират в България, а не в магучая...