14

Анонимен

преди 5 години

Тази мода може да залее България.

13

БАЧКАТОР

преди 5 години

Ти що говориш от името на народа? Говори от свое име. Аз не съм с Бойко, а също съм част от народа.

12

Анонимен

преди 5 години

Бойко смело напред народа е с теб и ти вярва.

11

Анонимен

преди 5 години

Без "жертвени агнета" няма как да се разпали гражданска война. Трябва и полицаи и невинни и цветни същества да загинат, за да се разпали конфликт. Най-много отива трупчета на черни деца мюсюлмани с лимонче в уста и сменени очи със cвинcka мac и шприцовани с такава подхвърлени в петък пред джамии. Също така по тялото експлоозив, та да се помни. Иначе трябва с повече коктейли M0л0т08 да се хвърлят по ясли, детски градини и начални училища, както и в препълнени масови места.

10

Анонимен

преди 5 години

До за 14Не е вярно,протестират леви,десни,фашисти,жълти,може и други знамена да е имало,не се загледах особено."Бившият политически съветник на Доналд Тръмп Стив Банън и неговият близък сътрудник Рахим Касам основаха базирана в Брюксел политическа организация, чиято официална цел е да подкопава и в крайна сметка да "парализира" Европейския съюз. Това заявиха самите те пред Ройтерс"

9

Tee

преди 5 години

И у нас е така. На неможещите и неспособните все някой друг им е виновен... протести, вандалщина, теории на конспирацията.

8

до 16

преди 5 години

Това са инспирани джуджета.

7

Гледна точка

преди 5 години

Напълно обявявам против проявите на хулиганство и нарушаване на личното пространство на други хора!Смяна на властта, става чрез критична маса хора които са против дадено управление, а не чрез брутални и насилствени похвати! Когато във Франция излязат няколко милиона недоволни тогава правителството само ще падне, не някакви си 10 хил. въртящи геврека и още толкова радикалисти!

6

House M.D.

преди 5 години

Калкулаторке, напомня ти, че в езика болгарскияго съществува звателен падеж и името на макароновата партия е "Францийо, напред"!

5

Liberte

преди 5 години

Vive la France!

4

Анонимен

преди 5 години

Глупости!Просто ЕС+Сорос и щатите са в конфликт,ако застанеш на страната на щатите,ще те бият,ако застанеш на страната на Европа,пак ще те бият.И в двата случая ядеш бой.А тези само изпочупиха и гориха красивия Париж за едното нищо,да бяха им пуснали един приспивателен газ да ги упоят и да ги приберат на топло зад решетките.

3

Бай Иван

преди 5 години

Народ,който се е предал на първобитни пустинни бедуини да ми го давате за пример е смешно ;) !!!

2

Държавна сигурност

преди 5 години

Тези които трошат и се гаврят с Триумфалната Арка са антифа, анархистите, ултрасите, крайнодесните и подобни радикали и нисши форми на живот. Тези които чупят магазини и крадът са малцинствата с шоколадена кожа от предградията.Тези които протестират мирно са истинските "жълти жилетки", борещи се за социална справедливост и за по-ниски данъци.Първите които изброих са финансирани от недоброжелатели. Вероятно ГРУ или ЦРУ. Полицията е трябвало напълно да отцепи района около Арката - грешка.

1

Анонимен

преди 5 години

Безпризорни електронни тълпи.