33

Купувач

преди 5 години

Мисля, че в Белград ще се вдигат още цените, защото Сърбия географски е в Европа, но не важат регулациите на Европейския съюз и бизнеса ще избяга натам.

32

Я първо помислете...

преди 5 години

Щом в Скопие и Белград е по-скъпо от София , още ще се качват цените.

31

Ю кортес

преди 5 години

Пазара се обърна,вече никой не търчи да купува

30

Анонимен

преди 5 години

"Няма балони" спукаха се!

29

:):)

преди 5 години

статийка платена за надуване на балоня....

28

до28

преди 5 години

Иванчева ще вземе пари в пъти повече от тези за които я обвиняват, тях наистина всички ще плстим....само почакай, Николай Цонев вече харчи първите си 100000 от Страсбург....

27

Анонимен

преди 5 години

Причините за раздуте цени са това, че те включват в себе си и рушветите и подкупите за такива "светци" и мъченици" като света Иванчева.Като я защитавате, помислете дали не сте и платили и вие по нещо.

26

Tojo

преди 5 години

Хубаво, чудно защо този ''експерт'' не каза нищо за демографската криза... Явно едни и същи хора ще поддържат пазара... Мноу яко..

25

Купувач

преди 5 години

Има балон... Имотния пазар се контролира от групировки... Алчността на кръвопийците е неутолима. Брокерите оскъпяват всяко жилище с до 10 000 EU(5% от продавача и 5% от купувача), с които евентуално може да си направите ремонт или да си сложите дограма. Свещи си купете с тия пари...

24

Стабилност и прозраз

преди 5 години

Инвеститор с капитал 2.00лв. - сигурна работа!К0пувайте на зелено!

23

Анонимен

преди 5 години

При вашите заплати казвам вашите защото аз не взимам като вашите и не сам в бг реалната цена за кв.м е не повече от 350 евро на квадрат. Като гледам цените на апартаментите ви имам чувството че този който ги определя няма никаква представа какви заплати взимате. НЕМОЖЕ ПРИ 400 ЕВРО ЗАПЛАТА ДА ПЛАЩАТЕ ЗА КВАДРАТ 500 1000 И 2000 ЕВРО. Тези цени нямат никаква реалн обосновка. Тук където живея в бялата държава при заплати от 2 000 до 7 000 евро цените на апартаментите са от 1 500 евро до 3 500 евро

22

Анонимен

преди 5 години

Има балон, защото ипотечните кредити са още много евтини,ии още има тарикатляци дето си обръщат парите в бетон.Няма скоро да се спука, защото няма предпоставки.Ще се спука ако например в пъти се вдигнат ипотечните лихви и разни дето са се набълбукали с по няколкло апртамента, не могат да ги изплащат и тръгнат да се отървават.

21

Жоро

преди 5 години

Чакай да почне кризата.......пак ще говорим дали има и кой е информиран

20

Да Бе Да

преди 5 години

Как ще има балон, като гледам цените в БГ вече бият немските.Само за информация, минималната часова ставка в Германия в строителството е 14,80 ?Да не говорим за материалите и качеството на изпълнение.

19

Сексперт

преди 5 години

Няма я баба ти!Даже в София като минеш вечер по някой квартал, блоговете тъмни, тук там свети по някой прозорец!

18

Анонимен

преди 5 години

Брокерчетата вече усещат как им идва края и се опитват да го отложат

17

Анонимен

преди 5 години

И какво ще обясняват всичките тези "експерти" след година? Че лекия спад (30-40%) в цените на някои имоти е само временен, че строителите наистина ще си завършат продадените още на зелено блокове, някога в бъдещето... Никой няма да каже "извинявай, сгреших", а само ще има "Ние даваме наша оценка на база на бла-бла, но потребителя сам взима своето решение и не може да ни вменява вина"... А и дори да се извини някой, пари никой няма върне. Колеги накупиха къщи в чужбина? Кой чужденец купува тук?

16

Анонимен

преди 5 години

по-голяма измама от купуване на зелено няма, един познат си взе така, само външните стени на жилището му бяха от тухли, вътрешните с гипсокартон, контактите по средата на стените, никакви 60 см от земята. Негов съсед му беше направено като хората, защото си беше наел добри адвокати. Въобще голям смях падна, брокерката му казала, че ще може да си разширява или стеснява дадена стая.

15

Анонимен

преди 5 години

Явно някои хора имат много пари за да си купуват жилища.

14

Анонимен

преди 5 години

Бай *** сме и това е, хубаво, че не съм вече в БГ и идвам заради родителите. Алчни хора, разбирам 1000 евро кв.м в София на хубави места нормално. А то кво искат за един курник 40 000 евро, гол апартамент 25 кв. м , било ново строителство. Че аз ако ще давам по 2000 евро и от горе на кв.м,ще си купя от Германия. Не знам да ли е балон или к***ур ама не е добре работата.