35

Бахти и кочината

преди 5 години

Скъпи сънародници!Тоз беше хванат с подкуп!Баси и кривосъдието

34

Анонимен

преди 5 години

Сефте да бъде оправдан крадец...

33

МНЕНИЕ

преди 5 години

Това в Лицето на Политика - за няколко месеца на Власт ставаш Милионер и си оправяш децата и правнуците .

32

Анонимен

преди 5 години

За Чакъра дето Бойко нареди да го взривят с гранатомет защото стрелял срещу полицайте -държавата също беше осъдена да плаща и пак големи пари за Ганеца също..тук таме се чуе нешо ,че държавата отново е осъдена ,ама в общи линии нещата си минават в тишина...

31

Анонимен

преди 5 години

Който кълне, клетвите се връщат при него.

30

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ И КМЕТИЦАТА НА МЛАДОСТ ЩЕ ПОЛУЧИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ 100 - 200 БОНА В ЕВРО.

29

Анонимен

преди 5 години

НЕ Е ПОЛИЦАЙ, БЕШЕ ПРОКУРОРЪТ РОМАН ВАСИЛЕВ, КОЙТО КРЕЩЕШЕ "НА КОЛЕНЕ, ВИЕ СТЕ АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК" с насочен пистолетСЕГА ПАРИТЕ ДА ГИ ПЛАТИ ТОЗИ ШОУМЕН, КОЙТО ТОГАВА ПРИСЛУЖВАШЕ НА ЦВЕТАНОВ..

28

Уууу!

преди 5 години

Не е виновен полицая,а министъра!Министъра трябва да плаща на Цонев,полицая е само изпълнител на министерска заповед!Но естествено нито полицая,нито министъра дето е бил тогава ще плащат а всички ние!НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!!ОТ НАС ВСИЧКИ ЩЕ ГИ ВЗЕМАТ ТЕЗИ ПАРИ ЗА ДА СИ НАЧЕШЕ ЕГОТО МИНИСТЪРА КОЙТО БЕШЕ ТОГАВА!!!!А кой беше нали всички знаят?!!!А?!!!

27

ПроСоТо

преди 5 години

не знам дали някога ще осъзнаете в каква полицейско-прокурорско-мутринска диктатура сме набутани.Много от вас са склонни да обвиняват Съда,но съдиите,макар че повечето от тях не са "цвете за мирисане",все пак са подложени на непрекъснат натиск. Самия факт,че те са НАЗНАЧАВАНИ,НЕ ИЗБИРАНИ,вече поставя съвестта им на изпитание..Но основния натиск идва от Империята на Мутрьо-"Полиция и прокурори"..Да живее "БГ-евродемокрацията" натресена ни от ВРАГОВЕТЕ НИ!!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Полицаят, който е действал така, нека да плаща сега, докато е жив. Вземете му къщата и да плаща, а ако няма лихви и така...

25

мак

преди 5 години

Само защото е бивш министър получи толкова голямо обезщетение, изглежда неговото добро име е по-скъпо от това на всеки друг. Кой при същата ситуация щеше да получи такава пара? Да не споменаваме, че например при смърт на пътя рядко присъждат справедливи обезщетения.

24

Анонимен

преди 5 години

Ама кой ще ги дава тези пари - прокурорите или ние?

23

Анонимен

преди 5 години

Вместо да ревете че било от ВАШИТЕ данъци, направете так, че да няма такива грешки в държавата... Или искате държава и и ституции, които не носят и грам отговорност. Щом ете, мже и по-лошо...

22

Велес

преди 5 години

А защо сега с тази сума не глобят онзи вътрешен министър с пипонестата чутура? Всички помним какви словоизлияния бяха и за случая с Ловешките медици и бебето... - Е, оказа се, че Ц. Ц. е недосегаема личност... А трябва да е "персона нон грата" !

21

Анонимен

преди 5 години

Едно не мога, да разбера? Каква е целта на прокуратурата? Държат се, все едн9 са от някакъв бизнес отдел, където се опитват, са дадът максимално високи присъди, да вземат максимално високи доходи, но стане ли въпрос за даване, не дават нищо.Да правим държава на АД и да не се чудим повече...

20

Анонимен

преди 5 години

А бе Гълъбе,Защо не проучи и осведоми нас читателитеоткъде аджеба прокуратурата ще извади 100 бинкиза да плати на тоя или е ясно.Ясно ,ясно ама го напиши бре!

19

1111

преди 5 години

Абе общо взето всички "артисти" в представлението са взели по нещо! Пък после НЯМА пари за пенсии, за пътища, за заплати. Особено като се смени политическата власт и се почне едно уволняване на директори и чиновници и назн. на "нашите хора". И те всички съдят държавата (т.е. нас... и с право).

18

Честито

преди 5 години

Разбираш че си превъртял играта когато третото правителство на Борисов започне да изплаща обезщетенията по безчинствата на МВР и прокуратурата по време на първото правителство на Борисов

17

i'm

преди 5 години

Мда! Да питам само нещо...Кой ГУПАВ милиционер сътвори тая бездарна акция? Сега Цонев, ще се облажи от моите и на още няколко милиона български граждани, платените данъци! А Кой ще потърси отговорност на началника милиционер сътворил това задържане?

16

Анонимен

преди 5 години

Плаща българският народ , а не прокуратурата .