397

Привет от Заир

преди 5 години

Извинете за неточностите. Отстрелян е Росен Плевнелиев. Помислили го за антилопа гну.

396

Анонимен

преди 5 години

Единствената ни подводница отдавна е потънала. Да си гледаме нашият бит пазар.

395

Анонимен

преди 5 години

Това е провокация организиранаот вашингтон и неговите ukrainianslaves . Насочена е към Българияи Румъния -- целта е да ги предизвикада крещят " помощ русия ни заплашва ."И тогава сащ ще предложат да изпратятвоенни кораби и ситуацията ще ескалира .Моментът е избран когато става ясноче турски поток ще минава през България .Затова правителството на Бойко Борисове заплаха за националните интереси на България -- утре ще му наредят нещои той е готов с разбойниците си да вървисрещу народа

394

Боби

преди 5 години

До Анонименкатери някакви, едва се виждат над водатаТова са Бронекатери - предназначени са за плаване по реки и близо до крайбрежието - и да много малка част от тях е над воддата - по-малка бронирана площ над водатаНо реално това са децки играчки в сравнение дори и с обикновените патрулни полицейски кораби на Бреговата охранаРуските Патрули имат по 2 оръдия АК-630 - 30мм 4000 изстрела в минутаНа разстояние 200м практически ще среже на две повечето кораби

393

Анонимен

преди 5 години

До БобиТроби, украинците имат достатъчно овчари да взривят руските танкове три пъти.

392

АзГ до 425

преди 5 години

Ако имаш предвид Татарстан (най-голямата мюсюлманска общност в РФ) , бил съм в Казан и мога да твърдя, че мюсюлманите в Русия са много по интегрирани отколкото новите мигранти от Арабските Страни и Африка нахлуващи в Германия. Изключение в Русия правят чеченците, които и в Германия се прославиха със золумнуците си.

391

Привет от Заир

преди 5 години

Бойко Борисов е забелязан на сафари. Подгонил и отстрелял с невероятна точност.... един от пазачите на парка. Помолен за коментар на ситуацията.Виновни са БСП. Те преди две години са идвали и не са почисти ли пушката. Ще съдя Нинова в Страсбург. За Украйна казал, че единственият ни изтребител е в бойна готовност.

390

Скептик

преди 5 години

Като знаете че нямате гориво къде сте тръгнали бе? Предупредили Русия? А защо не са изчакали разрешение?Украйна е псевдо държава. Ама то вече и Полша и дойде акъла и май ще има подялба.

389

Боби

преди 5 години

До привет от Германия"руски военни и руски танкове само ,че без опозавательни знаци"Можеш ли да го докажеш? ОБСЕ не успяха да го докажат ако имаха данни до сега ехей скандала щеше да е стигнал до Алфа ЦентавърДа със сигурност през територията на РФ се доставя оръжие и боеприпаси на Опълченците но това оръжие е купено на черния пазар легално РФ не доставя оръжие на ЛНР и ДНРно и достатъчно примери има на пленено и продадено от Украинската Армия въоръжение

388

Анонимен

преди 5 години

К`ви военни кораби...Излезе видео - катери някакви, едва се виждат над водата.

387

Анонимен

преди 5 години

До АfD ГерманияРусофилчо, какво дириш при врага? Родината е на Изток! В Големия фризер! Как всички русофили все се оказвате на Запад? Нинова и тя полага венци на гроба на дрогара Живкоф, но синчето й е в САЩ. Путин и той голям враг на международното положение, пък децата му на Запад.Това показва едно. Че сте едни лицемерчета.

386

Evropeec

преди 5 години

Скоро се очаква Русия да заблъска Украйна и да се чуват писъци, на които Запада няма да обърне внимание

385

Анонимен

преди 5 години

До Бобипо международното право, 12 милната зона около Крим предтставляват Украйнски териториални води, същото се отнася и за икономическата зона около полуострова, а самото преминаване през проливите е регулирани чрез международен договор

384

Боби

преди 5 години

До привет от Германия "че са станали да блокират морски път който е и на Украйна"Факти този случай3 кораба без включени транспондериНавлизат не в Икономическата зона а в 12милната зона - териториални водиНе отговарят на корабите на Брегова Охрана и си правят каквото искатСрещу Буксира се прилага радикалната маневра "НАВАЛ" като практически не пострадва кораба заради конструкцията муУкраинците Рупат ли РупатРуснаците стрелят предуптредително и след това АРЕСТУВАТ корабите

383

Афганец

преди 5 години

не подценявайте Украйна Руснаците нямат спечелена битка като самостоятелна държава от ВСВ до сега

382

ivailo

преди 5 години

Дори и Порошенко не е толкова *** та да обяви война на Русия ... Дори и той може да прецени, че силиците на Покраина са мижави и резултата от война с Русия е предизвестен.

381

ПроСоТо

преди 5 години

интересно какъв е "Ай-пи" адреса на ударника "Привет от Германия"..?

380

АfD Германия

преди 5 години

И аз живея в Германия, но НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН с коментарите на "Привет от Германия ".За мен той или тя ( а маже и да е трети пол) не разсъждава трезво и е с промит мозък от Зелените и неолибералите на Сорос. Повечето Българи тук се разграничаваме от режима на Меркел.

379

Анонимен

преди 5 години

До "Народна Просвета" "По дяволите, в Украйна наляхме четири и половина милиарда долара!" Това са думите на помощник държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд в интервю за американска телевизия." Н. П. - "за преоборудване на украинската армия, така че да съвпадне с критериите на нато" За съжаление не отидоха за това, а в банковите сметките на Украинската върхушка и газовите дружества! А, на Вас Н.П. Ви липсва възпитание да водите спор. А, може би просвета!

378

Анонимен

преди 5 години

До АзГ до 412Русофилчo, в Русия има повече мюсюлмани от колкото навсякъде другаде в Европа. Над 20 милиона. Москва има най-много мюсюлмани от всеки град в Европа. И най-голямата джамия. Преди да плюете си вижте сабствената ***.