68

!

преди 5 години

До Bad Company 29 години минават с този номер, че видиш ли, щото България била едва ли не пустиня и от как са те на власт са почнали да носят пръст, камъни и дървета... и какво искаме повече? А това, че сме с най-ниския стандарт от 100 години, въпреки ЕС, въпреки водите, горите, историята ни, традициите. И през времето на СССР пак бяхме на опашката! А българина не е чак толкова мързелив, неук и некадърен - даже обратното! И защо!? Ами шепа продажници живеят като "царчета" за сметка на кого...

67

Анонимен

преди 5 години

до 69 Ами като ядеш бахур от магазините който е пълна отврат много ясно че за ТЕБ ЩЕ Е ДОЛНОПРОБНА ХРАНА БАХУРА.Като не знаеш как да измиеш червата, какво да сложиш в това черво...Ти ял ли си някога домашен бахур направен с табиет?

66

Анонимен

преди 5 години

С една средна заплата в Бг може да се изяде 125 кила 6axyр! В Италия нула понеже не ядат долнокачествени храни.

65

Анонимен

преди 5 години

Да приемем че средната заплата в Италия е 2400 евро и фиестата в статията гори 7 на 100.То значи при горивото в Италия от 1,6 евро литъра може с тази фиеста да се изминат 21 400 км. Такааа...В България ако средната заплата е 900 лева, то с тази фиеста можеш да изминеш 6000 км.Толкова по темата!

64

Анонимен

преди 5 години

В БГ не живея само хора с средна заплата 900 лв живеят и пенсионери ,безработни,хора с увреждания.Хайде сега да сметнем колко мляко и хляб може да си купи един български пенсионер и един френски и тогава да му мислим за бензина.

63

До 62

преди 5 години

Драга ми , да си чувал, че италия беше колониална държава? А да си информиран, че до ден днешен там има американски ботуш?А да знаеш ние някога да сме имали колонии?Всичко, което се случва тука е в резултат на дейността на целувачите на *** в чужбина, сложени да ни управляват.Виж тезата на Костов, автор на идеята българите да са роби на Запада. Той нали твърдеше, че като взимаме най-ниските заплати, от Запад ще се изтрепат да правят бизнес тука и ще цъфнем и ще вържем?

62

Фалшива новина

преди 5 години

Колко километра може да измине този Форд Фиеста с една минимална заплата и с една средна заплата? Това е важното, а не само колко струва горивото.

61

Анонимен

преди 5 години

"Джурналя" с една минимална заплата в Холандия можеш да заредиш толкова гориво колкото с една средна в България,разликата е че средна заплата 1125 лв.получават не повече от 20% от работещите.

60

Анонимен

преди 5 години

Урааа! Браво! По-богати сме от италиянците!Това ли искате да кажете? Що за безумна статистика?

59

Bad Company

преди 5 години

Драги ми граждани от село, заплатите в Италия са по-високи щото хората не са имали 50 г . руски ботуш и комунизъм.

58

!

преди 5 години

Протестите са за ниския стандарт на живот, произтичащ най-вече от корупцията по високите постове в държавата - в съдебната, изпълнителната и законодателната с-***! Не са за горивата! И ако искате младите българи да останат в България, трябва всички да го подкрепим! България би трябвало да не е най-бедната страна в Европа! Имаме селско стопанство, гори, туризъм, географско положение (отлично!), вода, има народ, който е доказал, че ражда шампиони в всякъкви сфери! Корупцията е основния ни проблем

57

Анонимен

преди 5 години

Да ама италианеца тези 50 евро ги изкарва за 4-5 часа а в българина за 100 лева трябва да бачка 2-3 дена.

56

Анонимен

преди 5 години

до 49 Изпуснал си една нула. Ще те вози не 600, а към 6000 километра тази фиеста с една средна заплата в България от 900 лева.

55

(-_-)

преди 5 години

ако нямаш 50 евро - изминаваш колкото искаш/можеш километри,ама пеша.

54

Анонимен

преди 5 години

Средната заплата в Италия ако е 4 пъти по-голяма от нашата средна, а горивото в Италия да е 1, 5 пъти по-скъпо от нашето, хайде ми кажете къде ще карате повече с една средна заплата в съответната страна.*** Христова, за колко се продаде на Вальо Златев и Тиквата за тази статийка?

53

Партиен член

преди 5 години

На тази *** предлагам да засече колко километра може да измине колата без да се изцапа тук и в Италия. Да вметна само че това съм го пробвал и знам. Също така не с колко евро а примерно с 20литра заредени тук и в която и да е държава колко километра изминава колата. Защото в Турция като заредих все едно смених двигателя с по мощен и по икономичен.За статията управляващите ще са ти благодарни. Браво.

52

Bad Company

преди 5 години

Хахахахах! Може да минете 500 км в Италия с 50 евро ама ако не карате по магистрала! Щото магистралата за 500 км. струва 39 евро:)

51

Анонимен

преди 5 години

Чъплаци!

50

Анонимен

преди 5 години

Интересно, щом според управниците, които живеят в апартаменти от 200 кв м подарък от разни мафиоти или имат по 10-ина аппартаменти неясно как, всичко е чудесно тука, как така дизелът тука е по-скъп от бензина???За да се направи дизел производствените разходи са поне с 30% по-ниски.ГЕРБ-аджиите ни проглушиха ушиете как не можели да направят нищо за цената на горивата, понеже цената им се определяли от ПАЗАРА...Ама кой пазар? Нали надуват цените им с акциз и ДДС?Сверете километрите на дизел.

49

Shark

преди 5 години

Недейте да заблуждавате, не мислете че сме *** и не схващаме нищо. Кажете какъв процент са 50 евро от средната РЗ в България и от тази в Италия.