115

Валентин

преди 5 години

"Руската армия е доказано една от най калпавите"Мда, доказано от Петър Велики, през 2те световни воийни, та до днес в Сирия. Все доказват колко са калпави като побеждават.

114

Анонимен

преди 5 години

Поклон пред руското оръжие и пред руснаците дали живота си за разгрома на фашистката гнет. Страна огромная, страна могучая.

113

Анонимен

преди 5 години

Дори само консервите да вземем без тях руснаците трябваше да ядът фашкий и партийни комисари то не че има разлика ссср си заминаваше баш както им замина империята им

112

Анонимен

преди 5 години

Руската армия е доказано една от най калпавите

111

Типичен турски трол

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

110

Анонимен

преди 5 години

До СатГрешна интерпретация, предполагам следствие от прекалено много гледане на холивудски филми. За америкАнусите и Нагличаните, руснаците трябва да са като дядо боже. Защото следващите щяха да бъдат те. Ратайчетата щяха да видят "кон боб яде ли". А колкото до британците... при дюнкерк французите пазеха смелите албионци да се евакуират към острова. Това ги спаси във войната - че са остров. Иначе бяха размазани. Добре че Хитлер нападна Русия.

109

Анонимен

преди 5 години

132 - Абсолютно си прав - след като е спряно кранчето на Хитлер до петролните запаси , той изоставя в Русия хиляди единици бойна техника ,защото няма гориво , това обръща хода на войната

108

Анонимен

преди 5 години

До 129 а в русия какво има олигарси и мутри ...А останалото си е чисто месарска работа то и прасето се защитава в роднатаси *** ама ядем наденици

107

Сат

преди 5 години

Войната е решена в Северна Африка, в десанта в Сицилия и изваждането на Италия от войната, в Ардените, в Югославия, в Тихия океан. Преди това във въздушната Битка за Британия. Без това руските полу идьоти щяха да бъдат превърнати в работен ***. Руснацитата трябва да целуват Г3 на американците за това.сеетП.

106

Анонимен

преди 5 години

САТ, пардон Василев, откажи се- разпознахме те!

105

Анонимен

преди 5 години

Не са важни бройките като жива сила и техника. Важно е качеството на живата сила и техниката и мотивацията.Едно е да зищитаваш Родината си други олигарсите и мутрите.

104

Сат

преди 5 години

Като могат без консерви телешко, да бяха си яли консервите от гречка или лапад. И да бяха носили партенки и лапти от брезови кори, а не американски боти от естествена кожа, идьотите му с идьоти..

103

Анонимен

преди 5 години

До Сата Н. Източния фронт РЕШАВА войната. Там се водят най-тежките и кръвопролитни сражения - битката при Москва, обсадата на Ленинград, Сталинград, Курск, Киев, операция Багратион и още много други. В същото време англосаксите се размотават по плажовете на Омаха Бийч - овековечен от западната пропаганда чрез евреите от холивуд във филма "спасяването на редник райън"... Титанично. 2 милионна армия се мъчи да превземе бреговете срещу шепа немци..

102

Анонимен

преди 5 години

до 123 Сат Нат, я кажи кой ти е дилъра. Много качествена стока предлага гледам.

101

Анонимен

преди 5 години

Ама 1 лев е 40 руски рубли

100

Анонимен

преди 5 години

do 120 Кой се хвали че са му убили 27 милиона, бе ***? Сталин ли? Нали знаеш най- крилатата му фраза "Един загинал е трагедия, 1000 са статистика."Войната трябваше да се спечели от Русия независимо с колко жертви- това бе мисълтта на Сталин!Понял, тъппак?

99

Анонимен

преди 5 години

Китай трябва да е втори а русия трета

98

Сата Н.

преди 5 години

Война не се печели с убити от твоята страна и да се хвалиш, че са ти убили 27 млн човека, е мало умно. Не желая да съм съюзник с такава държава, която се хвали с жертвите си.

97

Анонимен

преди 5 години

Русия бе бита стига ревахте

96

Анонимен

преди 5 години

И какво значение имат бройките хора, самолети ,танкове, бойни кораби, като при една трета световна всичкото това губи смисъл ако се натисне "копчето"?