105

Анонимен

преди 5 години

Коминтерна спаси Македония от лапите на сърбите. Сега са независими само защото Съветския съюз и Сталин създадоха републиката Македония в границите на Югославия. Ако не бяха те, сега Македония щеше да е най-много автономна област в държавата Сърбия, както е Войводина.

104

Анонимен

преди 5 години

По време на войните българинът масово е клал жени, деца и старци и в Македония и в Сърбия и в Гърция и в Турция и в южна Румъния. Затова никой от съседите му не го харесва и уважава

103

Анонимен

преди 5 години

Когато нацистите идват на Балканите, всички наши съседи се бият срещу тях, докато ние ги пускаме да преминат. Затова оставаме в историята като "ключът на балканите". Вечните подлизурковци.. имало ли е някой който да не посрещнем с погача и хорца? После ревем за съдбата си. Никой не уважава подлизурковците.

102

Анонимен

преди 5 години

Измират мъжете когато цялата им армия гордо бяга през Албания.

101

Анонимен

преди 5 години

В България никой няма да ви каже за зверствата извършени от българската армия на сръбска територия, обаче тези зверства сърбите ги помнят.

100

Пирин

преди 5 години

Никога няма да подкрепим сръбската ***, те манипулират вече 70 години нашите братята в западната Българска територия "Македония"!!!

99

Анонимен

преди 5 години

По време на окупацията на българската армия и на австрийците по време на псв измира 1/4 от населението на Сърбия. Или иначе казано над 1 милион. Това не го пише в българските учебници.

98

Анонимен

преди 5 години

Някой знае ли кой от съседите на България храни топли чувства към тях?

97

БГ-Юго

преди 5 години

България няма какво да предложи/даде , нито на Западните Покрайнини , нито на Македония , самите македонци , чисто и просто са спечелили, че са били при Тито до 1980, а и после до 1990. Имаха и пари и стоки , пътуваха свободно по Европа. Не ги лъжете .Към настоящият момент едните БГ-Паспорти и толкова.

96

???/

преди 5 години

До Сърбоман Ние не ги искаме .Те са наши Български!

95

иванов

преди 5 години

А Сърбия кога не е била против България?.През 1885,през 1919,или през 1949.А дори и по време на войната в Югославия,когато български предприемачи ги снабдяваха с гориво, пак бяха против нас .Ай сиктир .

94

xxxx

преди 5 години

до китката дето българите били шовинисти , китчице мека тук сме на балканите а не на скандинавия, сурбия и турция най големите врагове на България на второ гърция и румъния

93

Анонимен

преди 5 години

Лека по лека сърбите започват да си плащат за злините които ни направиха. Още доста унижение ги чака.

92

Сърбоман

преди 5 години

Искате "западни покрайнини"? Елате, елате! Пак ще ядете бой. Россия, Србиja, Македонja = православни братя! България не!

91

Ludoto Lenche

преди 5 години

...Hashim Tachi e terrorist I voenno prestanik ,narkotrafikant !!! Ta tova e kato Sauditska Arabia I pravata na choveka .abe vie imate li akal vaobshte ?!???

90

Анонимен

преди 5 години

Е то на българите всеки друг им е крив, те са непогрешими. Те не бъркат. Те са винаги жертва. Няма друг народ с такова огромно самочувствие, няма друг народ който да се бие по гърдите колко е над останалите. Е за тва гърци и сърби не могат да ни дишат. Даже макетата предпочитат сърбите пред нас. А като слушам турците как ни кълнат и плюят, ясно е че никой не ни обича. Що ли?

89

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ami za tova deto e kazal Vuchich ...ne e laja !!! Kakvo Kosovo be ?!? Nima zabravihte za kosovarite .teroristi I narkotrafikanti ..podpomagani ot amerika I zapada ?!! To tova ostava ...Kosovari v Interpol ?!???!

88

Гробокопач

преди 5 години

Не гласуват Българите, гласува Бойко и подкрепящата го ***!

87

saki

преди 5 години

Е той Бойко толкова просташки се държа с него, буташе го,потупваше го, викаше му дълъг. Как да е настроен добре към българите? Иначе си личи ,че е доста с м о т а н мъж.

86

ПроСоТо

преди 5 години

а доколкото знам,тоя вече е написал историята..И ако фане та са "спомине скоропостижно",нещата ще лъснат...За това го пазят и..."дондуркат"...