31

Сократис

преди 5 години

Четейки информационни сайтове, далеч по-достоверни и авторитетни от този, попаднах на скандална информация за същите тези майки, които медиите ги изкараха свети мъченици.Едната има общо с мъж съден за педофилия, другата-съдена за измами, и така до петата...Видя се и отношението им към собствените си деца, излагащи ги на риск, да стоят всеки ден зимно време на улицата.Каквато и да е каузата, не може да оправдае това поведение.Симеонов се опита да им го каже и видяхте резултата.Жалко за тях!

30

Анонимен

преди 5 години

Той сам си взе главата. Защото в нея няма много.

29

АНТИ

преди 5 години

Симеонов изненадващо обяви, че подава оставка, защото не може да тежи като воденичен камък на сегашното управление, което било едно от най-успешните...------------------------------------------------------Ако това "управление" е от най-успешните, тогава плюя и пикам на всяко такова "успешно" .

28

ПроСоТо

преди 5 години

До Някойабе Никой,що са излагаш?!-Излишъка в бюджета е почти МИЛИАРД!..От него 50 мил.ще отидат при пенсиите,150 мил. при инвалидите и останалите 800 мил ще бъдат ОКРАДЕНИ!!!Та защо не споменаваш осемстотинте,а "плашиш гаргите" с някакви си 150?!Та какво казваш,тия 800 кой ще ги плаща?

27

Анонимен

преди 5 години

Като ходите на протести не приемайте храни и напитки от непознати, има реална опасност БСП да ви самозапали, не забравяйте кои са им господарите.

26

Анонимен

преди 5 години

До Някой 30не забравяйте,че исканията на майките вие ще ги платите!-че ние вдеси ден плащаме щенията на мафията, изразени, чрез Картела - газ, тоз, цени, данъци, такси, застраховки и т.н и т.н..

25

Перко

преди 5 години

Взеха на Валерко главата и някой лев сгънаха. Жалко за децата дето бяха развявани от майките си по площадите. Това ако е грижата за тях, господ да им е на помощ

24

Анонимен

преди 5 години

До 21БСП, МАРЕШКИ, ГЕРБ И ДПС ИСКАТ ТОТАЛНО ПОДСЛУШВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА"-Желанието за контрол над масите издава гузна съвест и голям СТРАХ от възмездие!

23

Анонимен

преди 5 години

Най вероятно БСП пак ще започнат да самозапалват хора, способни са на всичко.

22

Някой

преди 5 години

Всички нападате Валери,да си призная и аз не го харесвам,но не забравяйте,че исканията на майките вие ще ги платите!

21

Анонимен

преди 5 години

E, поне за с муглите ни събратя е прав.

20

Анонимен

преди 5 години

Сидеров, ако е във власта и не направи високи заплатите да го изхвърлят от НС

19

Анонимен

преди 5 години

И кво стана сега - наглото черзко жуже, което си мислеше че е хванало Господ за шлифера - издуха супата.Да върне и милионите, които заедно с шефа си Тиквата откраднаха от Оградата.

18

Анонимен

преди 5 години

Родител да манипулира с детето си?????

17

Анонимен

преди 5 години

Не може всеки про стак, докопал се до властта да обижда хората.

16

Пич

преди 5 години

Майките изгоноха Симеонов напълно заслужено, лошото е, че сега батките в квадратните мерцедеси, които обслужват Корни, ще яхнат вълната и ще се възползват. А то вече се случва ... Отново някакъв измислен контра-протест в стил февруари 2013 ще довете до парламентарна криза. Отново избори, и отново ГЕРБ + патриотите на власт. Няколко месеца загубено време, 20 милиона за избори, и същата ситуация. Важното е Нинова + 100-тина батки да насаждат чувство на обреченост.

15

Анонимен

преди 5 години

БСП владеят мръсните подмолни игри, никога няма да се посвенят да използват инвалиди.

14

Анонимен

преди 5 години

Ами сам се прецака винкела. А до този момент стоеше най-добре и най-силно, в сравнение с останалите двама от "обединените мафиоти", имаше и силни акции по морето.п.п.Значи можело със морална кауза и протести да се сваля. Ех ако масата беше така единонудша и обединена за всичко, с което мафията я цака ... тук чудеса щяха да станат и даже баМките щяха да бъдат поставени "на мястото си" и да спрат да убиват! Мечти...

13

Анонимен

преди 5 години

Майките са санкюлотки ,такива са били тия дето са нападнали Версай и са свалили краля на Франция.*** ,завистлива ,грозна ,жалка .Затова и *** от БСП заложиха на тях .Беше гнусна работа.

12

Анонимен

преди 5 години

Валери С ще продължава да казва истините без упойка господа,защото е избран от народа.Уви ,вие защо не искате да го правите е ваш проблем .