65

balgarski vapros

преди 5 години

Zashto niama kuka(bivsha kuka) pop i kuka(bivsha kuka) kmet

64

Анонимен

преди 5 години

Българина тръгне ли да емигрира трябва да е пределно наясно че ако е в Германия трябва да заприлича на германците и по облекло и по подстригване и по навици и т.н. по всичко! Същото е за всяка точка от света. Българина е най нетолерантен към чуждия ред. Дори когато е гост в друга държава иска да е по неговата вода.

63

Анонимен

преди 5 години

Държавата това са хората живеещи в нея. Както си го направят така си го живеят.

62

Няма БГ средна класа

преди 5 години

В България няма средна класа, която да има сигурност за утрешния ден. Има едни политикани = богаташи и бедните от другата страна, които умишлено се държат на дъното, защото така стават по-послушни и удобни. Политиканите решили да нарекат малко по-скъпо работещите бедни = основно в ИТ сектора, средна класа. Но в коя развита държава т. нар. средна класа не може да си позволи нова кола от среден клас, както е в България!? В пирамидата на Маслоу на първо място е оцеляването, после са емоциите.

61

Бил някога

преди 5 години

Какво като може да си купиш нов айфон и да напълниш кошичката с химически екскременти? Там нямаш дом,нямаш роднини,нямаш приятели.нищо човешко и естествено няма там,фалшиви лица,фалшиви усмивки ,лъскави реклами и прикрита безчовечност!

60

Анонимен

преди 5 години

До ЦецоНе казвам че е лошо или поне не пречи на никого. Но въпросната българщина я соча като причина за много "неща"

59

Асен

преди 5 години

До До Чикаго и назадСъгласен съм, за лицемерието и фалша, но в България не е ли така. Няма страна на този свят, в която хората (мнозинството) не са лицемери. Реално погледнато по-големи лицемери от нас няма, всичките други народи са същите като нас. Нека не съдим за другите народи и култури, нека приемем, че са различни от нас, както ние сме различни от тях. Защо трябва всичко да е добро и лошо. Който иска да живее в Канада нека живее, който иска в България, да е в България, няма нищо лошо.

58

Анонимен

преди 5 години

Много хора се връщат но никой не сяда пред накаква Телевизия да се снима , нещо не пасва тука

57

Цецо

преди 5 години

До Анонимен 49Съгласен съм с теб, че трудно се социализираме в "белите" държави, това е така, защото не сме се "роботизирали" като хората в тези общества... и мисля, че това не е нещо лошо, а напротив...

56

Анонимен

преди 5 години

Според мен не казва какво конкретно се е случило , доста детайли от тяхното пребиваване в Денвър липсва , какво е работила по колко часа на ден и за какви пари , само негативизъм за Америка , дали не се прави на луда или клипа е СГЛОБЕН

55

Анонимен

преди 5 години

Друго си е да се заколи прасето пред блока за Коледа, както се беше изразил Шамара.

54

Анонимен

преди 5 години

По коментарите ще разбереш кой не е виждал границата, той хвали западния деградирал , *** и джендърски свят. Нали от там ни наливат помията и ни ограбват?

53

До 49

преди 5 години

Канев е милиардер в Америка,ама щом казваш ,че нямало успели . Тя Америка е цялата изградена от имигранти ,местните са индианците...

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Защото българите крадат от евро фондовете, от държавата и тн. Всеки гледа да открадне нещо без да свърши нещо качествено и полезно.

51

Анонимен

преди 5 години

Когато си зает през целия ден в Чужбина нямаш време да си мислиш за България , просто България накак си изчезва от мислите ти , те обаче явно са нямали работа и си седяли у квартирата и за това така

50

До Чикаго и назад

преди 5 години

Америка е за самотници. Има хора които не обичат да контактуват с хора. За тях Америка е супер. Живееш на 2-3 часа път с кола от града.Кварталът ти е от 50 къщи и всеки само кима но не говори с теб. Караш с часове,работиш и се прибираш. Имаш пари . Някой ги устройва ,други не. Усмивките и разговорите са фалшиви. Усмихва ти се а после те ругае пред шефа. Лицемерие и фалшиви разговори. Затова и не е издържала.

49

Анонимен

преди 5 години

Българина трудно се социализира в белите държави. Особено когато българщината му прелива. Този и подобни примери красноречиво говорят колко българите са далече от нормалните хора и защо няма нито един реализиран и успял българин на запад вече 30 години.

48

Анонимен

преди 5 години

На мен ми писна в България хора като Валери Симеонов да обиждат майките с деца и после тези хора да се правят че все едно нищо не е станало.В Сащ ако някой сенатор си позволи такъв език то си подписва остаката още на мига

47

Анонимен

преди 5 години

Сълзливо, но едно ми е странно: защо някой не направи предаване за тези хора след 2-3 години, примерно? Дали пак мислят същото, нали...

46

Анонимен

преди 5 години

Същото е и западна европа- измама. Само въздуха с радиация дето не плащаш, обират ти всичко. Вдигнаха наемите, данъците и жилища нямат. Вс. Дават на бежанците. И каквото остане даваш за храна гмо и химия, в болницата чакаш 8 ч. В бърза помощ че и доктори няма. Всичко е реклама и лъжа.