120

СатаНАТО

преди 5 години

И мен ме ръгаха ***, ама аз им плащам че иначе не искат даже да доближат до мене. Бил съм смърдял на леш и на умрело. Ама ние евроатлантиците сме така. Смъpдиме здраво!

119

до 161

преди 5 години

Според тебе защо общо европейската армия е нападала поне 3 пъти Русия, въпреки, че винаги е губела преди това? Защо Полша е била съюзник на Хитлер преди да я нападне? Естествено, че искат да ги поробят. Както направиха с България веднага след 10 ноември. Много си наивен. Направо си като детенце, вярващо в добрите европейци...

118

Анонимен

преди 5 години

163, ами то действително по времето на студената война и Източната половина на Европа и Западната си живееха в мир и спокойствие. Но падна стената и Европа започна да се скaпва с всяка следваща година. 30г. по-късно Европа е неузнаваема: изпрoстяла, дегенерирала, наркоманизирана, феминизирана, ислямизирана, депресарска и неадекватна. Какво стана незнам. Уж ЕС шеше да ни донесе рая на земята, на нас и на цяла Европа.. пък то... айде да не казвам.

117

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да се върне Берлинската стена и всеки да си знае мястото,за да няма кавги и спорове.За да има мир и любов и за да няма конфликти в Европа.

116

Анонимен

преди 5 години

Обединените армии на Европа са нападали няколко пъти Русия и всеки път са яли здраво бой. Защо Руснаците да са против? Нали знаят, че ще ги бият. Че завзели европейската част германците - това е една мъничка част от територията им.

115

Анонимен

преди 5 години

1 часа е твърде късно за работещи хора като мен, така че пожелавам лека и спокойна вечер, въпреки че спането на краварските *** е затруднено.

114

Анонимен

преди 5 години

До До 154Ходил съм поне 15 пъти в СССР и 5 пъти в днешна Русия. Но не съм ходил като тебе само в Москва и Петербург, доста съм обикалял и съм и видял цялата мизерия в която живеят. Изостанал и *** народ особено в провинцията. В Москва и Петербург ако изкараш късмет може и да видиш някой умен човек. За разлика от днес по времето на СССР умните хора в Русия бяха поне пет повече от днес. Жалкото е че те почти измряха.

113

До 154

преди 5 години

Срам ме е от наивни хора като тебе

112

До 154

преди 5 години

Ти с жив руснак говорил ли си?

111

До 154

преди 5 години

Значи ти нямащ понятие от руското общество и семейни традиции. Това къде си го чел или пък кой ти го е казал?

110

Анонимен

преди 5 години

До ГуруВ голяма заблуда си човече. В Русия няма православие то е унищожено от Ленин и Сталин до крак. Това което днес ти наричаш руско православие аз го наричам порнославие. Каста от агенти на КГБ си правят полови извращения с така наречения руски народ в действителност стадо ***.

109

Анонимен

преди 5 години

Комунизма е радикална идеология, но няма нищо лошо в една балансирана система между капитализъм и социализъм, така че да се помага и на бедните, а не да просят по улиците като в центъра на Лос Анджелис. Толкова просяци като в големите градове в САЩ няма никъде в Европа. И това благодарение на щедрата социална политика.

108

Гуру

преди 5 години

Тука има три групи хора:1. Нормални, православни хора - имат нормалното усещане за близост с друг славянски, православен народ - руския2. Хора, чиито близки работят/учат в САЩ - харесват САЩ заради роднините си3. Тролве - *** на САЩ и джендъризма

107

Анонимен

преди 5 години

147 ехх промити мозъци, Турция християнска държава ли е? А Босна? Ами Албания? :D :D :D Повтори го още 10 пъти белкем ти ще си повярваш. :D

106

Гуру до 139

преди 5 години

Бъркаш понятията. Ако си интелигентен като роднините си, ще разбереш кои.

105

Анонимен

преди 5 години

Путин ко? Затова ли Русия е най - мюсюлманската държава в Европа и там е най- голямата джамия? Само глупости.

104

ХахахажХахах

преди 5 години

Европейците имигрирали в Русия-хаххахаххййайайахйахх.Ей русофиле , кога Казахстан и Туркменистан станаха европейски държави.И защо в Германия почти всички клошари са руснаци.

103

Анонимен

преди 5 години

144 осъзнаваш ли смисълът на думите като ги пишеш? комуниста е човек без морал и без акъл ... защото робува на идеята за равенство .... гениално. Сега разбирам защо Сталин е разтелвал хора, загуба на въздух.

102

Анонимен

преди 5 години

Абе няма истински комунисти. Комуниста е човек без морал и най-важното човек без акъл, щото ако има поне ммалко разум нямаше да робува на идеята че хората трябва да са равни.

101

Анонимен

преди 5 години

Мислите ли,че тези дронове,които бат ви Бойко щял бил да произвежда са само за следене?Ами не.Това са оръжия.И по този начин нашия *** Б и Ц ще ни направият мишена,ако някой се ядоса.Толкова тъпо управление,отдавна не сме имали.