223

Край

преди 5 години

Българите спаха като им казаха че няма да избират властта си мажоритарноспаха като им откраднаха 4.3млрд лева през КТБспаха като бият обират и трепат старците по селатаспаха като дадоха на Гергов 43 млн. за дупката във Варнаспаха, спаха спахаи протестират щото имат заплаха да не могат да си ползват тенекиените играчки - луксозни коли девета ръка.Прави са олигархията - такова просто племе само доене и стригане и дране на живо.

222

Анонимен

преди 5 години

Боко, Корнелия, Доган, Трите Златки, Магарешки, Рада, Бойкикиев - ми то един свестен няма!

221

Анонимен

преди 5 години

Гербавите *** да мълчат!Отивате в панделата за национално предателство!

220

Безвластие

преди 5 години

Народа иска, да не бъде управляван от никого! Да живее анархията!!!

219

Вихрен

преди 5 години

Я някой да ми обясни за какво точно се протестира. Че ни вдигат данъците на колите? Малко го вдигнаха! Всеки гледа да си махне катализатора. Като карам по булеварда все едно колите са с парни двигатели на въглища. Отзад хвърчат сажди и пушилка. Направо не може да си свалиш прозореца. Високи били цените на горивата? Всички са в колите си сами и чакат в задръстването от 7:30 до 10:00 сутрин и от 16:00 до 20:00 вечер. Всички булеварди са запушени.Няма начин да се придвижиш навреме до където и да е.

218

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТе си имат отработена схема, как да се възползват от протестите. Всичко е изчислено предварително.

217

Тео до Бау

преди 5 години

Десет години вашите приятели са на власт! Десет години! Какво получихме за това време? Опашкари в ЕС, пред нас е Румъния с ДВА ПЪТИ!!! по-висока минимална работна заплата. Имаме си Борисов, който ни обещава светло бъдеще и тлъст бюджет! А за хората? А за това, че цените са същите като в Германия, а заплатите пет пъти по-ниски? А за това, че българина извън София едвам оцелява? Имахме си един шоумен от Правец, но сегашния, де му разтриваше ушите навремето го бие по всички параграфи!

216

Анонимен

преди 5 години

Време е м..утрата бб да си ходи завинаги и най- добре да потегли към затвора заедно с цвцв

215

Анонимен

преди 5 години

Доста народ протестира и всеки път са много повече от предишният път. Лошото е, че няма достатъчно информация, да да може човек да се присъедини към протестите или да избегне задръстванията, ако не иска да чуаства в тях.

214

Анонимен

преди 5 години

Дълбоко св надявам да не стане като през 2013-та. Февруари, справедлив протест, но се вмъкнаха партийци от БСП и опозориха всичко.Юни месец - пак по същата схема - назначен олигарх за шеф на ДАНС, но от ГЕРБ вмъкнаха свои *** между нормалните граждани и протестът отиде по дяволите.

213

Orangevonebeto

преди 5 години

Ehaaaa, i utre da protestirat....vij kolko e chist vazduha dnes....i drugia den....vseki den da protestirat i da ne karat mirizlivite si koli..... hahaha....dishai dalboko chist vazduh Bulgaria!

212

Цецо Мен

преди 5 години

ГЕРБ имат добро форумно присъствие. Политическите пристрастия са едно, да описваш, че държавата вървяла по много добър и били незаменими е нагло изказване.

211

Анонимен

преди 5 години

Олигарсите били от БСПНе знам Цетелина Бориславова и Кирил Домусчиев да имат симпатии към БСП и Цеко Минев и братя Диневи също, олигарсите са пеиятелитебна бб, включително и В.Златев шефа на Лукойл

210

До 232

преди 5 години

Боко е партньор на карти с Валентин Златев, затова пред рафинерията всичко е спокойно.

209

Анонимен

преди 5 години

Много интересно, протестира се срещу високите цени на горивата, застраховките на колите, а не се протестира за смяна на съдебната система, срещу корупцията и олигарсите. Много елементарно и прозрачно. :)

208

Оня с мерцедеса

преди 5 години

Протести на лумпенпролетариат, чиито единствени искания са за "безплатен хляб" и "швейцарски заплати". ГРОБ си е гроб, но тези не могат да предложат никаква политическа визия и най-много да ви докарат ретро-комунистите от другия клан.

207

Жиб.

преди 5 години

Ако искате ниски цени на горивата,протестирайте пред руското посолство- вие да не помислихте,че Бойко а не Путин определя цените за България?

206

Анонимен

преди 5 години

Само да не се подлъжем пак по лъжливите обещания на БСП, те само това чакат.

205

Анонимен

преди 5 години

Е като свалите правителството какво ще постигнете?Олигарсите дето са ви сложили ярема си остават същите. Ще ви изберат ново правителство и пак айде воле в бръздата. Правителствата са аватари на истинските управници - олигарсите. А на тях ще им накривите капата. Глyпaв народ бедна държава.

204

анонимен

преди 5 години

Браво българино! Хареса ми днес! -:) А на герберските млади тролчета..Ще кажа! Няма незаменими хора и личности! Борисов и правителството му..Също СА ЗАМЕНИМИ! -:) Ще дадем път на други българи! И на края..Тихо тролчета! Седнете си на осраните дупета!