165

Анонимен

преди 5 години

Бойко взе хляба на комунистите. Остави ги гладни. Затова реват.Обикновените хора обаче го боготворят.Затова ще го избират вечно. Докато е жив.За ужас на комунистите.

164

Анонимен

преди 5 години

Браво на България че е отгледала такива титани и ръководители като Бойко БОРИСОВ и Цветан ЦВЕТАНОВ.Имената им трябва да бъдат изписани със златни букви в Центъра на София.И всички като минават оттам да коленичат.

163

boyko.uzunov

преди 5 години

Кой го казва това - манипулатора Цвъ , Цвъ ??

162

Анонимен

преди 5 години

Платените клакьорки на партиите ги знаем. Това работят, получават пари. До тях са платените анализатори от НПО. Заедно създават работа на платените медии. Живеят си и печелят в отлична симбиоза. Всеки е полезен на другия. Парите идват от държавни програми, европрограми, НПО-фондове, частни лобисти, партийни субсидии.

161

Анонимен

преди 5 години

Браво Бойко. Мачкай комунистите.

160

Анонимен

преди 5 години

За съжаление соца нанесе много щети на психиката на българите. Масово хората са с манталитета за заплатаджия т.е нищо по-добро не могат да измислят, освен да седят някъде на надница и да мрънкат как парите им не стигат, чорбаджията е мръсен капиталист...а на Задад текат реки от мед и масло...и като се изнесем всички там ще настане рай.За съжаление предприемаческия дух у нас е на абсолютния минимум. Почти никой няма желание да се напъне да измисли и произведе нещо ценно.

159

Сотир

преди 5 години

2008г бех по- щаслив,псувах си по Доган,Станишев и Царя ,но пък имаше врътки, сега парите са само в големите хрътки....

158

Анонимен

преди 5 години

До същияИ аз не съм пил вида по те и съм горд от това :)

157

Анонимен

преди 5 години

Браво Бойко.Геноцид до допука за проЗДото племе.Докато мърда.

156

мхххм

преди 5 години

Преди 10 години света беше във финансова криза затова бяхме зле а сега БГ е най бедната и корумпирана държава и пак копаме дъно!

155

До 102

преди 5 години

Веселине,ти май весело си живееш,сложил розовите очила.Кажи защо в Полша,Чехия/където от нова година ще вдигнат драсстично заплатите/хората се оправиха,защо в Румъния дори средната заплата ще стане 500 $ от Н.Г.са по-добре от нас,само ние боксуваме вече 30 години,а през последните 10,направо затъваме.Защото Веселине много се краде,особено по високите етажи на властта.Това е положението.

154

до 147

преди 5 години

Не аз съм онколог и всекидневно виждам хора,които са отчаяни и нямат нужните средства за лечение и качествена храна,а са работили цял живот.

153

Анонимен

преди 5 години

Спират колите за простеста в София на разклона за Перник! Има жандармерия и десетки коли на Кат! Пазят властта! Уууууу мизерна власт! Мишки!

152

Анонимен

преди 5 години

Останаха малко oлигoфрени в тоя сайт вече с никове...след толкова години.Василев, Циниk.... бе с една дума се надраскаха на глупости и се отказаха.Въпрос на година две е и тия двамата маллоумника да се разкарат.

151

бай Тъпчо

преди 5 години

Еее пак се събрахме бе, ше падне чесане на езици и тук-таме и на нещо друго.Ами то човек живей както си го направи бе, ако си простира краците според своята си черга, дето сам си я е заслужил-всичко ще му е наред, ама ако се оглежда, да гледа все чуждото-нивгаж няма да рече, че му е добре, и туй не може никак да се вкара в статистики-стъкмистики, щото си е вътре в главите ни-туй сме си ние бе...Ама мен само едно нещо ме плаши-като си гледам наборите и си викам-А бе как може да са толкоз дърти бе

150

АНТИ

преди 5 години

платени лъжи " стандартът на българина преди 11 години беше една четвърт от средноевропейския. В момента нашия стандарт е 52% от средноевропейския"----------------------------------------------------------------------------Търсят нови баалъци, да се заробят с кредити доживот.Има ли наивници, да пълнят гушите на юдейските банкери ?!

149

Анонимен

преди 5 години

Когато Колумб е стъпил в Америка дали някой го е чакал да му предложи работа? В България сме убедени, че сме бедни, защото някой друг е виновен и съответно само някой друг може да ни оправи. Единствения изход виждаме в това да емигрираме и да си оптавим живота, и че който е тук е балък .Аз намирам този манталитет за крайно дебилен...и не е изненадващо, че всеки се възползва от нас и с радост ни оправя.

148

D

преди 5 години

Тази статия е една глупост! Каквито и цифри да ми снасяте тук , разходете се из България и ще видите коооолко хубаво се живее!!! Мир, сигурност, благоденствие за всички, интелигентни и възпитани хора усмихнати ви посрещат навсякъде. Всичко е цветя и рози! ... да, ама не - всичко е с краката нагоре! И стига лъга хората!

147

Веселин

преди 5 години

Ами таке е.Има разлика голяма,но ние искаме за 10/20 години да стигнем икономики градили и превземали блага от колониите си за 100ци години,няма как да стане за 20 години при нас.....иначе БСПто *** за власт,ама НЯМА И НЯМА ДА ИМА,ИНАЧЕ НАИСТЕНА НЯМА ДА ОСТАНАТ ХОРА ТУКА

146

Същия

преди 5 години

Ай ти специалист ми бил. Ако са пробва да плясне му са разминават ръцете иначе ми прибира 4к...ми той потен вода не е пил бе