10

стига бе

преди 5 години

Не Тръмп, а САЩ са против силна и обединена Европа. Просто Тръмп не е лицемерен политик и нарича нещата с истинските им имена.

9

scbg

преди 5 години

а добър ден Сийке...

8

Анонимен

преди 5 години

Доналд Тръмп е против силна и обединена Европа!Няма как да е иначе нали се захласва по Путин.

7

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия 5Егати, толкова г-л-у-п-а-в "коментар" отдавна не съм чел!!! А с това, че "моли" еуропката да си увеличи военния бюджет ПО КАКЪВ НАЧИН ще направи по-силна еуропката???? И по-единна???? НАПЪЛНО СА ПРАВИ ЕКСПЕРТИТЕ...........колкото повече се харчат пари за ненужни железа, ТОЛКОВА ПО-СЛАБА СТАВА еуропката!!!! Защото много страни ще се възпротивят и "единството" ОТИВА НА КИНО!!!! Ха-ха-ха....че на Путин направо му е кеф, че еуропейците си харчат парите за безмислени железа!!!

6

V

преди 5 години

Кви ги приказва тоя ве ??? Поляците първи нападат СССР и искали да превземат Киев .ЕСТЕСТВЕНО ИЗЯЛИ ЕДНИ ШАМАРИ .Изгубили огромни територии ,но все пак оспяват да ги спрат пред стените на Варшава ;) Това е пълно фиаско за Полша .Големи претенции от ниско ниво .Тез щели да превземат Киев .ха ха ха само да си го помисля и ме напушва от смях .А тия са го и вярвали .ха ха ха Ама накрая са си го получили ;)

5

до привет от германи

преди 5 години

"Доналд Туск полски *** с английско име !"Толкова си първичен и неадекватен, че дори не знам откъде да започна. Може би оттам, че работиш нискоквалифицирана работа в Германия (не се опитвай да ми обясняваш какъв преуспяващ IT специалист си там), за което не се иска много акъл та до момента, в който Вашингтон показа среден на амбициите на ЕС за самостоятелна европейска отбрана.

4

Анонимен

преди 5 години

"Председателят на Европейския съвет Доналд Туск заяви, че президентът на САЩ Доналд Тръмп е против "силна и обединена Европа"Къде спахте през цялата студена война? През 2018-та година се сетихте, че ФАЩ са тираничен агресор.

3

Анонимен

преди 5 години

"Председателят на Европейския съвет Доналд Туск заяви, че президентът на САЩ Доналд Тръмп е против "силна и обединена Европа"САЩ от втората световна насам са против силна и обединена Европа. \Затова Вашингтон създаде НАТО- всяка еврочленка попаднала в капана съкращава драстино армията си за да стане зависима от Пентагона. Ироничното е, че трябваше да дойде арогантен президент на власт в САЩ, за да могат европейски охлюви да се осмелят да кажат това, което скатават вече 70 години.

2

Пълен траш

преди 5 години

Нищо не вдянах

1

сигурно

преди 5 години

Продължавайте да каните *** в Европа ,и те след 5 год. ще станат мнозинство , а белите - роби !!