8

Анонимен

преди 5 години

A как е в Германия, как е в Германия?

7

Василев

преди 5 години

А според вас справедливо ли е шофьорите, които спазват правилата и са толерантни, всеки ден на пътя да изтръпват, когато засичате, изпреварвате, и сет нагли и нахални, защото характера на човек си личи зад волана!!!България е селска държава бе, селяни прости нагли!!!Агент Уди Франсис!ЦРУ!!!

6

д- швейка

преди 5 години

По кой закон КФН нарежда на държавен орган (КАТ) да предоставя лични данни на часни фирми(застрахователни компании) и дали хората са съгласни.Който го е предложил да си ходи веднага-егати държавата

5

Анонимен

преди 5 години

Без нарушения застрахователите ще трябва да връщат парите на шофьорите.

4

Анонимен

преди 5 години

Системата по принцип е добре замислена и естествено не сме първите с нея, НО тази глупост, че процентите се прехвърлят и на колата, а не само на водача е чутовна и 100% БГ "изобретение".Пълна глупост! Независимо на кой е регистрирана колата, щом ще се качат %-тите, трябва да се плаща. Единственото обяснение е типичната българска Андрешковщина, която я виждаме в джиповете-баничарки и масово спортните коли на инвалиди.

3

Анонимен

преди 5 години

Едва ли ще ги свалят на по-малко от 200-300 лева даже и без нарушения. Това е много за по-бедните хора. При нарушения ще прехвърлят на друг колата и ще избегнат малуса.

2

Василев

преди 5 години

Толкава сте некадърни шофьори, че не остава голяма печалба за застрохователните компании, трепете се на пътя, застраховките се изплащат, а горе не остават кинти!!!Кинти ве , селяни прости, кинтите са власт, кинтите движат икономиките, стига да има сиво вещество в обществото!!!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

1

Василев

преди 5 години

Някои шофьори определено не трябва да имат книжка , а ние говорим за гражданска!!!Малуса трябва да е 1000%!!!Селянина *** разбира само , когато си бръкне в джоба и изкара собствени пари, тогава го боли много!!!Агент Джуди Мейсън!ЦРУ!!!