51

Анонимен

преди 5 години

До БПЦИмам какво да учиш за тролване и провокиране. Не минава и не ставаш. Сори.

50

НЕбългарин

преди 5 години

Не съм убиец и никога не съм бил!------Типичен българин! Отричане до последно! Убий жена си и детето после кажи, че не си убиец?! Кметове, банкери всички отричат обвиненията повдигнати срещу тях! Като избягалия банкер в Сърбия, като кметицата на Младост и т.н. Иначе на лаф мухаббет все плюят по другите и се правят на много умни и красиви пък с делата си показват точно обратното!

49

Анонимен

преди 5 години

До .Дано не се сбъдне а и дано докато е в затвора другите затворници го наказват всеки ден справедливо по няколко пъти.

48

†БПЦ†

преди 5 години

Утре като ти скочат за те бият, грабят и убиват няма да се дърпаш и няма да ревеш. Остави се в ръцете Му..Утре като ми скочат самият Господ Бог ще им въздаде чрез пищова който сам е тикнал в десницата ми.

47

Не на убийствата

преди 5 години

До св павел. ТИ имаш ли деца??Дано имат късмет и да не попадат в ръцете на такъв като викторио.

46

.

преди 5 години

Тоя бъдете сигурни, че до 4-5 години ще бъде аут от пандизата заради разните "психози", които ще му бъдат лепнати от адвокатите му. Знам за какво говоря и ви го гарантирам. Евентуално с нова идентичност и останалите екстри. Повече от 4 години ефективно няма да лежи.

45

Анонимен

преди 5 години

До БрехЯвно лелката,която му се води защита.Но явно и тя като него и неговите родители има въздух вместо мозък

44

†БПЦ†

преди 5 години

БПЦ застава решително зад Викторио. От светия синод ще изпратим защитник и ще се молим гражданският съд да освободи и оневини този поборник срещу омразната Цариградска конвенция искаща да даде извънредни права на жени деца и други жендъри.

43

Saki

преди 5 години

Жестоко е ,но този си е за смъртна присъда. Донякъде се е решил да убива,защото знае ,че няма да бъде екзекутиран. Ако беше в САЩ щеше да е с съден на смърт и щеше в следващите години да очаква изпълнението и.

42

Анонимен

преди 5 години

Детето и жената нямаха права,така ли?????Те затова ли бяха убити????Ами родителите на момичето и те ли нямат право да виждат дъщеря си и внучката си?????

41

Анонимен

преди 5 години

А арест и затвор за бакшиша-убиец кога?

40

СВ.Павел

преди 5 години

Грешници,не съдете,грешника

39

Анонимен

преди 5 години

Ако наеме адвокат Марковси ще бъде ефективно доказано, че бебето е гръмнал всичките в казуса и на този на снимката ще му бъдат платени половин милион обещетения.

38

†БПЦ†

преди 5 години

Всички сме маши в ръцете Му. Самият всемилостив и всеопрощаващ Господ Бог е действал чрез рабът си Викторио. Кои сте вие, че да се месите в делата Му и да Го съдите? Чрез него Всевишният е раздал правосъдие.

37

Анонимен

преди 5 години

За тебе отсега нататък живота трябва,да е ад.Да се молиш всеки ден да умреш,ама да не умираш.Това заслужаваш!!!!*** те обича,защото е майка.Ама ти не си никакъв баща.НЕ СИ ЗАГУБИЛ ДЕТЕ,А СИ ГО УБИЛ!

36

Анонимен

преди 5 години

Този е ясен. Само му вижте типичната психопатска физиономия.Само не е ясно, защо бакшиша-b**** също не е в арест за съпричастност към убийство?

35

Брех

преди 5 години

Кой суперадвокат подучи мазнина, това е интересно!?

34

ВКС

преди 5 години

Дано изгниеш в затвора и никога не видиш повече свобода и слънчева светлина, така както отне живота на една млада жена и невръстното й детенце !!! УБИЕЦ !!!

33

Св.Петър

преди 5 години

И престъпника има,права.не го съдете,за да не ви съди Господ.Бог е този който съди

32

Справедливост

преди 5 години

Психотерапевта има нужда от психиатър