102

Анонимен

преди 5 години

Махайте се Бе ! - народа ви кълне люти клетви до девето коляно !ама вие седите и пАрдите !простовати изродски мутри и валери и караянчева и волен и цеца и тн тн тн - вие сте срам за България !

101

Анонимен

преди 5 години

От толкова шалчета какво може да се оплете?

100

от 102

преди 5 години

До Анонимен 104Като са ви ниски заплатите в провинцията, говорете там, с местните дерибеи, да ви вдигнат заплатите. Щото заплатите ви са ниски заради тях, а не заради държавата.

99

Анонимен

преди 5 години

Тая тръткъ ако не беше толкова време във властта нямаше да краде толкова много.Оттук следва,че нямаше да има толкова пари за плюскане и нямаше да толкова дебела.С тия килограми само истниски"майстор"в занаята може да я ...

98

Шопо

преди 5 години

Тая Гуда на що е министър!? Нали европредседателството свърши...

97

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102Никой не краде толкова много, колкото управляващите.Никой в провинцията не дава пари в пликче. Минаха тия времена.Днес работодателите и МРЗ не искат да дават.Ти си чиновник на бюро, който никога не е работил в реалния сектор, обаче клеветиш работещите бедни, защото си на държавна хранилка.

96

Жорко

преди 5 години

Стига плюли, бе 'ора! От толкова плюене ще вземем да се удавим в собствените си лиги... Да беше само това крадене, да мирясат, ама то не е само това. Това е нищо, съвсем нищо, на фона на всеобщата кражбена успеваемост за три мандата. Само с плюене нема да стане обаче, требе остен!

95

Анонимен

преди 5 години

До Смирен депутатТе повечето от тия, които бачкат за 510 лв. получават още толкова, че и повече в пликче, за които не плащат нито данъци, нито осигуровки, ама после реват държавата да им прави пътища, здравеопазване, да им даде високи пенсии, да даде това, да даде онова... Искат само да цоцат на аванта от държавата, пък откъде ще дойдат парите 'ич не им дреме. Народа краде най-много в тая държава.

94

Ха, ха...

преди 5 години

Споко...Колко много още ще излапа Свинетка - на идея си нямате...!!!След австрийското идва следващо прецедателство, след него друго - и така докат' ОПГ"герб" погребе и последния българин...!!!Дааа...!!!

93

Анонимен

преди 5 години

Тая свинка чий го дири още в правителството.Аха,сетих се.Сега е министър на бившето европредседателство.Дето се казва председателството свърши,но краденето продължава.

92

ай сиктир

преди 5 години

Поместете искането на Румъния за изграждането на газов хъб на нейна територия, ако това се случи сънищата на баце отиват на кино, а ние за пореден път ще хванем нещо средно.

91

Анонимен

преди 5 години

САМО ОТ НАПИСАНОТО ДО ТУК И АКО ИМАТ ГРАМ СРАМ - ТРЯБВА МАСОВО И ВЕДНАГА ДА СИ НАПРАВЯТ СЕПУКО!!!*** то срама няма!!!

90

Анонимен

преди 5 години

Лиляно моме, Лилянооя стани рано призори,я стани рано призори,еврото си приключи!

89

Смирен депутат

преди 5 години

Има пари за усвояване,няма как,а вие бачкайте за 510лв минимална.

88

Анонимен

преди 5 години

И защо госпожата е още минисър по европредседателството ? Щяла да е такава до края на председателството на Австрия. Пълен абсурд!

87

ф

преди 5 години

не ви ли е срам бе?

86

Анонимен

преди 5 години

Като прасетата са - вечно гладни, шумни, грухтящи и докато не изпразнят копанята няма да спрат.....

85

Виготура

преди 5 години

А хората в Хитрино, Бисер, Мизия, Цар Калоян още живеят във фургони. Евала на преЦедателството, евала на мизерията ви ***.НИЦИ!!!

84

Анонимен

преди 5 години

Я като в Румъния!

83

Цвента Ц

преди 5 години

Уяла се *** а хора има гладуват. Как не ги е срам, дано ги сполети същата съдба както тези страдащи хора в България